Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem dopadl blbe mel jsem z toho takovou radost ze to konečne mam a hovno!!!odvažím jsi z vrakovište tu komoru a doma jse podívam a na ty komoře je na krokač 6 dratu a ja mam ve 106ce jenom 4 draty tak jsem zase v prdeli zitra to tam jedu vratit a budu schanet znova!!a nebo ten krokáč dat z mi rozbity komory na tu zdravou šlo by to???ale na vrakovišti říkali neco v tom smyslu ze jse to nema rozdelavat ta komora ze je to seštelovany od vyroby a ze by jse to posralo jak jse to rozdela tak nevim!!!nj ale ja mam prahu celkem daleko!!!!:-(

Odesláno

Já nevím jakej by to byl problém dát tam původní krokáč, otázka je jestli je v pohodě. A taky třeba na té nové komoře může být jiné nasazení toho krokového motorku, to bych raději vrátil, a sehnal jinou.

Odesláno

tak včera jsem jel tu komoru vratit a dali mi jinou uplne stejnou jak tam jsem mel tak jsem myslel ze bude vcšecko ok!!ale vyndal jsem tu moji starou komoru a rozervalo jse mi tesnení tak jsem walil do mototechny a tam mi řekli ze jse koupit neda a nabidl mi nejakej silikon nebo nejaka pasta nevim co to je ze to nahrazuje tesnení od -30 do 180 stupnu tak jsem to vzal napatlal jsem to tam a dal jsem tam tu novou komoru a myslel jsem ze to bude ok ale nastartoval jsem a vylitli mi otačky jsou moc vysoky tak jsem je pošteloval a nic to nedelalo zadna zmena tak nevim co a jak tak potřebuju zase poradit jak mam zeštelovat volnobech!!!ale dneska kdyžř jsem nastartoval tak otačky byli v cajku akorat kolisali ale cca po 20 vteřinách vylitli zase nahoru a už neklesli nevite čim to?a co je spatne ze ty otačky kolisají???nemohl by to delat spatnej krokáč na ty noivy komoře???co kdybych tam zkusil dat ten krokáš z ty stary rozbity komory???myslim ze ten krokáč je v cajku teda otačky byli v cajku jenom kolisali ale nebyli vysoki!!!co vy na to?dikes a mejte se

[upravil dne 7/3/09 Peta-k]

Odesláno

jj mam tam lamdu ale tedkom jsem přišel z garaže a nejak jsem ty otačky vyšteloval ani nevim pořadne jak tak snad to bude v cajku musim to jete projed jestli jse neco nezmeni!!snad nee !!!Zitra vam dam vedet co a jak čauvessss PEŽOŤÁCI

• O 3 měsíce později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

zdrawim mam takovej problém zase mi cuka při startu auto a zdechne jak nastartuju podruhy tak je to ok !!!napada me jestli nemuže bejt špatna zapalovaci civka nebo rozdelovač???diky za rady:papa

[upravil dne 27/7/09 Peta-k]

[upravil dne 27/7/09 Peta-k]

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj Peta-K,

mám teď podobný problémy jak tys měl. Auto skáče, cuká a dneska nešlo nastartovat. Smutný je, že tohle všechno se mi začalo dít až potom, co jsem dal novej(jetej ale dobrej) motor. Vyměnil jsem svíčky a filtr paliva, ale pomohlo to asi jen na dva dny :-( , takže sleduju fórum a hledám jak na to, abych nemusel cálovat v servisu.

Jak jsi dopadl ??? Výsledky?? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: spike-cz

Ahoj Peta-K,

mám teď podobný problémy jak tys měl. Auto skáče, cuká a dneska nešlo nastartovat. Smutný je, že tohle všechno se mi začalo dít až potom, co jsem dal novej(jetej ale dobrej) motor. Vyměnil jsem svíčky a filtr paliva, ale pomohlo to asi jen na dva dny :-( , takže sleduju fórum a hledám jak na to, abych nemusel cálovat v servisu.

Jak jsi dopadl ??? Výsledky?? :myslim

Zdravím, dovolím si trochu odskočit. Mám také problém s kolísáním otáček a občasným chcípnutí. Jaký palivový filtr jste měnili? Originál, nebo lze dát nějaký univerzální?

Odesláno

Já měl objednanej přes AutoKelly, asi ne origo z Peugeotu.

Co se týče cukání apod., po výměně svíček a filtru to byl nakonec asi zašvindlovanej benzín, vycmrndal jsem co zbylo v nádrži a po natankování \"nového \" z Benziny už nic neškube a auto jede OK.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

taky mám problém s cukáním motoru když za to víc vemu a stává se mi to po tom vyměněným těsnění pod hlavou,rozvodu,a když nastartuju tak mi motor běží nepravidelně,to běžěl i před opravou,porád čistím klapku ale nic se nemení...a prosím kde je ten potenciometr škrtící klapky?děkuji

• O 2 týdny později...
Odesláno

Co palivo? Nemůže to být bordelem v benzínu? Já tohle taky měl, ale přilil jsem do nádrže líh a něco na vyčištění trisek, vyjel celou nádrž a je to ok. Teda - už neberu palivo tam co dřív.

• O 8 měsíců později...
Odesláno

mno zkoušel sem dneska tím šroubkem na klapce jak je na ten doraz lanka trochu ladit volnoběh,myslel sem že když přidám trochu otáček tak to pujde v pohodě,ale když sem porád jakoby utahoval ten šroubek tak mi sice otáčky vyjeli nahoru ale hrozně to kolísalo nemělo to tendenci zustat rovnoměrně...tam bude s něčím problém...:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...