Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Mohl by mi někdo dát zadní světla do černa a nechat tam tu stříbrnou lištu? Předem díky

[upravil dne 30/1/13 22:58 od Tomajda_406]

to ani nemusíš jen zkoušet...to udělěj tím zatmavovacím sprejem,dej 2 vrstvy a je to moc pěkny obzvlášt když tam máš tu lištu...

Odesláno

Ten sprej časom popuká a odpadáva, potom je to nepekné. Radšej to reiešiť fóliou va svetlá, mám zatmavené zadné svetlá práve tou fóliou a je to super.

post-27076-14109629140165_thumb.jpg

Odesláno

cakome, pri trose selskeho rozumu: to stredove osazeni je tam jen k tomu, aby jsi kolo pri nasazovani trefil na stred, za jizdy uz ho drzi JEN srouby. Takze pri spravne montazi toto proste nemuze nastat (cimz se zrejme vysvetluje, proc mu tu reklamaci neuznali). Kdyby byla chyba v materialu, tak se zase napred vyrve ten zavit a nepraskne podlozka v pulce.

Takze ve strucnosti: kdyz ho nedotahnes, tak ti upadne i origo kolo.

Odesláno

vim jak funguje stredici kroužek o ten ani tak moc nejde. je tam dalši fotka kde je ta podložka praskla. a pokud by praskla i me na par mistech tak mi ulitne kolo

Odesláno

Taky si myslim ze podlozky nejsou good ale jezdim je na 106 uz hodne dlouho a uplne v pohode , toto je prvni pripad v zivote ktery vidim ze by to tak prasklo ! mam 20mm

Odesláno

.mycTD: me jde spiš o tu fotku ve třetim přispevku. jak je tam podložka praskla na dvou mistech kde se uchcuje na naboj.

podložky z prvniho přispevku jsou jiny. maji zavitovouu vložku. v tom třetim přispevku je zavit rovnou v podložce

Odesláno

čakom: me presne takhle v mladi praskl drzak riditek na BMX, kdyz jsem ho chytil jen na tri srouby ze ctyr.

ja si furt stojim za tim, ze podlozku na fest chycenou k naboji takhle nezlomis, navic jen tahem za zavit v hliniku.

Odesláno

je to prvni připad co vidim a to se podložky použivaji už mnoho let. ja je mam na aute asi 3 roky.

nejspiš tam bylo fakt nekde neco spatne.

stejne bych chtel zmenit kola. protože časy kdy jsem byl jedinej s atlantisama/challangerama už je davno pryč. ted je ma hodne 406ek.

Odesláno

našel by se někdo kdo by mi dal kola na auto. díky moc

img3538c.jpg

Uploaded with ImageShack.us

5752940aludiskydotzmuge.jpg

Uploaded with ImageShack.us

tady kdyžtak víc fotek, třeba se bude některá hodit víc...

https://www.google.cz/search?q=dotz+mugello&hl=cs&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=W_sMUc_2JNHVsga_4ICYDA&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1366&bih=618#imgrc=_

[upravil dne 2/2/13 11:49 od Stráňa]

[upravil dne 2/2/13 11:50 od Stráňa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...