Peta-k Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 tak jsem dopadl blbe mel jsem z toho takovou radost ze to konečne mam a hovno!!!odvažím jsi z vrakovište tu komoru a doma jse podívam a na ty komoře je na krokač 6 dratu a ja mam ve 106ce jenom 4 draty tak jsem zase v prdeli zitra to tam jedu vratit a budu schanet znova!!a nebo ten krokáč dat z mi rozbity komory na tu zdravou šlo by to???ale na vrakovišti říkali neco v tom smyslu ze jse to nema rozdelavat ta komora ze je to seštelovany od vyroby a ze by jse to posralo jak jse to rozdela tak nevim!!!nj ale ja mam prahu celkem daleko!!!!:-( Citovat
Alesek Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Já nevím jakej by to byl problém dát tam původní krokáč, otázka je jestli je v pohodě. A taky třeba na té nové komoře může být jiné nasazení toho krokového motorku, to bych raději vrátil, a sehnal jinou. Citovat
Peta-k Odesláno 6. březen 2009 Autor Odesláno 6. březen 2009 tak včera jsem jel tu komoru vratit a dali mi jinou uplne stejnou jak tam jsem mel tak jsem myslel ze bude vcšecko ok!!ale vyndal jsem tu moji starou komoru a rozervalo jse mi tesnení tak jsem walil do mototechny a tam mi řekli ze jse koupit neda a nabidl mi nejakej silikon nebo nejaka pasta nevim co to je ze to nahrazuje tesnení od -30 do 180 stupnu tak jsem to vzal napatlal jsem to tam a dal jsem tam tu novou komoru a myslel jsem ze to bude ok ale nastartoval jsem a vylitli mi otačky jsou moc vysoky tak jsem je pošteloval a nic to nedelalo zadna zmena tak nevim co a jak tak potřebuju zase poradit jak mam zeštelovat volnobech!!!ale dneska kdyžř jsem nastartoval tak otačky byli v cajku akorat kolisali ale cca po 20 vteřinách vylitli zase nahoru a už neklesli nevite čim to?a co je spatne ze ty otačky kolisají???nemohl by to delat spatnej krokáč na ty noivy komoře???co kdybych tam zkusil dat ten krokáš z ty stary rozbity komory???myslim ze ten krokáč je v cajku teda otačky byli v cajku jenom kolisali ale nebyli vysoki!!!co vy na to?dikes a mejte se [upravil dne 7/3/09 Peta-k] Citovat
jan07 Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 a nemuze byt spatna lamda?Jestli tam tedy je. Citovat
Peta-k Odesláno 7. březen 2009 Autor Odesláno 7. březen 2009 jj mam tam lamdu ale tedkom jsem přišel z garaže a nejak jsem ty otačky vyšteloval ani nevim pořadne jak tak snad to bude v cajku musim to jete projed jestli jse neco nezmeni!!snad nee !!!Zitra vam dam vedet co a jak čauvessss PEŽOŤÁCI Citovat
Peta-k Odesláno 25. červenec 2009 Autor Odesláno 25. červenec 2009 zdrawim mam takovej problém zase mi cuka při startu auto a zdechne jak nastartuju podruhy tak je to ok !!!napada me jestli nemuže bejt špatna zapalovaci civka nebo rozdelovač???diky za rady:papa [upravil dne 27/7/09 Peta-k] [upravil dne 27/7/09 Peta-k] Citovat
spike-cz Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 Ahoj Peta-K, mám teď podobný problémy jak tys měl. Auto skáče, cuká a dneska nešlo nastartovat. Smutný je, že tohle všechno se mi začalo dít až potom, co jsem dal novej(jetej ale dobrej) motor. Vyměnil jsem svíčky a filtr paliva, ale pomohlo to asi jen na dva dny :-( , takže sleduju fórum a hledám jak na to, abych nemusel cálovat v servisu. Jak jsi dopadl ??? Výsledky?? Citovat
Vinca Odesláno 3. listopad 2009 Odesláno 3. listopad 2009 Původně zaslal: spike-cz Ahoj Peta-K, mám teď podobný problémy jak tys měl. Auto skáče, cuká a dneska nešlo nastartovat. Smutný je, že tohle všechno se mi začalo dít až potom, co jsem dal novej(jetej ale dobrej) motor. Vyměnil jsem svíčky a filtr paliva, ale pomohlo to asi jen na dva dny :-( , takže sleduju fórum a hledám jak na to, abych nemusel cálovat v servisu. Jak jsi dopadl ??? Výsledky?? Zdravím, dovolím si trochu odskočit. Mám také problém s kolísáním otáček a občasným chcípnutí. Jaký palivový filtr jste měnili? Originál, nebo lze dát nějaký univerzální? Citovat
spike-cz Odesláno 4. listopad 2009 Odesláno 4. listopad 2009 Já měl objednanej přes AutoKelly, asi ne origo z Peugeotu. Co se týče cukání apod., po výměně svíček a filtru to byl nakonec asi zašvindlovanej benzín, vycmrndal jsem co zbylo v nádrži a po natankování \"nového \" z Benziny už nic neškube a auto jede OK. Citovat
106sťák Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 taky mám problém s cukáním motoru když za to víc vemu a stává se mi to po tom vyměněným těsnění pod hlavou,rozvodu,a když nastartuju tak mi motor běží nepravidelně,to běžěl i před opravou,porád čistím klapku ale nic se nemení...a prosím kde je ten potenciometr škrtící klapky?děkuji Citovat
106sťák Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 porád se mi zdá že to je nějak línější než dřív nemá někdo nápady? Citovat
spike-cz Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Co palivo? Nemůže to být bordelem v benzínu? Já tohle taky měl, ale přilil jsem do nádrže líh a něco na vyčištění trisek, vyjel celou nádrž a je to ok. Teda - už neberu palivo tam co dřív. Citovat
106sťák Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 už to přestalo jinak díky za radu:super Citovat
106sťák Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 je to blbost vzít ze shellky nějakej v-power benzín a ještě k tomu přilít lih???dejme tomu na 10litrů benzínu třeba 1l nebo 2l lihu??:myslim co by to udělalo? Citovat
kujon106 Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 To zkus a uvidíš Dle mého se tady pak do tejdne objeví téma - \"106ťákovy problémy s motorem\" Citovat
106sťák Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 To zkus a uvidíš Dle mého se tady pak do tejdne objeví téma - \"106ťákovy problémy s motorem\" :D:D he to se ti povedlo...takže to je asi hovadina jo??? Citovat
106sťák Odesláno 30. říjen 2010 Odesláno 30. říjen 2010 mno zkoušel sem dneska tím šroubkem na klapce jak je na ten doraz lanka trochu ladit volnoběh,myslel sem že když přidám trochu otáček tak to pujde v pohodě,ale když sem porád jakoby utahoval ten šroubek tak mi sice otáčky vyjeli nahoru ale hrozně to kolísalo nemělo to tendenci zustat rovnoměrně...tam bude s něčím problém... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.