luko407sw Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Původně zaslal: hasky28 A ako to upgreadnem? musim s tym ist do peegeotu? lebo najblizsi je odomna vzdialeny nekych 70 km a cestu tam nemam.... radeji 70 km nez 70 tisic Citovat
patko79 Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 ... ja som to tam nahral sám, síce s malou dušičkou, ale predsa:D Inak neviem, ako inak by to mohli robiť v servise, takže či to skape im alebo mne je asi jedno:myslim. Už to vidím, ako by som sa s nimi ťahal po súdoch, keby to zdechlo im:blicismajlik... Treba sa držať rád, ktoré tu už odzneli a malo by to byť ok Citovat
luko407sw Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 no tak snad jim v servise predas fungujici auto s fungujici RT3 a tak ti ji musi prece vratit,ne?a ne ze ti pak reknou,to uz tak bylo Citovat
benos Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Původně zaslal: Milhaus65 Benos: nesmí se to popléct. Je jedno jestli se updatuje verze 5.x Van nebo 6.x Can, postup je stejný . V peugeotu Ti updatují verzi z origo CD a možná zdarma. Možná budou chtít placku zaplatit a dají Ti ji. Stojí cca 300 kč. Ale měl by to dělat někdo zkušený. POkud budeš chtít češtinu tak tam je u Can update automaticky na poslední verzi 6.63. U Van jsou 2 možnosti Kdo má do verze 5.5D včetně tak povýšit nebo zachovat a nezvyšovat. Nejvyšší Van je 5.52. Prosím o info v kterém peugeotu ten update udělají za 300 (nebo i zadarmo)? Ptal jsem se v Artcomu v Olomouci a tam za to chtějí 1000Kč pokud mají CD, ale pokud ho budou muset objednávat tak i 5000-6000Kč Taky jsem si stáhnul upgrade z Eurovan2 (na 5.5d) a risknul jsem to podle již dříve psaného návodu vrazit do RT3 ale po 3/4 hodiny se nic nedělo. Je možné, že bych to měl jen blbě vypáleno? Stáhnutý soubor je zazipovaný a obsahuje 4 souborky. Vypaloval jsem rozbalené soubory, je to tak dobře? Taky by měla blikat nějaká kontrolka, ale nenašel jsem ji a ani náznak kde by mohla být... Samozřejmě bych si to raději nechal upgradovat odborníky, ale 5000 mi za to připadá moc Citovat
luko407sw Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Původně zaslal: benos Původně zaslal: Milhaus65 Benos: nesmí se to popléct. Je jedno jestli se updatuje verze 5.x Van nebo 6.x Can, postup je stejný . V peugeotu Ti updatují verzi z origo CD a možná zdarma. Možná budou chtít placku zaplatit a dají Ti ji. Stojí cca 300 kč. Ale měl by to dělat někdo zkušený. POkud budeš chtít češtinu tak tam je u Can update automaticky na poslední verzi 6.63. U Van jsou 2 možnosti Kdo má do verze 5.5D včetně tak povýšit nebo zachovat a nezvyšovat. Nejvyšší Van je 5.52. Prosím o info v kterém peugeotu ten update udělají za 300 (nebo i zadarmo)? Ptal jsem se v Artcomu v Olomouci a tam za to chtějí 1000Kč pokud mají CD, ale pokud ho budou muset objednávat tak i 5000-6000Kč Taky jsem si stáhnul upgrade z Eurovan2 (na 5.5d) a risknul jsem to podle již dříve psaného návodu vrazit do RT3 ale po 3/4 hodiny se nic nedělo. Je možné, že bych to měl jen blbě vypáleno? Stáhnutý soubor je zazipovaný a obsahuje 4 souborky. Vypaloval jsem rozbalené soubory, je to tak dobře? Taky by měla blikat nějaká kontrolka, ale nenašel jsem ji a ani náznak kde by mohla být... Samozřejmě bych si to raději nechal upgradovat odborníky, ale 5000 mi za to připadá moc zkus milhouse,mas to 100 km k nemu a on ti prehraje software,nahraje ti cestinu za lepsi penize nez peugeot Citovat
Katto77 Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 přesně tak - milhaus65 Ti to tam v pohodě nahraje včetně češtiny přímý kontakt na něj včetně ukázky češtiny najdeš na www.rt3-cestina.wz.cz Citovat
patko79 Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Původně zaslal: luko407sw no tak snad jim v servise predas fungujici auto s fungujici RT3 a tak ti ji musi prece vratit,ne?a ne ze ti pak reknou,to uz tak bylo malo by to tak fungovať, ale so servismi mám len tie najhoršie skúsenosti A pri mojom šťastí by to zmrvili na nepoznanie:blicismajlik Čo zvládnem, robím sám a na čo nemám na to sú kámoši;) Citovat
benos Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Původně zaslal: Katto77 přesně tak - milhaus65 Ti to tam v pohodě nahraje včetně češtiny přímý kontakt na něj včetně ukázky češtiny najdeš na www.rt3-cestina.wz.cz Díky za info, asi to bude nejlepší udělat při jednom:) Spojím se s jedním z Vás přes SZ. Citovat
janecek Odesláno 19. červenec 2009 Odesláno 19. červenec 2009 Ahoj mám problém s mapou 09 vypálim jí a dám v autě do přehrávače naběhne,ale neukážou se mi silnice a když zadám trasu tak mi to píše neznáma oblast.Nevíte co stím? Citovat
marda77 Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Nazdar pani, chcel by som sa spytat, ma tu niekto v okoli Bratislavy nove Mapy 09, zeby som si to napalil, pretoze mi to nechce ist a nabuduci tyzden dovolenka, smer taliansko. Diky moc Citovat
luko407sw Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Původně zaslal: marda77 Nazdar pani, chcel by som sa spytat, ma tu niekto v okoli Bratislavy nove Mapy 09, zeby som si to napalil, pretoze mi to nechce ist a nabuduci tyzden dovolenka, smer taliansko. Diky moc sice nejsem z okoli bratislavy ale mapy jsem ti poslal do zprav..staci stahnout,rozbalit,vypalit a uzit si dovolenku [upravil dne 22/7/09 luko407sw] Citovat
culdo Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Plis ktore z tych ISO sú mapy slovenska a česka dik. Citovat
Zipík Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Původně zaslal: culdo Plis ktore z tych ISO sú mapy slovenska a česka dik. EuropeNW a má 515Mb;) Citovat
marda77 Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Původně zaslal: luko407sw Původně zaslal: marda77 Nazdar pani, chcel by som sa spytat, ma tu niekto v okoli Bratislavy nove Mapy 09, zeby som si to napalil, pretoze mi to nechce ist a nabuduci tyzden dovolenka, smer taliansko. Diky moc sice nejsem z okoli bratislavy ale mapy jsem ti poslal do zprav..staci stahnout,rozbalit,vypalit a uzit si dovolenku [upravil dne 22/7/09 luko407sw] no problem je v tom, ze mam drbnuty internet a staihnut nieco z rapidu, je pre mna takmer nemozne, takze preto som chcel niekoho ochotneho, kto by to vedel poskytnut. Ale inak dik za zaujem Citovat
Brandy20 Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Tak konecne som to vyskusal aj ja, mapy 09/10 a zda sa že funguju, nakolko mi naslo aj ulicky v nasej casti malinkého mestečka :-) Softver mam 6.62 a mam aj origo CD. Ak ma niekto zaujem, kľudne poskytnem. Citovat
kristian.mako Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Původně zaslal: luko407sw Původně zaslal: marda77 Nazdar pani, chcel by som sa spytat, ma tu niekto v okoli Bratislavy nove Mapy 09, zeby som si to napalil, pretoze mi to nechce ist a nabuduci tyzden dovolenka, smer taliansko. Diky moc sice nejsem z okoli bratislavy ale mapy jsem ti poslal do zprav..staci stahnout,rozbalit,vypalit a uzit si dovolenku [upravil dne 22/7/09 luko407sw] Mohol by som Vas poprosit tiez o zaslanie linkov na mapy 09 pre RT3. Dakujem [upravil dne 28/7/09 kristian.mako] Citovat
luko407sw Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Původně zaslal: kristian.mako Původně zaslal: luko407sw Původně zaslal: marda77 Nazdar pani, chcel by som sa spytat, ma tu niekto v okoli Bratislavy nove Mapy 09, zeby som si to napalil, pretoze mi to nechce ist a nabuduci tyzden dovolenka, smer taliansko. Diky moc sice nejsem z okoli bratislavy ale mapy jsem ti poslal do zprav..staci stahnout,rozbalit,vypalit a uzit si dovolenku [upravil dne 22/7/09 luko407sw] Mohol by som Vas poprosit tiez o zaslanie linkov na mapy 09 pre RT3. Dakujem [upravil dne 28/7/09 kristian.mako] jasně,máš SZ Citovat
očko Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Poprosím aj ja link na nové mapy pre RT 3. Ďakujem:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.