Přema Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Původně zaslal: Hamin Fotky bych rád uploadnul, již jsem něco nafotil. Jen jsem se ještě nedobral zaplacení členské příspěvku, abych sem mohl nahrávat fotky... Nahrávat do profilu nemůžeš ale vložit přímo do tématu či příspěvku můžeš....jen to zmenši na max.250kb jinak ti to sem taky nepujde vložit..... Citovat
Hamin Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Aha, to jsem nevěděl, tak pak se na to mrknu a zkusím sem dát nějaká fota Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Hamin Fotky bych rád uploadnul, již jsem něco nafotil. Jen jsem se ještě nedobral zaplacení členské příspěvku, abych sem mohl nahrávat fotky... Nahrávat do profilu nemůžeš ale vložit přímo do tématu či příspěvku můžeš....jen to zmenši na max.250kb jinak ti to sem taky nepujde vložit..... Citovat
Hamin Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Tak zasílám pár fotek mého nového vozu :roker Citovat
PetrMach Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 souhlas, fakt se povedl:super Je vidět podle lesku, že to je domácí mazlíček Citovat
kajvet Odesláno 18. březen 2009 Odesláno 18. březen 2009 Hmmm, pěkné,pěkné... ještě do tlamy chromové mřížky a bude to super k té stříbrné Citovat
Hamin Odesláno 18. březen 2009 Autor Odesláno 18. březen 2009 Děkuji za kladné ohlasy :potlesk Citovat
AnotherOne Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Pekný, vyzerá to na menený zadný nárazník. Citovat
Hamin Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Jj, o tom vím. Zadní nárazník je na levé straně ťuknutý. Je vzatej trošku pod světlem a pod světlem na nárazníku je ďubka. Připadá mi jako kdyby s tím původní majitel nacouval do nějaké značky, nebo někdo za ním nedobrzdil a vzal ho na tuto stranu. Ale blatník měněný není. Je vidět mírně poškozený lak (na první pohled to vidět není) a na některém místě je lak ošetřený stříbrným zátěrem.... Proto se ti zdá, že blatník mírně nelícuje. Ale jelikož jsem to kupoval jako ojetý vůz, s tímto jsem se smířil... Není to uplná novota, tak jsem s nějakými malými šrámy počítal... Jen se zeptám podle jaké fotky jsi poznal, že je nárazník měněný? Třeba jsem si dotď něčeho nevšiml... Citovat
AnotherOne Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Je vidieť iný odtieň laku na 3. a 5. fotke. Keď tak na to pozerám, ani za predný by som ruku do ohňa nedal. Citovat
Hamin Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Tak jsem na to koukal a trošku jsi mě nasadil brouka do hlavy .... Za chvíli jedu pryč, tak se mrknu z blízka a zkusím odstíny porovnat. Můžu říct, že doteď jsem si nevšiml, že by mohl být jiný odstín obou nárazníků. Vůbec mě to nijak neupoutalo... Možná to bude jen tou fotkou, přeci jen lidské oko je dokonalejší. Jináč než jsem to koupil bylo to v Peugeotu na heveru a lezli jsme pod tím a vše bylo netknuté, kostra, výstužný příčný rám apod.... V motoru na šroubech s karoserií původní lak, na plastových baňkách na náplně rok výroby taky sedí(2005). Ale jestli je měněný nárazník, tak to pořád může být jen lehčí ťukanec kde nárazník praskl nebo něco podobného:nevim....no snad je vše ok.... Mohl bych to dát za nějaké peníze na CEBII na kontrolu laku, ale stojí to dost peněz. To radši budu jezdit s vědomím, že je vše ok , než aby mi za 5000,- řekli:\"Pane, máte měněný zadní nárazník...\" Citovat
Hamin Odesláno 19. březen 2009 Autor Odesláno 19. březen 2009 Ale jak jsem říkal, ten zadní je z levé strany trošku načatý.... A i kdyby.... auto jezdí super i s jiným nárazníkem ... Citovat
AnotherOne Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Práve slnko a foťák to najskôr odhalí. Nový lak je tak hlbší a ostrejší. Nemuselo to byť nič vážne. Ja mám tiež menený zadný nárazník kvôli takej blbosti, že keby som to mal financovať ja a nie poisťovňa tak na to kašlem. Tiež je to pri pozornom pohľade vidieť. Ale videl som takýto rozdiel aj na úplne novom aute takže veľký význam by som tomu neprikládal. Tu je moja story Citovat
Hamin Odesláno 21. březen 2009 Autor Odesláno 21. březen 2009 Ještě jsem se zapomněl zeptat na jednu věc: Když jsem to měl v servisu Peugeot na změnu jazyka palubního PC, tak si s autem do garáže zajížděl servisní technik. Stál jsem tedy venku a ve chvíli, kdy přidal a pomalou rychlostí vjížděl do garáže, trošku něco od předku mírně (téměř neslyšitelně) zapískalo. Zevnitř to vůbec není slyšet. Pak jsem na to trošku pozapomněl a jelikož při řízení sedím vevnitř tak to neslyším... Pak jsem to zase uslyšel, když jsem tentokrát jako spolujezdec otevíral vrata do vjezdu. Opět auto jelo malou rychlostí a zepředu něco popískávalo, když stojí tak nic, pískalo to jen když auto jelo... No a včera opět, jen se mi teď zdá od prvního \"slyšení\" tohoto zvukového projevu, že to píská více. Nikoliv více hlasitěji, ale s větším opakováním. Opět se zajíždělo na zahradu a při nízké rychlosti, když bylo auto v pohybu to decentně popískávalo. Jinak, když startuju motor a motor jede na volnoběh a auto stojí, tak nic nepíská a nehlučí, to je vše ok. Zda to píská ve vyšší rychlosti nevím, to popískává ve vyšší rychlosti nevím, to zevnitř auta neslyším. Co by to mohlo být ? Nějaké řemeny, alternátor, destičky, ložiska, nebo něco s rozvody ?? Nemám s tímto doposud zkušenosti tak nevím . A uvažuji, že dám asi vůz na preventivní výměnu rozvodů. Sice má auto najetých tachometrových 110 000km, rozvody zde u tohoto motoru jsou doporučené kolem 180 000km - 200 000km. Píšu tachometrových, protože u ojetého auta si nikdy nemůže být člověk jistej... . Z Peugeotu mám vyjetou sjetinu z řídící jednotky kde je krásně vidět km průbeh a také je k mému VINU zápis v serv. databázi a to také odpovídá zhruba kilometrům, co mám najeto teď. Serv. knížku mám taky. Na rozvody, byste mi doporučili jít do značkového Peugeot servisu, nebo třeba dát auto do servisu, který je v síti Auto FRANCE, publikované zde na stránkách ?? Nechal jsem si předběžne nacenit výměnu v Peugeotu. Tam za cca 12 000,-. Pak u jednoho servisu Auto France a tam byla cena 8000,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.