Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 207James

Původně zaslal: HOFA

Původně zaslal: 207James

Na oživování plastů stačí obyčejný silikonový olej, ale je to potřeba natírat tak 3x za rok. Na boční lišty (které nemám lakované) a na nelakovanou lištu na zadním nárazníku mám v plánu nalepit 3D karbonovou folii v černém odstínu bude to lesklé a odolné. Jinak kdybys chtěl vyměnit ten přední nárazník za nějaký nový tak moje nabídka na odkoupení toho tvého stávajícího pořád platí.

To by mě i docela zajímalo ta folie,když tak mě to kapku přibliž ,díky

Jedná se o 3D Carbon Fibre, http://www.sportovniautodoplnky.cz/nalepovaci-3d-karbon-folie-ii-100x50cm-silver-karbon-black-karbon-red-karbon/ dělá se to tak, že koupíš tu folii, vezmeš horkovzdušnou pistoli, technický benzín, jarovou vodu, bavlněnou hadru a trochu času. První umyješ ty věci technickým benzínem, aby to nebylo mastné, necháš uschnout, potom si nachystáš tu folii, vezmeš jarovou vodu tu lištu namokříš a přilepíš na to tu folii, jarová voda je na to, aby se s tím dalo trochu pohybovat, potom přichází na řadu to nejhorší a to je tvarování, vezmeš horkovzdušnou pistol a začneš tu folii nahřívat tak aby se vyrovnaly různé zmuchlané kousky folie a podobně, potom to necháš tak 1 den vyschnout, hotovo. Jenom nevím jak to bude držet na nelakovaném plastu.

Díky za info,ale do tohodle nejdu,to je něco na moje nervy ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

koukám že jsem dlouho nic neaktualizoval.. ale to neznamená že se nic neděje.. momentálně je auto komplet rozebrané ala zimní verze na občasný dálkový přesun.. je objednán nový stavitelný podvozek a začíná se komplet předělávat interier od stropu po podlahu.. :potlesk změn bude dost a dost, sám jsem zvědav jak to dopadne..

momentálně se dělá ale domácí tuning :aut

gauc1.jpg

gauc2.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

podvozek s cenouvkou 20898,- včera objednán

PICT27300.jpg

Mám taky od nich pružiny...škoda ,že nelze dokoupit jen tlumiče;) ...PS.Taky jsem o tom uvažoval , jen se bojím tvrdosti podvozku. Nechci slyšet ránu při každé dirce na našich super kvalitních silnicích;)

PS. Navíc se bojím ,že každé auto by mělo konstrukčně odpovídat podvozku a pokud bude příliš tvrdej dojde k tomu ,že počase bude interiér tak vyklepanej a zvukově jak chrastítko pro děti:myslim

[upravil dne 24.11.2009 Lukas24]

Odesláno

no proto je třeba interier pořádně vytlumit a vyvarovat se jakéhokoliv vrzání..ale to už je ze soudku audia.. na to tady jsou jiní experti.. navíc stavitelný podvozek si nekupuju pro to abych jezdil s pořád sešroubovaným na doraz.. sešroubuju to jen na srazy a akce ;)

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

no proto je třeba interier pořádně vytlumit a vyvarovat se jakéhokoliv vrzání..ale to už je ze soudku audia.. na to tady jsou jiní experti.. navíc stavitelný podvozek si nekupuju pro to abych jezdil s pořád sešroubovaným na doraz.. sešroubuju to jen na srazy a akce ;)

Tak tak proto je to stavitelný podvozek, taky o něm uvažuju, ale je to celkem pálka a hlavně se to nedá vyšrubovat na 20mm tak bych s tím nenajel do garáže.

Odesláno

ted to mám o 30 a bude to minimálně o 35 takže to půjde ještě o chlup níže..ale dá se s tím normálně jezdit i po našich cestách.. luxusní je to však při sešroubování na těch 65.. bohužel cena je jaká je.. je velká ale taky máme drahé auta a ne zrezlé plečky s pokusy o tuning ala flexa tuning nebo máslo podvozků za 6 tis..

Odesláno

tak dneska se na peugeotku makalo skoro 12 hodin :super a zustaly mi v interieru jen palubka a sedacky :aut všechno šlo ven.. jde se čalounit.. :roll

Odesláno

jestli kw nebo weitec je to fuk- dělá se to na jedné výrobní lince.. kw je navíc ochuzeno o to že existují další varianty a co se jsem slyšel tak se to vždy podepíše na te variantě 1..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...