Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

a už jsou doma holky...

P1014217.jpg

co to su za kotuce a bral si predne aj zadne ? sedia aj na tovarenske brzdy ci treba komplet menit brzdy ?

Odesláno
Původně zaslal: Tomazy

co to su za kotuce a bral si predne aj zadne ? sedia aj na tovarenske brzdy ci treba komplet menit brzdy ?

máš sz..

[upravil dne 11/4/10 Sobol]

Odesláno

Původně zaslal: Tomazy

máš sz..

[upravil dne 11/4/10 Sobol]

muzes mi taky preposlat ? :) dik

Odesláno

no ještě dlouhá cesta.. momentálně řeším předělání 12V na 9V do dveřních monitorů, nárazníky snad do konce týdne.. uvidíme..

Odesláno

na ten monitor ako napájaš?? video ti ide priamo z radia a napajane máš cez menič na 230V?? ale inak auto paradne uplne že klobuk dole:super:super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: MCabman

monitor je luxusný :super ... a to máš tak podsvietené ? či ? :myslim

ne to je světlo z garáže... není tam podsvícené nic- viz předchozí strana.. i ta barva nažloutlá je díky fotáku 0,3 Mpix co mám v telefonu :):blicismajlik

Odesláno
Původně zaslal: winco

na ten monitor ako napájaš?? video ti ide priamo z radia a napajane máš cez menič na 230V?? ale inak auto paradne uplne že klobuk dole:super:super:super:super:super

cesta složitá.. z rádia svideo kablík do rozpojovače s-video signálu, od tama stále svideo přes celé auto dozadu, tam do krabičky která mění svideo na vga konektor, která musí být připojena na 220V měnič a z ní už vede vga konektor do monitoru.. monitor je napájený cestou- plus a mínus od baterky přes vypínač.. od vypínače dozadu přes celé auto do měniče napětí na 220V a z něho pak klasický napájecí kabel k monitoru..

komu se z toho kroutí hlava tak raděj nebudu popisovat jak to je do dveřních monitoru do kterých musí jít jen 9V.. :myslim:bacha:aut

Odesláno

no ještě dlouhá cesta.. momentálně řeším předělání 12V na 9V do dveřních monitorů, nárazníky snad do konce týdne.. uvidíme..

Teoreticky by se to dalo snížit předřadnýma odporama, ale ty by docela topily.

Odesláno

Původně zaslal: winco

cesta složitá.. z rádia svideo kablík do rozpojovače s-video signálu, od tama stále svideo přes celé auto dozadu, tam do krabičky která mění svideo na vga konektor, která musí být připojena na 220V měnič a z ní už vede vga konektor do monitoru.. monitor je napájený cestou- plus a mínus od baterky přes vypínač.. od vypínače dozadu přes celé auto do měniče napětí na 220V a z něho pak klasický napájecí kabel k monitoru..

komu se z toho kroutí hlava tak raděj nebudu popisovat jak to je do dveřních monitoru do kterých musí jít jen 9V.. :myslim:bacha:aut

nekrouti se mi z hlava z toho......nom a takto neako som si to zapojenie predstavoval........inak máš to suepr spravene

Původně zaslal: 207James

Teoreticky by se to dalo snížit předřadnýma odporama, ale ty by docela topily.

tam netreba žiadne odpory stači neaky stabilizator na 9V k tomu neaky malinky chladič šikovno to umiestniť a máš bez problemov 9V je to jedna sučiastka a maliky hlinnikovy chaldič......je to asi najlacnejši a najjednoduchši spôsob

Odesláno

no dělá mi to brácha- elektrikář ..takže se v tom vyzná.. bude tam potenciometr velké hodnoty a nějaký usměrnovač (možná se pletu v názvu) aby to bylo pojištěno..

Odesláno

Původně zaslal: MCabman

monitor je luxusný :super ... a to máš tak podsvietené ? či ? :myslim

ne to je světlo z garáže... není tam podsvícené nic- viz předchozí strana.. i ta barva nažloutlá je díky fotáku 0,3 Mpix co mám v telefonu :):blicismajlik

aha tak to vysvetluje všetko ... :D

Odesláno

no dělá mi to brácha- elektrikář ..takže se v tom vyzná.. bude tam potenciometr velké hodnoty a nějaký usměrnovač (možná se pletu v názvu) aby to bylo pojištěno..

nechapem načo tam da potenciometer ale ved ked je elektrikar tak asi vie čo robi len podla mňa je to zbitočne....ked tak tak by som tal dal do serie pal malých odporov aby na usmerňovači nebol velky rozdiel napäti aby tolko nekuril

inak ja tiež študujem teda už maturujem na elektrotechnickej škole

Odesláno

díky za pochvalu

jinak včera k večeru jsem ještě zjišťoval jak to vypadá- nárazníky jsou už v lakovně :super a víčko by mělo být do středy příštího týdne.. :potlesk takže konečně budu moct spálit i ten benzín z 10/2009 co mám v autě.. :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...