Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem John

Taky diky za fotky a videa uz jsem si je stahnul.Mej se dobre a uz se tesim na dalsi sraz.Uz aby byl.:papa

Hmm koukam na tu www ale nvidim odkaz na ty fotky nebo videa. :(:( Kde je??? :mad:

Odesláno
Napsán autorem KoZLiK

Napsán autorem John

Taky diky za fotky a videa uz jsem si je stahnul.Mej se dobre a uz se tesim na dalsi sraz.Uz aby byl.:papa

Hmm koukam na tu www ale nvidim odkaz na ty fotky nebo videa. :(:( Kde je??? :mad:

ty fotky najdes kdyz si kliknes na srazy na hlavni strance a pak na 7th (sedmy sraz ) a pak se ti uz objevi:)
Odesláno

To máte z toho, že jste se chtěli honit, hajzli !!! :D:D

No hele, fakt nevím, žím to může být... každopádně je to voda... Chladič je horkej, sahary se točí... fakt nevím, proč to vaří, děvka jedna... :papa

Odesláno
Napsán autorem Luger

To máte z toho, že jste se chtěli honit, hajzli !!! :D:D

No hele, fakt nevím, žím to může být... každopádně je to voda... Chladič je horkej, sahary se točí... fakt nevím, proč to vaří, děvka jedna... :papa

¨

Tak ssebou voz pytlíky s čajem. Nebo si udělej sání na kapotě, když mu chceš dávat takovej kouř, jinak se neuchladí žádnej motor. Jo taky se podívej jestli je chladič horkej celej, je možný, že ho máš dole zarostlej.

[Editován dne 24/5/04 vector]

Odesláno
Napsán autorem merkurek

Mě tam nejde nic na těch stránkách kde ted stáhnu video a fotky ??

Jestli jede o moje fotky a videa , tak na ně nechci odkazovat přímo abych neporušoval podmínky freehostingu. Takže musíš mít funkční JAVU.

(Dělala je taky Vendulka a je na to strašně hrdá, tak jí chvalte ,-) Taky se jí dotklo, že jich pár zveřejnil John jako svých. Já si svoje fotky poznám a každý kdo má oči pozná, že to není z jednoho fo?áku. Už sem udělal tisíce fotek a jsem zvyklý na lecos, ale Vendulka je na tom jinak já jí chápu, tak se snažte taky.)

Odesláno

Na to bych chtel Vectore reagovat jeste z jine stranky.. obvykle si stahuju od kazdeho uzivatele jejich fotky a takhle se mi objevuji duplicitne takze se taky primlouvam at kazdy posle to svoje a maximalne da jen odkaz kde jsou jine!! :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...