Tomazy Odesláno 25. listopad 2009 Odesláno 25. listopad 2009 tie jaagruti evolution kde si zohnal ?? jak som kupoval kola tak som ich nevedel zohnat 18ky bolo mi povedane ze sa prestali vyrabat :-/
Sobol Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 kupoval jsem na elektrony.cz ale je pravdou že už nejsou a nebudou.. na jednu stranu škoda, na druhou jsem rád že nikdo takové kola na 207čce mít nebude
Dismay.zs Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 Já to takhle všechno sundat, tak to nikdy nedám dohromady ...
207James Odesláno 26. listopad 2009 Odesláno 26. listopad 2009 To mně připomíná \"akci čalounění\", co jsem dělal v létě na svém autě, akorát mě zůstal na zemi koberec .
Sobol Odesláno 26. listopad 2009 Autor Odesláno 26. listopad 2009 Původně zaslal: 207James To mně připomíná \"akci čalounění\", co jsem dělal v létě na svém autě, akorát mě zůstal na zemi koberec . a jak dopadlo to Tvé čalounění? - jsi čalounil i strop a boční tapeci? já čalouním uplně vše.. od podlahy až po strop.. případně tu hod nějaké foto jak to vypadá u Tebe..
207James Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 Původně zaslal: Sobol Původně zaslal: 207James To mně připomíná \"akci čalounění\", co jsem dělal v létě na svém autě, akorát mě zůstal na zemi koberec . a jak dopadlo to Tvé čalounění? - jsi čalounil i strop a boční tapeci? já čalouním uplně vše.. od podlahy až po strop.. případně tu hod nějaké foto jak to vypadá u Tebe.. Všechno jak ty jsem nečalounil, čalounil jsem do alcantary sedadla přední, zadní, bočnice dveří přední, zadní a plato na kufru, chtěl jsem ještě strop, ale alcantara je celkem nákladná záležitost - 2.890,- Kč za 100x140cm, takže strop nechávám na další léto, alcantaru jsem kupoval tady: http://eminentinterier.cz/vzornik.html a mám barvu Almond green, na tom obrázku to zkresluje, ve skutečnosti je trochu do zelena. Jinak fotky ještě nemám, chci to nafotit a hodit do mého profilu, ale jaksi nená čas a musím to ve vnitř trochu umýt.
Sobol Odesláno 27. listopad 2009 Autor Odesláno 27. listopad 2009 no zajímaly by mě ty bočnice dveří.. jak jsou vyřešeny kapsy.. jestli je to všechno včetně kapes..
207James Odesláno 27. listopad 2009 Odesláno 27. listopad 2009 V nejbližší době to vyfotím, jenomže z domu jezdím za tmy, domů jezdím zase za tmy a o víkendu se snažím vyhnout tomu abych jel do práce.
Lukas24 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Původně zaslal: 207James Původně zaslal: Sobol no proto je třeba interier pořádně vytlumit a vyvarovat se jakéhokoliv vrzání..ale to už je ze soudku audia.. na to tady jsou jiní experti.. navíc stavitelný podvozek si nekupuju pro to abych jezdil s pořád sešroubovaným na doraz.. sešroubuju to jen na srazy a akce Tak tak proto je to stavitelný podvozek, taky o něm uvažuju, ale je to celkem pálka a hlavně se to nedá vyšrubovat na 20mm tak bych s tím nenajel do garáže. Otázku zůstává zda je jen výškově stavitelný nebo je tam i stavitelná tuhost ... a u ní by mě zajímalo jak vypadá to nejměkčí nastavení (pokud jako u normálního tlumiče ,pak by to bylo fajn...ale předpokládám ,že pokud by to člověk šteloval musí pod auto:myslim a to já asi neemůžu
Sobol Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 podvozek co jsem si objednal já je pouze výškově stavitelný.. ale tím že podvozek vyšroubuješ nahoru tím má tlumič a pružina více prostoru pro stlačení a tím je to bud měkčí nahoře (o chlup tvrdší než serie) a nebo když to smontuješ až dolů tak je to tvrdé hodně... jinak nějaké další info: momentálně se čalouní komplet interier.. již je hotov strop, všechny sloupky kufrové krytí, spodek sedaček takže se maká dál...
Sobol Odesláno 7. prosinec 2009 Autor Odesláno 7. prosinec 2009 + nějaké to čalounění.. sedačky zadní už jsou taky hotové.. čeká se až přijdou nové přední skořepiny.. takže kdyby někdo měl zájem o ty moje staré carbonové tak je možnost pro ilustraci..: [upravil dne 7/12/09 Sobol] [upravil dne 7/12/09 Sobol] [upravil dne 7/12/09 Sobol]
Sobol Odesláno 9. prosinec 2009 Autor Odesláno 9. prosinec 2009 strop oblepeny bitumenovým pásem.. dále jsou vyztuženy dveře, zadní část auta a víko.. jenom podlahu jsem nedělal.. připadlo mi to už zbytečné..
H.o.n.z.a Odesláno 10. prosinec 2009 Odesláno 10. prosinec 2009 Čau chtěl jsem se zeptat jaká cena by byla u těch sedaček?? Jinak jen tak dál vypadá to fakt pěkně klobouk dolů [upravil dne 10/12/09 H.o.n.z.a]
Sobol Odesláno 10. prosinec 2009 Autor Odesláno 10. prosinec 2009 Cena dohodou.. záleží kolik nabídneš.. kdyžtak Ti napíšu na icq
antal Odesláno 13. prosinec 2009 Odesláno 13. prosinec 2009 Nevieš kolko tak asi váži to vytlumenie auta?Myslím celkovu váhu čo si tam narval....
Sobol Odesláno 13. prosinec 2009 Autor Odesláno 13. prosinec 2009 jedna rolka cca 2,5 kg.. na auto spotřebuješ tak 6 rolek..takže celkově 15 kg.. ale zvuk již pouhým zaťukáním je uplně někde jinde, natož když člověk pustí do tak vytlumeného prostoru hudbu, neskutečná záležitost..
Sobol Odesláno 16. prosinec 2009 Autor Odesláno 16. prosinec 2009 nebudu zakládat nové téma ale rovnou se zeptám - měl někdo sundaný přední tapec dveří? objevil jsem 3 šroubky, oddělal ovládání oken (nedoporučuji, praskly některé plastové úchytky) trhal jsem s tím a nic..
pretekar Odesláno 16. prosinec 2009 Odesláno 16. prosinec 2009 Ano ja som mal rozobrate vsetko komplet. Dvere maju asi 3 sroby ako pises a zvysne su take plastove cvoky. Musis to vytrhat silou ale s rozumom. Pomocou srobovaku alebo niecoho si najdi kde presne su cvoky a tam potom jedine chytit tapacir a vycvaknut. Ide to celkom tazko prvy krat a je dost mozne ze par ulomis ale daju sa kupit. A mimochodom ovladanie okien sa demontuje z vnutra tapaciru Tu najdes par foto rozobratych dveri http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=im_498eff6d20b79&ga_id=GA_47a9f06a9dd9c
Recommended Posts