309GT Odesláno 27. duben 2010 Odesláno 27. duben 2010 Původně zaslal: Sobol Dneska jsem dorozběhl veškeré lcd, chtělo by to nějaké lepší rádio než ten eonon.. dnes a zítra se lakují nárazníky.. takže snad vše výjde, cestu mám již naplánovanou, dnes nabíjím baterku :potlesk
Sobol Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 takže dneska konečně složeno vše.. a hned jsem s tím jel předělat výfuk na duplex.. ALE.. naskočila mi hláška \"depolution system fualty\" nebo tak nějak.. rozsvítila se oranžová kontrolka vody a ventylátor běží pořád ikdyž je auto studené.. Takže zítra musím na diagnostiku ještě, nevím jestli něco zjistí vůbec...
Sobol Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 nějaké to spy foto ještě před montáží duplex výfuku..
robozv Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 pekna pracicka klobuk dole, nechystas sa zatmavit okna? vyzeralo by to zahadnejsie
Maro 27 Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Sakra to je kus předčilo to moje očekavaní.vypadá to sqele!! no Ja bych teda okna netonoval. [upravil dne 29/4/10 Maro 27]
pretekar Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 To s tym ventilatorom to poznam. Aj mne sa to par krat stalo ked som sa hral s poistkami a nasledne skusal ci ide alebo nejde ESP tak sa zapol ventilator a isiel aj ked auto bolo vypnute a pokial som neodpojil baterku tak sa vrtel.
antal Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 sobol mrkni na hadice topení ja som mal to same ked mi to vratily zo servisu a nakoniec to bola zle nasadena hadica.
Tomazy Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 uff ta diera sa ti ako paci ? ved na pezote je prave to faceliftovane logo pekne nechapem takyto pocin namiesto toho si radcej mohol dat vacsie kola lebo tie 17ky su dost male
Sobol Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 tonovat se nebudou okna.. už byly a strhal jsem to záměrně.. \"díra\" se mi tam líbí, je funkční, jdu si svojím směrem ať to se líbí někomu nebo ne..
Sobol Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 Původně zaslal: antal sobol mrkni na hadice topení ja som mal to same ked mi to vratily zo servisu a nakoniec to bola zle nasadena hadica. hadice topení? no není nevím přesně které .. žádné jsem nenasazoval , můžeš hodit foto? nebo popis kde najdu?
Sobol Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 Původně zaslal: pretekar To s tym ventilatorom to poznam. Aj mne sa to par krat stalo ked som sa hral s poistkami a nasledne skusal ci ide alebo nejde ESP tak sa zapol ventilator a isiel aj ked auto bolo vypnute a pokial som neodpojil baterku tak sa vrtel. pojistku jsem měnil jenom na poloze klaksonu- místo 10tky jsem tam dal 20tku.. jelikož fanfary chtějí 16tku.. tímto ale asi nebude
Maro 27 Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 A jak to vypadá jedeš z beruškou do Vysokého mýta?
207James Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Suprové, ohledně toho předního nárazníku bez znaku, taky se mě to moc nezdá, ale jde o to, že se to líbí tobě a to je hlavní. Jinak zadní nárazník se mě líbí, že je tam nalakovaná lišta, asi to taky hodím do barvy.
pipistrel Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Původně zaslal: 207James Suprové, ohledně toho předního nárazníku bez znaku, taky se mě to moc nezdá, ale jde o to, že se to líbí tobě a to je hlavní. Jinak zadní nárazník se mě líbí, že je tam nalakovaná lišta, asi to taky hodím do barvy. no a ked som sa ta ja pytal ci ju nebudes davat do farby tak si pisal ze nie ze cierna je lepsia
Sobol Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 no jo to jsem říkal...ale lakýrník mě \"nemile\" překvapil a tím donutil abych nalakoval i senzory.. a nakonec jsem rád že mě takto \"přemluvil\"
pipistrel Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 inak musim uz aj ja pochvalit. mne sa to paci. upravy su hlavne o tom aby si sa odlisoval od ostatnych. takze za mna
309GT Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Ale lištu bych nechal černou a jiná kola,ale jinak bez výhrad:potlesk \\bál jsem se toho nárazníku bez znaku.ale:potlesk:super:potlesk:super
MCabman Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 podla mňa to celé vyzerá fajnovo ... zatial sa tie kolesá hodia k predným svetlám - ale osobne by som vymenil predné svetlá časom za chromové a kolesá tiež chromové ... potom by som z toho striekal asi ... PS: antenu by som dal menšiu
Recommended Posts