309GT Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Paráda!Ber to tak,že auto je jako dítě...roste ti pod rukama a pořát něco potřebuje;)
Sobol Odesláno 10. září 2009 Autor Odesláno 10. září 2009 momentálně křičí po novém rádiu 2 DIN.. a pod stromek si přeje kompletní podvozek
Sobol Odesláno 20. září 2009 Autor Odesláno 20. září 2009 tak dneska na pumpě- někdo se ptal jak to svítí ty xenony v mlhovkách tak uděláno foto
buga Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 tuuu umelu hmotu, v narazniku mas lakovanuuu ? nejak moc se leskne
Sobol Odesláno 21. září 2009 Autor Odesláno 21. září 2009 nene..akorát čerstvě natřena oživovačem plastů.. jinak nějaké foto z dneška..
chuky1963 Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Sobol, kde jsi kupoval ty světla? neptal se tě na to už náhodou někdo? jinak je autíčko fakt hezké...
Sobol Odesláno 21. září 2009 Autor Odesláno 21. září 2009 díky, světla přední nebo zadní.. pro přední jsem jel do Polska, měl tam chlopak jen jedny a byly za dobrou cenu a pro zadní jsem jel do Německa..
207James Odesláno 21. září 2009 Odesláno 21. září 2009 Na oživování plastů stačí obyčejný silikonový olej, ale je to potřeba natírat tak 3x za rok. Na boční lišty (které nemám lakované) a na nelakovanou lištu na zadním nárazníku mám v plánu nalepit 3D karbonovou folii v černém odstínu bude to lesklé a odolné. Jinak kdybys chtěl vyměnit ten přední nárazník za nějaký nový tak moje nabídka na odkoupení toho tvého stávajícího pořád platí.
Sobol Odesláno 30. září 2009 Autor Odesláno 30. září 2009 takže dneska udělalo originál rádio a jsem zvědav co se naskytne za možnost koupě místo něho..
207James Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Původně zaslal: Sobol jako že jsem ho prodal... Pokud má vydělané rádio, tak dořešils nějak aby fungovalo origo ovládání rádia pod volantem? Něco na tuto problematiku dělala firma Alpine. Jinak jak to budeš mít hotové, tak hoď sem nějaké fotky z toho jak to instalovals - vytlumení Dynamatem, kapličky pro nové repro zapojení elektriky a podobně, teda, jestli nějaké fotky budeš mít. Lepší audio mě taky láká.
antal Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 jj už mi to dáva zmysel,nejak som toho smajlíka vypustil a nechápal som:D:super
HOFA Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 Původně zaslal: 207James Na oživování plastů stačí obyčejný silikonový olej, ale je to potřeba natírat tak 3x za rok. Na boční lišty (které nemám lakované) a na nelakovanou lištu na zadním nárazníku mám v plánu nalepit 3D karbonovou folii v černém odstínu bude to lesklé a odolné. Jinak kdybys chtěl vyměnit ten přední nárazník za nějaký nový tak moje nabídka na odkoupení toho tvého stávajícího pořád platí. To by mě i docela zajímalo ta folie,když tak mě to kapku přibliž ,díky
Sobol Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 ovládání pod volantem budu řešit až v momentě koupi nového rádia.. zatím se poohlížím po nějakém 2 din s 7\" obrazovkou , každopádně je na to napojen i display a kdyby to nešlo tak jsem smířen s tím že nepůjde ani jedno, za ten obraz a zvuk je to malá daň.. Jinak zástavbu a instalaci jsem tady už dával.. http://tsrcustom.com/bas/album/index.html memontálně je to ale přerobeno na tohle:
207James Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: HOFA Původně zaslal: 207James Na oživování plastů stačí obyčejný silikonový olej, ale je to potřeba natírat tak 3x za rok. Na boční lišty (které nemám lakované) a na nelakovanou lištu na zadním nárazníku mám v plánu nalepit 3D karbonovou folii v černém odstínu bude to lesklé a odolné. Jinak kdybys chtěl vyměnit ten přední nárazník za nějaký nový tak moje nabídka na odkoupení toho tvého stávajícího pořád platí. To by mě i docela zajímalo ta folie,když tak mě to kapku přibliž ,díky Jedná se o 3D Carbon Fibre, http://www.sportovniautodoplnky.cz/nalepovaci-3d-karbon-folie-ii-100x50cm-silver-karbon-black-karbon-red-karbon/ dělá se to tak, že koupíš tu folii, vezmeš horkovzdušnou pistoli, technický benzín, jarovou vodu, bavlněnou hadru a trochu času. První umyješ ty věci technickým benzínem, aby to nebylo mastné, necháš uschnout, potom si nachystáš tu folii, vezmeš jarovou vodu tu lištu namokříš a přilepíš na to tu folii, jarová voda je na to, aby se s tím dalo trochu pohybovat, potom přichází na řadu to nejhorší a to je tvarování, vezmeš horkovzdušnou pistol a začneš tu folii nahřívat tak aby se vyrovnaly různé zmuchlané kousky folie a podobně, potom to necháš tak 1 den vyschnout, hotovo. Jenom nevím jak to bude držet na nelakovaném plastu.
Sobol Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 no s tou folii jsem to už zkoušel.. i horkovzduškou.. na nějaké kulaté záhyby zapomeňte ta folie není smrskávací ani se nedá natahovat na 2 násobný rozměr.. skončilo to u mě vždycky tak že jsem to nervama strhal dopryč.. jinak reálná cena nákupní te folie je asi 200,- tak nekupujte předražené zboží..
207James Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: Sobol no s tou folii jsem to už zkoušel.. i horkovzduškou.. na nějaké kulaté záhyby zapomeňte ta folie není smrskávací ani se nedá natahovat na 2 násobný rozměr.. skončilo to u mě vždycky tak že jsem to nervama strhal dopryč.. jinak reálná cena nákupní te folie je asi 200,- tak nekupujte předražené zboží.. Já jsem to dával na zpětné zrcátka a natáhla se pěkně, asi to byla jiná značka folie, ale ty zrcátka byly nalakované, jenom nevím, co to udělá na nelakovaném plastu, jelikož lepím folie(sice reklamní) na auta už nejakou dobu, tak vím, že se většinou na nelakovaném plastu neudrží, takže je to 50/50 z úspěšností.
Sobol Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 zrcátka možná jo..ale já se snažil obtáhnout ty chrom mlhovky a interierové rámečky co jsou na palubce a 0% šance.. jsem to tak natahoval až se to začalo škvařit tím teplem..
Recommended Posts