Mirrae24 Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Zdravím, hodný, velice hodný člen HUDY mi zaslal xenony HID, už připravené pro mou 307, výbojka je už zakytována ve víčku, ale mě zajímá, jak mám ten držák co drží klasicky H7 přetáhnout přes tu výbojku??? Díky moc. Citovat
Ferry Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 myslis ten dratek co drzi zarovku v parabole ? vyhaknout z tech pantu zezadu paraboly, vlozit vybojku a dratek zase zahaknout zpatky a zajistit Citovat
hudy Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 presne tak,staci vyhaknout jedna strana a pak ji vratit.Mohl jsi napsat SZ:papa Jo a nezapomen ji poradne vycentrovat do stinitka.To da trosku prace.A ten \"dratek\" co ji drzi at poradne zapadne do te kruhove drazky na HID [upravil dne 25/2/09 hudy] Citovat
Mirrae24 Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: hudy presne tak,staci vyhaknout jedna strana a pak ji vratit.Mohl jsi napsat SZ:papa Já to potřeboval vědět hned, nevěděl jsem, zda tam budeš, chtěl jsem poradit rychle, ale povedlo se mi to trošku jinak, ale je to ok. A svítěj bombově, akorá mi přijde, že ty transformátory, nebo co to je, docela pískají, když to rozsvítím... Je to normální? Doufám, že jo. Citovat
Mirrae24 Odesláno 25. únor 2009 Autor Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: hudy jj neboj,ty vydavaji urcity zvuk Tak fajn ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.