destiny Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: @re Původně zaslal: razor Musím trošku nesouhlasit-dooffy dělá sice super wallpapery,ale co se týče VT to už není tak horký....... Btw-pokud jsi ty stránky dělal ty,tak to teda klobouk dolu!:super:super:super a jinak pro všechny co by chtěly začítnebo se zdokonalit ve vt,a nebo jen poměřit svůj skill s ... Díky, ano, web jsem dělal já - mám na to firmu. Dooffy dělá webdesign apod... Bavil jsem se s ním o tom, a prý VT už moc nedělá, že nemá čas. Mně se třeba ty jeho první výtvory moc líbily... Dooffy dělá dobrý VT a je to i \"pan\" grafik. Mě se jeho práce taky líbí. Měl jsem o víkendu chvilku čas, tak jsem si stránky Dooffyho prohlédl a třeba ty auto-ikony jsou povodené. Jinak co se týká stránek (portálu), technicky i graficky zvládnuto dobře Tvoje firma je tedy ADWEBY ? Pokud ano, díval jsem se i na Vaše reference. Myslím, že dobrá práce, jen je trochu škoda, že Váš grafik hodně používá templates. Laik to asi nepozná, ale když se na stránky podívám já, je hodně vidět, že je to postavené na template, který je \"jen\" doupravený do výsledných stránek. Jinak po stránce kódu je to docela v pohodě. Na Vašich stránkách nás (právníka a mě) pobavila sekce \"Neplatiči\". Postup jaký popisuješ není v souladu se zákonem (teda pokud tyto kroky nemáš uvedené ve smlouvě a to dost pochybuju, jinak zákazník, který by tohle podepsal by byl blázen. Neber to, že bych Ti chctěl radit, ale pokud by Tě zajímal názor našeho právníka, na toto téma, napiš mi na stembera@destiny.cz Máme s neplatiči taky zkušenosti a klidně se s Tebou o ně podělím. Každopádně postupem, který popisuješ na Vašem webu, by sis mohl spíš ublížit, než získat dlužnou částku. (více ale do mailu) Destiny Citovat
@re Odesláno 20. duben 2009 Odesláno 20. duben 2009 Původně zaslal: destiny (více ale do mailu) Destiny Poslal jsem email... Citovat
SV 24 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Bylo by mozne mi taky zkusit udelat duplex na me 605? Dve kulate decentni koncovky na kazde strane.Nejak nemam predstavivost.. Dekuji!!! [upravil dne 21/4/09 SV 24] Citovat
SV 24 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 ooo pekne!!! Promin,ze te tak otravuji slo by jeste udelat aby byly dve koncovky na kazde strane? a pod naraznikem?! Snad si moc nevymyslim..?! DIKY moc!!!!! Citovat
razor Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 není to problém,jen nemůžu najít žádnej obrázek toho co chceš.............. :myslim:myslim (z podobnýho úhlu jako je ta fotka..) Citovat
razor Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 no tak sem se to pokusil ňák zpáchat =) Citovat
dolly1010 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Prosím prosím, uprav mi taky moje auto viz. tady Dík moc :super Citovat
razor Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: dolly1010 Prosím prosím, uprav mi taky moje auto viz. tady Dík moc :super Nemáš jinou fotku?třeba tu co máš jako avatar ale velkou-nebo ňákou podobnou....víc z boku..... ???? [upravil dne 21.4.2009 razor] Citovat
SV 24 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 razor : Diky moc!!! Jsi sikovnej! Vypada to skvele!!! Jeste jednou dekuji! Citovat
razor Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: SV 24 razor : Diky moc!!! Jsi sikovnej! Vypada to skvele!!! Jeste jednou dekuji! nemáš zač...No a zase to tak nevychvaluj-je to tam jen tak připlácnutý Citovat
SV 24 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 je to super pro predstavu! Jeste jednou dikes! Citovat
dolly1010 Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Původně zaslal: razor Původně zaslal: dolly1010 Prosím prosím, uprav mi taky moje auto viz. tady Dík moc :super Nemáš jinou fotku?třeba tu co máš jako avatar ale velkou-nebo ňákou podobnou....víc z boku..... ???? [upravil dne 21.4.2009 razor] No když já bych chtěl vidět jak by to vypadalo zepředu Jinak ta fotka je tady (stačí to jen tak ošmrdlat pro představu): Dík Citovat
zidacekkk Odesláno 21. duben 2009 Odesláno 21. duben 2009 Taky přidám svůj výtvor - pár hodin práce Citovat
Dali32 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: dolly1010 Mě to prostě baví Mrknu na tu stránku, razore [upravil dne 29.3.2009 dolly1010] No nechcem urazit ale ten virtual na 207 GT je katastrofa. To ako co malo byt? Citovat
dolly1010 Odesláno 23. duben 2009 Odesláno 23. duben 2009 Původně zaslal: Dali32 Původně zaslal: dolly1010 Mě to prostě baví Mrknu na tu stránku, razor No nechcem urazit ale ten virtual na 207 GT je katastrofa. To ako co malo byt? :mad: Místo keců bys mi moh upravit moje auto. viz toto vlákno trošku vejš Citovat
Dali32 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: dolly1010 Původně zaslal: Dali32 Původně zaslal: dolly1010 Mě to prostě baví Mrknu na tu stránku, razor No nechcem urazit ale ten virtual na 207 GT je katastrofa. To ako co malo byt? :mad: Místo keců bys mi moh upravit moje auto. viz toto vlákno trošku vejš Virtual tuning je o tom ze to auto by sa ma zmenit aj tvarovo t.j. napr. sirsie blatniky,ine svetla,daky spojler,vacsie kola.......atd,to ze ty to auto zacmaras dakymi farebnymi efektami mu skor uskodi ako pomoze.Ale ked ta to bavi......Vela zdaru Citovat
razor Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 dolly1010- Hale já sem tak koukal že ty si sem taky dával ňákou upravenoufotku-tak proč si to auto neupravíš sám ? A hlavně nepiš že to neumíš,protože já sem se to učil uplně sám-dokonce i bez návodů-takže můžeš začít zkoušet..... :papa:papa [upravil dne 24.4.2009 razor] Citovat
Dali32 Odesláno 24. duben 2009 Odesláno 24. duben 2009 Původně zaslal: razor dolly1010- Hale já sem tak koukal že ty si sem taky dával ňákou upravenoufotku-tak proč si to auto neupravíš sám ? A hlavně nepiš že to neumíš,protože já sem se to učil uplně sám-dokonce i bez návodů-takže můžeš začít zkoušet..... :papa:papa [upravil dne 24.4.2009 razor] Nechapem preco mi ty pises RAZOR ved to patrilo pre dolly1010 a jeho vytvor 207 GT.Mam tomu rozumiet ze tebe sa ta \"cmaranica\" paci? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.