zpozdilek Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 jasny ale jarem nebo čím, autošamponem?Dělaj se mi po aute ruzne mapy, a chtel bych dat svuj vuz do lesku a nevím jak na to. [upravil dne 1/3/09 zpozdilek] Citovat
vendelinek Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Zkus se juknout sem ,je toho tady dost Citovat
budvar Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Dneska se s tím umýváním roztrhl pytel 1. březen - sluníčko a je to tu Tak doufám, že přibudou fotí všech těch co se vymlouvali na mráz a nemohli na myčku údajně Citovat
zpozdilek Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 bodu:do myčky nejezdím, spiš ručo, a to všechny pažoutky co máme v rodině, jen svoje mám nějak škrably ale že sem si toho nevšiml, asi to jak bylo auto špinavé ( docela mi to je lito a nevím co s tím mám dělat, jinak sem tedka vložím fotky při mytí.. Citovat
dýzl Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Pežouta jen v ruční myčce a nějakým modrým atošamponem z kauflandu a pak osušit .ale předtím BéXo mělo trošku lepší péči.Tímtéž šamponem jako P,potom plínama (zbyli nám po našich drobcích)vysušit a protože byl bílej a dost zašlej tak jsem použil TEMPO a podruhé Leštěnku na zašlé laky od Velvany Citovat
dzana.m Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: budvar Dneska se s tím umýváním roztrhl pytel 1. březen - sluníčko a je to tu Tak doufám, že přibudou fotí všech těch co se vymlouvali na mráz a nemohli na myčku údajně no nevim jak stím sluníčkem u nás asi krapítek chrápe je pod mrakem holt musím si počkat:D:D:D Citovat
dzana.m Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 jinak to meju v ruční mičce a pak to v garaži vyleští a pak je mazlik spokojenej:D:D Citovat
Tomáš Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Souhlas s rucnim mytim. Zajedu na rucni wapku auto oplachnu jen tlakovou vodou pak nastoupi houba a sampon. Pak radne splachnu a vysusim. Jednou za cas nasleduje jeste lesteni kvalitni lestenkou a auticko je jako nove;) Citovat
OK406 Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: budvar Dneska se s tím umýváním roztrhl pytel 1. březen - sluníčko a je to tu Tak doufám, že přibudou fotí všech těch co se vymlouvali na mráz a nemohli na myčku údajně Sluníčko???:o:o Unás byla celý den mlha!!!:(:( Citovat
zpozdilek Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 u nas bylo krasně , tak jsem umyl oba mazliky a zitra určo bude pršet a ja se z toho pose.. ! Ach jo, už aby bylo hezky Citovat
tomik1987 Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 ja nahováram frajerku aby mi holá umývala auto :D:D ak sa na to dá tak hodím potom aj nejaké fotky na forum :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.