Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

peckovni. a uz mas i sedacky?????

Ještě pořád ne bohužel.. nevím kde jsou momentálně.. v případě že nedojdou do měsíce tak mám náhradní plán objednat jiné.. uvidíme.. tlačím na dodavatele zatím :bacha:D

Odesláno

A mne se chce neco říct....a ja neco řeknu...ta biela farba v interieru je hrozne nepraktická ale inak super to jo to jo to jo:):);)

Odesláno

tak dneska hotovo zadní lcd..

lcdd.jpg

dneska nakoupeno světlo do kufru, nové koncovky pro duplex výfuk, podstavce pro zvýšení sedaček, obšita ruční brzda, objednány sedačky (objednané nepřišly), na cestě jsou mračítka od RDX, nárazníky finišují a předělávají se přední světla (angely), kit sání je již kompletně předělán..

A koupil jsem garáž.. jinak stále čekám až se vše u mě doma sejde a budu moct poskládat zpátky auto a konečně vyrazit na sluníčko :potlesk a taky to již kompletně vyfotit..

[upravil dne 22/3/10 Sobol]

• O 2 týdny později...
Odesláno

sedacky konecne cooo?:-D:Pasi budu na srazech hrat druhe housle se svym autem:(:roll

Odesláno

rádio by mělo dorazit zítra tak pak přesně napíšu..

no nakonec nedorazily a musel jsem objednávat jinde a za uplně jiné peníze..ale nakonec za krásu se platí :papa

Odesláno

ja som mal 2DIN EONON-a no pred par dnami som dal 2DIN Pioneer-a :super ... ani nebudem pisat ako to hra je to parada nakolko mam aj plnu vybavu 6 repro...

a pri 2DIN radiu netreba setrit

ked budes montovat nezabudni si ponechat tovarenske radio tipujem RD4 v ktorom su kody na ovladanie palubneho pocitaca

napr. ked ti dojde baterka budes potrebovat to tovarenske radio na ozivenie toho 2DIN-ka bez toho sa to rozbehnut neda nakolko vsetko ovlada palubny pocitac :]

Odesláno

na ovládání existuje redukce která se originál prodává.. někde jsem jí už viděl.. display však půjde časem pryč, takže origo rádio už potřebovat vůbec nebudu..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...