Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tie jaagruti evolution kde si zohnal ?? jak som kupoval kola tak som ich nevedel zohnat 18ky

bolo mi povedane ze sa prestali vyrabat :-/

Odesláno

kupoval jsem na elektrony.cz ale je pravdou že už nejsou a nebudou.. na jednu stranu škoda, na druhou jsem rád že nikdo takové kola na 207čce mít nebude :D

Odesláno
Původně zaslal: 207James

To mně připomíná \"akci čalounění\", co jsem dělal v létě na svém autě, akorát mě zůstal na zemi koberec :D.

a jak dopadlo to Tvé čalounění? - jsi čalounil i strop a boční tapeci? já čalouním uplně vše.. od podlahy až po strop.. :)

případně tu hod nějaké foto jak to vypadá u Tebe.. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

To mně připomíná \"akci čalounění\", co jsem dělal v létě na svém autě, akorát mě zůstal na zemi koberec :D.

a jak dopadlo to Tvé čalounění? - jsi čalounil i strop a boční tapeci? já čalouním uplně vše.. od podlahy až po strop.. :)

případně tu hod nějaké foto jak to vypadá u Tebe.. :papa

Všechno jak ty jsem nečalounil, čalounil jsem do alcantary sedadla přední, zadní, bočnice dveří přední, zadní a plato na kufru, chtěl jsem ještě strop, ale alcantara je celkem nákladná záležitost - 2.890,- Kč za 100x140cm, takže strop nechávám na další léto, alcantaru jsem kupoval tady: http://eminentinterier.cz/vzornik.html a mám barvu Almond green, na tom obrázku to zkresluje, ve skutečnosti je trochu do zelena. Jinak fotky ještě nemám, chci to nafotit a hodit do mého profilu, ale jaksi nená čas a musím to ve vnitř trochu umýt.

Odesláno

V nejbližší době to vyfotím, jenomže z domu jezdím za tmy, domů jezdím zase za tmy a o víkendu se snažím vyhnout tomu abych jel do práce.

Odesláno

Původně zaslal: Sobol

no proto je třeba interier pořádně vytlumit a vyvarovat se jakéhokoliv vrzání..ale to už je ze soudku audia.. na to tady jsou jiní experti.. navíc stavitelný podvozek si nekupuju pro to abych jezdil s pořád sešroubovaným na doraz.. sešroubuju to jen na srazy a akce ;)

Tak tak proto je to stavitelný podvozek, taky o něm uvažuju, ale je to celkem pálka a hlavně se to nedá vyšrubovat na 20mm tak bych s tím nenajel do garáže.

Otázku zůstává zda je jen výškově stavitelný nebo je tam i stavitelná tuhost ... a u ní by mě zajímalo jak vypadá to nejměkčí nastavení (pokud jako u normálního tlumiče ,pak by to bylo fajn...ale předpokládám ,že pokud by to člověk šteloval musí pod auto:myslim a to já asi neemůžu

Odesláno

podvozek co jsem si objednal já je pouze výškově stavitelný.. ale tím že podvozek vyšroubuješ nahoru tím má tlumič a pružina více prostoru pro stlačení a tím je to bud měkčí nahoře (o chlup tvrdší než serie) a nebo když to smontuješ až dolů tak je to tvrdé hodně...

jinak nějaké další info: momentálně se čalouní komplet interier.. již je hotov strop, všechny sloupky kufrové krytí, spodek sedaček takže se maká dál...

Odesláno

+ nějaké to čalounění..

P1.jpg6.jpg

7.jpg8.jpg

sedačky zadní už jsou taky hotové.. čeká se až přijdou nové přední skořepiny.. takže kdyby někdo měl zájem o ty moje staré carbonové tak je možnost

pro ilustraci..: 4s.jpg

[upravil dne 7/12/09 Sobol]

Odesláno

strop oblepeny bitumenovým pásem.. dále jsou vyztuženy dveře, zadní část auta a víko.. jenom podlahu jsem nedělal.. připadlo mi to už zbytečné..

strop.jpg

Odesláno

Čau chtěl jsem se zeptat jaká cena by byla u těch sedaček??

Jinak jen tak dál vypadá to fakt pěkně klobouk dolů

[upravil dne 10/12/09 H.o.n.z.a]

Odesláno

jedna rolka cca 2,5 kg.. na auto spotřebuješ tak 6 rolek..takže celkově 15 kg..;) ale zvuk již pouhým zaťukáním je uplně někde jinde, natož když člověk pustí do tak vytlumeného prostoru hudbu, neskutečná záležitost..

Odesláno

nebudu zakládat nové téma ale rovnou se zeptám - měl někdo sundaný přední tapec dveří? objevil jsem 3 šroubky, oddělal ovládání oken (nedoporučuji, praskly některé plastové úchytky) trhal jsem s tím a nic.. :myslim:roll

Odesláno

Ano ja som mal rozobrate vsetko komplet. Dvere maju asi 3 sroby ako pises a zvysne su take plastove cvoky. Musis to vytrhat silou ale s rozumom. Pomocou srobovaku alebo niecoho si najdi kde presne su cvoky a tam potom jedine chytit tapacir a vycvaknut. Ide to celkom tazko prvy krat a je dost mozne ze par ulomis ale daju sa kupit. A mimochodom ovladanie okien sa demontuje z vnutra tapaciru :)

Tu najdes par foto rozobratych dveri http://moje.auto.cz/?sekce=foto&im_id=im_498eff6d20b79&ga_id=GA_47a9f06a9dd9c

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...