Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

v download navigace su dve polozky jedna je navigace a ta druha je TD41 A TAK dal co znamena ta druha a je ta navigace celej europy alebo len slovenska???, Dakujem

Odesláno

Chtěl bych se zeptat, jestli oba soubory (TD41220600.iso a navigace.iso) ze sekce Download musí být na jednom CD, nebo zda stačí jen jeden. Jsou rozdílné nebo mají stejný obsah? Ukazuje mi to, že oba soubory mají stejnou velokost - 516 Mb. Poradí mi prosím někdo? :myslim

Moc děkuji předem :papa:potlesk

Odesláno

Môže mi niekto napáliť a poslať na dobierku mapu 2009, rád zaplatím, lebo ja pálim a stále to nejde a už som zúfalý. Je pravvda, že mne napaluje najmenšiou rýchlosťou 16x

Ďukujem za pomoccccccccc:mrk

[upravil dne 30/5/09 Stano1959]

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

je to stejný, stačí jedno...osobně používám navigace.iso a skvělý /hlavně vypálit jako Obraz disku!!!!!/

Super, díky moc za radu. Už to funguje, zkoušel jsem i takové \"pasti\", a se vším si navigace poradila, je aktuální. Funguje to skvěle.

PM

Odesláno
Původně zaslal: Stano1959

Môže mi niekto napáliť a poslať na dobierku mapu 2009, rád zaplatím, lebo ja pálim a stále to nejde a už som zúfalí. Je pravvda, že mne napaluje najmenšiou rýchlosťou 16x

Ďukujem za pomoccccccccc:mrk

Zkus někoho ve svém okolí kdo má Nero, já měl taky problém. Nakonec jsem zjistil, že se mi nestáhl kompletní soubor, něco málo chybělo a nefungovalo to. Stačí stáhnout jeden soubor, viz předchozí rada. Vypaloval jsem jako obraz disku - rychlostí 8x a je to ok.

Odesláno
Původně zaslal: Zipík

Mě na slovensku fungovala:papa.Je to první vydání 2009

[upravil dne 8.3.09 Zipík]

A nemohol by tu niekto prosim Vas dat odkaz na RAPIDSHARE (alebo kde to je ulozene) na tie mapy? Do download 407 sekcie je mozne sa dostat iba ak si predplatime nejake clenske, vsak? A len kvoli mapam sa mne, ako aj viacerym urcite neoplati.

Dakujem krasne

Odesláno
Původně zaslal: denoo

ja to mam doma (celu europu), ales presova to mas daleko :roker

Tak to hej, ale mozes to uploadnut na nejaky server, odkial si to budeme moct stiahnut. Jednoducho urobis obraz disku v nejakom programe a uploadnes na server, napr. RAPIDSHARE a potom nam posles link, kde to bude ulozene... co ty na to?

Diiiiik

Odesláno
Původně zaslal: robco

ja som minule stiahol mapy celej europy a funguju. ;)

A odkial si to stiahol? Mozes mi prosim Ta poslat odkaz s kade si tie mapy stiahol?

Diiiiik

Odesláno
Původně zaslal: djbrano

Původně zaslal: robco

ja som minule stiahol mapy celej europy a funguju. ;)

A odkial si to stiahol? Mozes mi prosim Ta poslat odkaz s kade si tie mapy stiahol?

Diiiiik

Máš SZ

Odesláno

ma niekto skusenosti s navigaciou v Bulharsku a Srbsku mapy 2006-2007 ? su tam aspon hlavne useky ? ..... nema niekto mapy 2007-2008 tejto casti Europy ?

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...