Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

koho som mohol dnes vidiet v BA vecer o 22.00 na Einsteinovej,

krasna biela 206 GTI.. asi, alebo nie GTI :)

ale malo to GTI predny naraznik a SPZ TT a bola tam aj dajaka 8icka v cislach :)))

:papa

Odesláno

hej prakrat som si ho v noci pozical a prevetral:D

Ale nie. Ked si spominal Einsteinovu tak ja byvam hned vedla v sidlisku a videl som parkrat okolo preist Peugeot 207 Le Mans Séries a tych vela nevidno...

Odesláno

hm, zatial som nikoho s klubovou nalepkou v ke nevidel.. ani neviem ci tu niekto taky je :P

viem len o par ludoch, ale tych som asi nestretol na ceste :(

Odesláno
Původně zaslal: PnR

hm, zatial som nikoho s klubovou nalepkou v ke nevidel.. ani neviem ci tu niekto taky je :P

jeden je urcite, minule cestou zo skoly som na krizovatke pri divadle thalia, stretol modru 406ku coupe s kosickou spz a clubovou nalepkou na boku :)

[upravil dne 28/2/09 mindwipe]

Odesláno
Původně zaslal: JuloI

hej prakrat som si ho v noci pozical a prevetral:D

Ale nie. Ked si spominal Einsteinovu tak ja byvam hned vedla v sidlisku a videl som parkrat okolo preist Peugeot 207 Le Mans Séries a tych vela nevidno...

hehe, no ja tam byvam pri Einsteinovej :D

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

jeden je urcite, minule cestou zo skoly som na krizovatke pri divadle thalia, stretol modru 406ku coupe s kosickou spz a clubovou nalepkou na boku :)

[upravil dne 28/2/09 mindwipe]

jedno krasne modre cupe som videl nedavno (mal tam este prevozne znacky, teraz uz na normal).. sklamal ma len ten vodic 45+ :P

nebolo by odveci vediet kolko je nas tu z kosicoch. doteraz som vedel len o hnusobe

Odesláno

nebolo by odveci vediet kolko je nas tu z kosicoch. doteraz som vedel len o hnusobe

no, tak si mozes do zoznamu dopisat aj mna, aj ked nebyvam tak celkom v KE (necelych 30km bokom), ale vacsinou cez tyzden som tam - koli skole, a cez vikendy taktiez - kedze otec je povodne z ke, tak tam mam celu rodinu a prevaznu cast kamosov :)

Odesláno

no skoda ze sa zoznam uzivatelov neda zoradit podla bydliska.. a skoda ze 80% ludi to nema vyplnene

njn...ja som sa na to už parkrat chystal to vyplnit ale nejak sa mi nechce:)
  • O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

cauko, nie je tu nahodou ten s ktorym som sa dneska predbiehal na D1-ke okolo 18.00 - 19.00 ??? cierna trojdverova 206ka ???

mam rad taketo \"odreagovanie\"!!

a inak som zistil nemilu spravu - ja mam obmedzovac, a to akoze preco?? bud pri 4000 ot/min alebo pri 180km/h, je to mozne ze ho tam mam???

[upravil dne 19/5/09 Kajo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...