Guest farnikpetr Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Nemáte někdo zkušenost s vyhřívanými sedadly v P605. Přijde mi, že vyhřívání vůbec nefunguje, po zapnutí mám stále studená sedadla!!! Kamarád má Octavii a když zapne vyhřívání, tak mu to topí pořádně a okamžitě. Děkuji za rady Citovat
miso605 Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 neviem mne to tiez nekuri,ale vypinac je pod prudom takze musim hladat od vypinaca k sedacke,zevraj tie sedacky su vyhrievane vzduchom,niekedy sa to tu pisalo Citovat
Guest farnikpetr Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 No nevím, jak je to s tím vzduchem, ale do sedačky jde normálně drát, stejně jako u té Octavie. Určitě to bude na elektriku. Citovat
Pája Rybišár Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 No to bude nejspíš popraskaným vyhřívacím tělesem(,,dečka\")uvnitř sedadla....dle mě se to vůbec nevyplatí řešit,,,,,nová drahota a k nesehnání a starší jinné sedadlo také hloupost(i když bude hřát-tak jak dlouho),nehledě na to,že demontáž a montáž vyhřívacích tělísek vyžaduje docela zručnost a pevné nervy...u kožených sedadel bych se do toho rozhodně nepouštěl....... PS:nejprve ale prověř,zda-li ti jde napětí do sedačky:)...(možná příčina:pojistka,spínač,rele,vodiče..atd) Citovat
Guest farnikpetr Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Ok, do rozebírání sedaček bych se opravdu nepouštěl:D. Zkusím tedy hledat chybu mimo sedadla. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.