hnusoba Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Ešte nikto nevie či sa vôbec niečo poškodilo a už riešite čerpadlo... Prečo už nezháňaš aj vstrekovače? Veď aj tie museli celkom určite odísť. Citovat
Dr!v3R Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 Ja jen kdyby nahodou, jaxi momentalni financni situace je dost zla......... Citovat
Přema Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: Dr!v3R Ja jen kdyby nahodou, jaxi momentalni financni situace je dost zla......... Tak už nepujčuj tatovi auto......na víčku nádrže je velkým napsáno diesel..... Citovat
Burisek Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: Dr!v3R V tom se nevyznam, kde to cislo najdu ? Primo v motoru na tom cerpadle ?nebo jinde ? auto nemam u panelaku, je 8km odtud. jj v motoru na čerpadle na štítku,je černý a je lepený tak aby byl čitelný,jinak jak píše hnusoba,otázka je jestli ty vstřikovače nebudou K.O. ty jsou náchylnější jak čerpadlo,tam jsou menší třecí plochy náchylnější na přidření když to nafta nemaže.... vůbec nejlepší by bylo to pak profouknout vzduchem aby tam nebyly kovový partikly.... Citovat
pp205 Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: Dr!v3R Ja jen kdyby nahodou, jaxi momentalni financni situace je dost zla......... jestli te to potesi tak pred tydnem sem mel c5 svitila mu rezerva natankoval plnou (benzinu) a ujel 35km odsal sem nadrz zalil 10 litrama nafty protah systemem bez startu znovu odsal prolil cistym aditivem nalil pixlu aditiva do nadrze a natankoval plnou. Vse ok a jezdi se dale a menil se jen naftak Citovat
Burisek Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Dr!v3R Ja jen kdyby nahodou, jaxi momentalni financni situace je dost zla......... Tak už nepujčuj tatovi auto......na víčku nádrže je velkým napsáno diesel..... jj přesně tak,ale mě se taky stalo,u pumpy Tesca že byla celá černá pistole a já natankoval benzín protože by bláboli z pistole byly sundaný.... a to jsem to dvakrát kontroloval a stejně průser,štěstím mím bylo že to auto byl obyčejnej diesel a ne Hdi to bylo horší,vypustil jsem z filtru benzín,dotankoval do plna naftu a šel jak víno.... Citovat
Burisek Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: pp205 Původně zaslal: Dr!v3R Ja jen kdyby nahodou, jaxi momentalni financni situace je dost zla......... jestli te to potesi tak pred tydnem sem mel c5 svitila mu rezerva natankoval plnou (benzinu) a ujel 35km odsal sem nadrz zalil 10 litrama nafty protah systemem bez startu znovu odsal prolil cistym aditivem nalil pixlu aditiva do nadrze a natankoval plnou. Vse ok a jezdi se dale a menil se jen naftak tak to je pro Dr!v3Ra určo dobrá zpráva,říkal že tátík s tím jel jen cca 10km tak to asi nebude tak strašný..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.