Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

Dneska jsem dorozběhl veškeré lcd, chtělo by to nějaké lepší rádio než ten eonon.. dnes a zítra se lakují nárazníky.. takže snad vše výjde, cestu mám již naplánovanou, dnes nabíjím baterku :mrk

:super:potlesk
Odesláno

takže dneska konečně složeno vše.. a hned jsem s tím jel předělat výfuk na duplex.. ALE.. naskočila mi hláška \"depolution system fualty\" nebo tak nějak.. rozsvítila se oranžová kontrolka vody a ventylátor běží pořád ikdyž je auto studené.. :xvul

Takže zítra musím na diagnostiku ještě, nevím jestli něco zjistí vůbec...

Odesláno

To s tym ventilatorom to poznam. Aj mne sa to par krat stalo ked som sa hral s poistkami a nasledne skusal ci ide alebo nejde ESP tak sa zapol ventilator a isiel aj ked auto bolo vypnute a pokial som neodpojil baterku tak sa vrtel.

Odesláno

sobol mrkni na hadice topení ja som mal to same ked mi to vratily zo servisu a nakoniec to bola zle nasadena hadica.

Odesláno

uff ta diera sa ti ako paci ? ved na pezote je prave to faceliftovane logo pekne

nechapem takyto pocin

namiesto toho si radcej mohol dat vacsie kola lebo tie 17ky su dost male

Odesláno

tonovat se nebudou okna.. už byly a strhal jsem to záměrně.. \"díra\" se mi tam líbí, je funkční, jdu si svojím směrem ať to se líbí někomu nebo ne.. :papa

Odesláno
Původně zaslal: antal

sobol mrkni na hadice topení ja som mal to same ked mi to vratily zo servisu a nakoniec to bola zle nasadena hadica.

hadice topení? no není nevím přesně které .. žádné jsem nenasazoval , můžeš hodit foto? nebo popis kde najdu?

Odesláno
Původně zaslal: pretekar

To s tym ventilatorom to poznam. Aj mne sa to par krat stalo ked som sa hral s poistkami a nasledne skusal ci ide alebo nejde ESP tak sa zapol ventilator a isiel aj ked auto bolo vypnute a pokial som neodpojil baterku tak sa vrtel.

pojistku jsem měnil jenom na poloze klaksonu- místo 10tky jsem tam dal 20tku.. jelikož fanfary chtějí 16tku.. tímto ale asi nebude

Odesláno

Suprové, ohledně toho předního nárazníku bez znaku, taky se mě to moc nezdá, ale jde o to, že se to líbí tobě a to je hlavní. Jinak zadní nárazník se mě líbí, že je tam nalakovaná lišta, asi to taky hodím do barvy.

Odesláno
Původně zaslal: 207James

Suprové, ohledně toho předního nárazníku bez znaku, taky se mě to moc nezdá, ale jde o to, že se to líbí tobě a to je hlavní. Jinak zadní nárazník se mě líbí, že je tam nalakovaná lišta, asi to taky hodím do barvy.

no a ked som sa ta ja pytal ci ju nebudes davat do farby tak si pisal ze nie ze cierna je lepsia :D

Odesláno
:D no jo to jsem říkal...ale lakýrník mě \"nemile\" překvapil a tím donutil abych nalakoval i senzory.. a nakonec jsem rád že mě takto \"přemluvil\" :D
Odesláno

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Ale lištu bych nechal černou a jiná kola,ale jinak bez výhrad:potlesk

\\bál jsem se toho nárazníku bez znaku.ale:potlesk:super:potlesk:super

Odesláno

podla mňa to celé vyzerá fajnovo :potlesk:super ... zatial sa tie kolesá hodia k predným svetlám - ale osobne by som vymenil predné svetlá časom za chromové a kolesá tiež chromové ... potom by som z toho striekal asi :D ... PS: antenu by som dal menšiu ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...