Tomazy Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Původně zaslal: Sobol a už jsou doma holky... co to su za kotuce a bral si predne aj zadne ? sedia aj na tovarenske brzdy ci treba komplet menit brzdy ?
Sobol Odesláno 11. duben 2010 Autor Odesláno 11. duben 2010 Původně zaslal: Tomazy co to su za kotuce a bral si predne aj zadne ? sedia aj na tovarenske brzdy ci treba komplet menit brzdy ? máš sz.. [upravil dne 11/4/10 Sobol]
buga Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 Původně zaslal: Sobol Původně zaslal: Tomazy co to su za kotuce a bral si predne aj zadne ? sedia aj na tovarenske brzdy ci treba komplet menit brzdy ? máš sz.. [upravil dne 11/4/10 Sobol] muzes mi taky preposlat ? dik
Tomazy Odesláno 11. duben 2010 Odesláno 11. duben 2010 inac brzdic mozem dat v pohode prestriekat na inu farbu nemoze sa poskodit ?
Sobol Odesláno 13. duben 2010 Autor Odesláno 13. duben 2010 no ještě dlouhá cesta.. momentálně řeším předělání 12V na 9V do dveřních monitorů, nárazníky snad do konce týdne.. uvidíme..
MCabman Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 monitor je luxusný ... a to máš tak podsvietené ? či ?
winco Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 na ten monitor ako napájaš?? video ti ide priamo z radia a napajane máš cez menič na 230V?? ale inak auto paradne uplne že klobuk dole:super:super:super:super:super
Sobol Odesláno 13. duben 2010 Autor Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: MCabman monitor je luxusný ... a to máš tak podsvietené ? či ? ne to je světlo z garáže... není tam podsvícené nic- viz předchozí strana.. i ta barva nažloutlá je díky fotáku 0,3 Mpix co mám v telefonu
Sobol Odesláno 13. duben 2010 Autor Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: winco na ten monitor ako napájaš?? video ti ide priamo z radia a napajane máš cez menič na 230V?? ale inak auto paradne uplne že klobuk dole:super:super:super:super:super cesta složitá.. z rádia svideo kablík do rozpojovače s-video signálu, od tama stále svideo přes celé auto dozadu, tam do krabičky která mění svideo na vga konektor, která musí být připojena na 220V měnič a z ní už vede vga konektor do monitoru.. monitor je napájený cestou- plus a mínus od baterky přes vypínač.. od vypínače dozadu přes celé auto do měniče napětí na 220V a z něho pak klasický napájecí kabel k monitoru.. komu se z toho kroutí hlava tak raděj nebudu popisovat jak to je do dveřních monitoru do kterých musí jít jen 9V..
207James Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: Sobol no ještě dlouhá cesta.. momentálně řeším předělání 12V na 9V do dveřních monitorů, nárazníky snad do konce týdne.. uvidíme.. Teoreticky by se to dalo snížit předřadnýma odporama, ale ty by docela topily.
winco Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: Sobol Původně zaslal: winco na ten monitor ako napájaš?? video ti ide priamo z radia a napajane máš cez menič na 230V?? ale inak auto paradne uplne že klobuk dole:super:super:super:super:super cesta složitá.. z rádia svideo kablík do rozpojovače s-video signálu, od tama stále svideo přes celé auto dozadu, tam do krabičky která mění svideo na vga konektor, která musí být připojena na 220V měnič a z ní už vede vga konektor do monitoru.. monitor je napájený cestou- plus a mínus od baterky přes vypínač.. od vypínače dozadu přes celé auto do měniče napětí na 220V a z něho pak klasický napájecí kabel k monitoru.. komu se z toho kroutí hlava tak raděj nebudu popisovat jak to je do dveřních monitoru do kterých musí jít jen 9V.. nekrouti se mi z hlava z toho......nom a takto neako som si to zapojenie predstavoval........inak máš to suepr spravene Původně zaslal: 207James Původně zaslal: Sobol no ještě dlouhá cesta.. momentálně řeším předělání 12V na 9V do dveřních monitorů, nárazníky snad do konce týdne.. uvidíme.. Teoreticky by se to dalo snížit předřadnýma odporama, ale ty by docela topily. tam netreba žiadne odpory stači neaky stabilizator na 9V k tomu neaky malinky chladič šikovno to umiestniť a máš bez problemov 9V je to jedna sučiastka a maliky hlinnikovy chaldič......je to asi najlacnejši a najjednoduchši spôsob
Sobol Odesláno 13. duben 2010 Autor Odesláno 13. duben 2010 no dělá mi to brácha- elektrikář ..takže se v tom vyzná.. bude tam potenciometr velké hodnoty a nějaký usměrnovač (možná se pletu v názvu) aby to bylo pojištěno..
MCabman Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Původně zaslal: Sobol Původně zaslal: MCabman monitor je luxusný ... a to máš tak podsvietené ? či ? ne to je světlo z garáže... není tam podsvícené nic- viz předchozí strana.. i ta barva nažloutlá je díky fotáku 0,3 Mpix co mám v telefonu aha tak to vysvetluje všetko ...
winco Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: Sobol no dělá mi to brácha- elektrikář ..takže se v tom vyzná.. bude tam potenciometr velké hodnoty a nějaký usměrnovač (možná se pletu v názvu) aby to bylo pojištěno.. nechapem načo tam da potenciometer ale ved ked je elektrikar tak asi vie čo robi len podla mňa je to zbitočne....ked tak tak by som tal dal do serie pal malých odporov aby na usmerňovači nebol velky rozdiel napäti aby tolko nekuril inak ja tiež študujem teda už maturujem na elektrotechnickej škole
Sobol Odesláno 15. duben 2010 Autor Odesláno 15. duben 2010 díky za pochvalu jinak včera k večeru jsem ještě zjišťoval jak to vypadá- nárazníky jsou už v lakovně a víčko by mělo být do středy příštího týdne.. takže konečně budu moct spálit i ten benzín z 10/2009 co mám v autě..
Recommended Posts