Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem dnes prohanel svoji peginu za obchodnimi ucely a jak jsem tak spechal tak jsem rukou drknul do packy steracu, z nulovy polohy pres polohu snimace deste do polohy rychlost I, v relatkach to zacvakalo jako o zavod a pri dojezdu steracu zustali tak o 3cm vysse nez normalne, tak jsem zkusil znovu setrit a nesrovnalo se to, otazka je na snade: co to? cim to ? co s tim ?

:myslim

Odesláno

Toto sa mi tiez stane ked sem tam omylom buchnem do packy, ale proste ju zatlacim raz nadol (jedno utretie) a normalne utru sklo a vratia sa do svojej polohy:roll...

Odesláno
Původně zaslal: zabit

takze kdyz jsou sterace vypnuty tak mam vzit za sterace a posunout je nasilim dolu ?

On asi myslel že ještě lednou zmáčkne na páčku, setře se okno a je to v cajku

Odesláno

Nie nasilu, len to nie, to by si si mohol nieco odpast, normalne sa ti musi stierac sam vratit do svojej vychodzej polohy, ak tak nerobi, asi ti odislo rele (alebo co spina cyklus:myslim)...

Odesláno

no myslim ze kdyby odeslo rele tak by to nestiralo prece ne ?? pri dalsim setreni se to nespravi, to uz jsem zkousel.

jeste me napadlo potocit sterace v uchyceni o krapet dolu, u stary skody 120 tam byl \"tisicihran\" tam to slo dobre

Odesláno

Neviem, mne na aute predtym odislo rele a stierac sa proste zastavil vzdy na mieste, kde som vypol packu (takze som sa casom naucil to vypinat presne:D)...ale ten tisichran by tam mal byt, stierace maju vsetky auta takmer rovnake, zadny stierac sa da nastavit akokolvek, tak predne by sa mali dat tiez posunut:super...ale aby ti potom zrazu nezbehli mimo okno, ak sa rele spamata:D

Odesláno

Na pracovním fáčku mám nějak rozhrkanou pojistkovku, takže občas něco nejde a často právě stěrače nezastavují na výchozí poloze, ale v míste, kde zrovna vypnu stírání. Stačí kopnout do relátka a zase to chvilku funguje. Sice tady řešíme peugeoty, ale myslím, že tento systém nebude příliš odlišný. V případě, že by se relátko zbláznilo, a to si nemyslím, a posunulo výchozí polohu, tak by stěrače zastavily dříve, to znamená před dojezdem a po dalším zapnutí dojezd do spodní části skla dokončily. Asi bych zkusil párkrát vystřídat všechny rychlosti stírání a pak restart v podobě vyndání a následného osazení relátka, případně restart akumulátoru.

Odesláno

no presne o cem mluvim, rele rozbity nebude, sterace normalne stiraji od jedny polohy do druhy, jen ta spodni je ted vysse nez driv, kdyby to bylo nejaky pocitacem rizeny tak bych si myslel ze to v tom, ale tohle je snad jen rele :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...