Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

... ja som to tam nahral sám, síce s malou dušičkou, ale predsa:D Inak neviem, ako inak by to mohli robiť v servise, takže či to skape im alebo mne je asi jedno:myslim. Už to vidím, ako by som sa s nimi ťahal po súdoch, keby to zdechlo im:blicismajlik... Treba sa držať rád, ktoré tu už odzneli a malo by to byť ok

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Benos: nesmí se to popléct. Je jedno jestli se updatuje verze 5.x Van nebo 6.x Can, postup je stejný . V peugeotu Ti updatují verzi z origo CD a možná zdarma. Možná budou chtít placku zaplatit a dají Ti ji. Stojí cca 300 kč. Ale měl by to dělat někdo zkušený.

POkud budeš chtít češtinu tak tam je u Can update automaticky na poslední verzi 6.63. U Van jsou 2 možnosti Kdo má do verze 5.5D včetně tak povýšit nebo zachovat a nezvyšovat. Nejvyšší Van je 5.52.

Prosím o info v kterém peugeotu ten update udělají za 300 (nebo i zadarmo)? Ptal jsem se v Artcomu v Olomouci a tam za to chtějí 1000Kč pokud mají CD, ale pokud ho budou muset objednávat tak i 5000-6000Kč :grr

Taky jsem si stáhnul upgrade z Eurovan2 (na 5.5d) a risknul jsem to podle již dříve psaného návodu vrazit do RT3 ale po 3/4 hodiny se nic nedělo. Je možné, že bych to měl jen blbě vypáleno? Stáhnutý soubor je zazipovaný a obsahuje 4 souborky. Vypaloval jsem rozbalené soubory, je to tak dobře? Taky by měla blikat nějaká kontrolka, ale nenašel jsem ji a ani náznak kde by mohla být...

Samozřejmě bych si to raději nechal upgradovat odborníky, ale 5000 mi za to připadá moc :(

Odesláno
Původně zaslal: benos

Původně zaslal: Milhaus65

Benos: nesmí se to popléct. Je jedno jestli se updatuje verze 5.x Van nebo 6.x Can, postup je stejný . V peugeotu Ti updatují verzi z origo CD a možná zdarma. Možná budou chtít placku zaplatit a dají Ti ji. Stojí cca 300 kč. Ale měl by to dělat někdo zkušený.

POkud budeš chtít češtinu tak tam je u Can update automaticky na poslední verzi 6.63. U Van jsou 2 možnosti Kdo má do verze 5.5D včetně tak povýšit nebo zachovat a nezvyšovat. Nejvyšší Van je 5.52.

Prosím o info v kterém peugeotu ten update udělají za 300 (nebo i zadarmo)? Ptal jsem se v Artcomu v Olomouci a tam za to chtějí 1000Kč pokud mají CD, ale pokud ho budou muset objednávat tak i 5000-6000Kč :grr

Taky jsem si stáhnul upgrade z Eurovan2 (na 5.5d) a risknul jsem to podle již dříve psaného návodu vrazit do RT3 ale po 3/4 hodiny se nic nedělo. Je možné, že bych to měl jen blbě vypáleno? Stáhnutý soubor je zazipovaný a obsahuje 4 souborky. Vypaloval jsem rozbalené soubory, je to tak dobře? Taky by měla blikat nějaká kontrolka, ale nenašel jsem ji a ani náznak kde by mohla být...

Samozřejmě bych si to raději nechal upgradovat odborníky, ale 5000 mi za to připadá moc :(

zkus milhouse,mas to 100 km k nemu a on ti prehraje software,nahraje ti cestinu za lepsi penize nez peugeot

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

:xvul no tak snad jim v servise predas fungujici auto s fungujici RT3 a tak ti ji musi prece vratit,ne?a ne ze ti pak reknou,to uz tak bylo :D

:myslim malo by to tak fungovať, ale so servismi mám len tie najhoršie skúsenosti :blicismajlik A pri mojom šťastí by to zmrvili na nepoznanie:blicismajlik Čo zvládnem, robím sám a na čo nemám na to sú kámoši;)

Odesláno
Původně zaslal: Katto77

přesně tak - milhaus65 Ti to tam v pohodě nahraje včetně češtiny přímý kontakt na něj včetně ukázky češtiny najdeš na www.rt3-cestina.wz.cz

Díky za info, asi to bude nejlepší udělat při jednom:)

Spojím se s jedním z Vás přes SZ.

Odesláno

Ahoj mám problém s mapou 09 vypálim jí a dám v autě do přehrávače naběhne,ale neukážou se mi silnice a když zadám trasu tak mi to píše neznáma oblast.Nevíte co stím?

Odesláno

Nazdar pani, chcel by som sa spytat, ma tu niekto v okoli Bratislavy nove Mapy 09, zeby som si to napalil, pretoze mi to nechce ist a nabuduci tyzden dovolenka, smer taliansko. Diky moc

Odesláno
Původně zaslal: marda77

Nazdar pani, chcel by som sa spytat, ma tu niekto v okoli Bratislavy nove Mapy 09, zeby som si to napalil, pretoze mi to nechce ist a nabuduci tyzden dovolenka, smer taliansko. Diky moc

sice nejsem z okoli bratislavy ale mapy jsem ti poslal do zprav..staci stahnout,rozbalit,vypalit a uzit si dovolenku :papa

[upravil dne 22/7/09 luko407sw]

Odesláno

sice nejsem z okoli bratislavy ale mapy jsem ti poslal do zprav..staci stahnout,rozbalit,vypalit a uzit si dovolenku :papa

no problem je v tom, ze mam drbnuty internet a staihnut nieco z rapidu, je pre mna takmer nemozne, takze preto som chcel niekoho ochotneho, kto by to vedel poskytnut. Ale inak dik za zaujem

Odesláno

Tak konecne som to vyskusal aj ja, mapy 09/10 a zda sa že funguju, nakolko mi naslo aj ulicky v nasej casti malinkého mestečka :-) Softver mam 6.62 a mam aj origo CD.

Ak ma niekto zaujem, kľudne poskytnem.

Odesláno

Mohol by som Vas poprosit tiez o zaslanie linkov na mapy 09 pre RT3. Dakujem :)

[upravil dne 28/7/09 kristian.mako]

Odesláno
Původně zaslal: kristian.mako

Mohol by som Vas poprosit tiez o zaslanie linkov na mapy 09 pre RT3. Dakujem :)

[upravil dne 28/7/09 kristian.mako]

jasně,máš SZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...