Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska se s tím umýváním roztrhl pytel :D 1. březen - sluníčko a je to tu :) Tak doufám, že přibudou fotí všech těch co se vymlouvali na mráz a nemohli na myčku údajně :mrk

Odesláno

bodu:do myčky nejezdím, spiš ručo, a to všechny pažoutky co máme v rodině, jen svoje mám nějak škrably ale že sem si toho nevšiml, asi to jak bylo auto špinavé ( docela mi to je lito a nevím co s tím mám dělat, jinak sem tedka vložím fotky při mytí..

Odesláno

Pežouta jen v ruční myčce a nějakým modrým atošamponem z kauflandu a pak osušit .ale předtím BéXo mělo trošku lepší péči.Tímtéž šamponem jako P,potom plínama (zbyli nám po našich drobcích)vysušit a protože byl bílej a dost zašlej tak jsem použil TEMPO a podruhé Leštěnku na zašlé laky od Velvany

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Dneska se s tím umýváním roztrhl pytel :D 1. březen - sluníčko a je to tu :) Tak doufám, že přibudou fotí všech těch co se vymlouvali na mráz a nemohli na myčku údajně :mrk

no nevim jak stím sluníčkem u nás asi krapítek chrápe je pod mrakem holt musím si počkat:D:D:D

Odesláno

Souhlas s rucnim mytim. Zajedu na rucni wapku auto oplachnu jen tlakovou vodou pak nastoupi houba a sampon. Pak radne splachnu a vysusim. Jednou za cas nasleduje jeste lesteni kvalitni lestenkou a auticko je jako nove;)

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Sluníčko???:o:o:o Unás byla celý den mlha!!!:(:(:(:(

• O 3 měsíce později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...