Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

díky, světla přední nebo zadní.. pro přední jsem jel do Polska, měl tam chlopak jen jedny a byly za dobrou cenu a pro zadní jsem jel do Německa..

Odesláno

Na oživování plastů stačí obyčejný silikonový olej, ale je to potřeba natírat tak 3x za rok. Na boční lišty (které nemám lakované) a na nelakovanou lištu na zadním nárazníku mám v plánu nalepit 3D karbonovou folii v černém odstínu bude to lesklé a odolné. Jinak kdybys chtěl vyměnit ten přední nárazník za nějaký nový tak moje nabídka na odkoupení toho tvého stávajícího pořád platí.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Sobol

jako že jsem ho prodal... ;)

Pokud má vydělané rádio, tak dořešils nějak aby fungovalo origo ovládání rádia pod volantem? Něco na tuto problematiku dělala firma Alpine. Jinak jak to budeš mít hotové, tak hoď sem nějaké fotky z toho jak to instalovals - vytlumení Dynamatem, kapličky pro nové repro zapojení elektriky a podobně, teda, jestli nějaké fotky budeš mít. Lepší audio mě taky láká:D.

Odesláno
Původně zaslal: 207James

Na oživování plastů stačí obyčejný silikonový olej, ale je to potřeba natírat tak 3x za rok. Na boční lišty (které nemám lakované) a na nelakovanou lištu na zadním nárazníku mám v plánu nalepit 3D karbonovou folii v černém odstínu bude to lesklé a odolné. Jinak kdybys chtěl vyměnit ten přední nárazník za nějaký nový tak moje nabídka na odkoupení toho tvého stávajícího pořád platí.

To by mě i docela zajímalo ta folie,když tak mě to kapku přibliž ,díky

Odesláno

ovládání pod volantem budu řešit až v momentě koupi nového rádia.. zatím se poohlížím po nějakém 2 din s 7\" obrazovkou :aut, každopádně je na to napojen i display a kdyby to nešlo tak jsem smířen s tím že nepůjde ani jedno, za ten obraz a zvuk je to malá daň.. Jinak zástavbu a instalaci jsem tady už dával..

http://tsrcustom.com/bas/album/index.html

memontálně je to ale přerobeno na tohle:

dnes2.jpg

Odesláno
Původně zaslal: HOFA

Původně zaslal: 207James

To by mě i docela zajímalo ta folie,když tak mě to kapku přibliž ,díky

Jedná se o 3D Carbon Fibre, http://www.sportovniautodoplnky.cz/nalepovaci-3d-karbon-folie-ii-100x50cm-silver-karbon-black-karbon-red-karbon/ dělá se to tak, že koupíš tu folii, vezmeš horkovzdušnou pistoli, technický benzín, jarovou vodu, bavlněnou hadru a trochu času. První umyješ ty věci technickým benzínem, aby to nebylo mastné, necháš uschnout, potom si nachystáš tu folii, vezmeš jarovou vodu tu lištu namokříš a přilepíš na to tu folii, jarová voda je na to, aby se s tím dalo trochu pohybovat, potom přichází na řadu to nejhorší a to je tvarování, vezmeš horkovzdušnou pistol a začneš tu folii nahřívat tak aby se vyrovnaly různé zmuchlané kousky folie a podobně, potom to necháš tak 1 den vyschnout, hotovo. Jenom nevím jak to bude držet na nelakovaném plastu.

Odesláno

no s tou folii jsem to už zkoušel.. i horkovzduškou.. na nějaké kulaté záhyby zapomeňte ta folie není smrskávací ani se nedá natahovat na 2 násobný rozměr.. skončilo to u mě vždycky tak že jsem to nervama strhal dopryč.. jinak reálná cena nákupní te folie je asi 200,- tak nekupujte předražené zboží..:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

no s tou folii jsem to už zkoušel.. i horkovzduškou.. na nějaké kulaté záhyby zapomeňte ta folie není smrskávací ani se nedá natahovat na 2 násobný rozměr.. skončilo to u mě vždycky tak že jsem to nervama strhal dopryč.. jinak reálná cena nákupní te folie je asi 200,- tak nekupujte předražené zboží..:bojim

Já jsem to dával na zpětné zrcátka a natáhla se pěkně, asi to byla jiná značka folie, ale ty zrcátka byly nalakované, jenom nevím, co to udělá na nelakovaném plastu, jelikož lepím folie(sice reklamní) na auta už nejakou dobu, tak vím, že se většinou na nelakovaném plastu neudrží, takže je to 50/50 z úspěšností.

Odesláno

zrcátka možná jo..ale já se snažil obtáhnout ty chrom mlhovky a interierové rámečky co jsou na palubce a 0% šance.. jsem to tak natahoval až se to začalo škvařit tím teplem..:blicismajlik

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...