Marlin Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Ferry normalni funkce diferencialu na prevodovce, kdyz zvednes auto na hever, tak se taky bude tocit to kolo co bude ve vzduchu a to kolo co bude na zemi ne ... a když zvedneš obě, s jedním budeš točit, tak to druhý se bude točit na druhou stranu ty woe, tak to mam asi rozbite auto protoze kdyz to vyheveruju tak tocim s jednim kolem a to jde tezce a druhy se toci stejnym smerem. A nedej boze kdyz zapadnu tak se protaci obe dve kola a ne jedno jak lubkovi :D Jo, zlaty LSD, jak rika fusion Citovat
barenst Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Me se podarilo posadit na ledovy krunyr 405 SR 4x4 tak ze sedela na kardanu a taky se protacelo jen jedno kolo a nepomohla ani uzaverka , vysetli me to nekdo ? Pocholi jsme tedy ze se mezinapravaovy dif neuzavrel nebo je to normalni ? U stareho modelo se me to nikdy nestalo . Citovat
Burisek Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 stále mě někdo v dnešní době utvrzuje že lidská blbost světem vládne experti jsou všude,no.... Citovat
ladosak Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 tak už jsem se dlouho nenasmál.:D:D:D A ti dva na obědě asi taky. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 Ale oni si fakt nevystrelili Mysleli to smrtelne vazne, a ked som fajcil za robotou, tak jeden s nich isiel okolo, sa pristavil, a som mu to vysvetlil ... Fakt to nevedeli ... Citovat
Přema Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Za robotu kde pracuji, je taky nevyuzity pozemek, kde parkuji, dnes tam bilo narvane, a ked sem tam parkoval, tak me zvezlo dolu s takeho kopecka. Samozrejme, som zapadol. Tak sme se cez obed sebrali, a isli to vyhrabat. Vyhrabavali sme ho do zladovateleho zasnezeneho kopecku asi 45 minut ... Co mne sokovalo, tak v urcitem momente sem si vsiml, ze kdyz sem normalne na 1ke 2ke 3ke ci spatecke rozbihal, nebo drzel plyn, tak se mi tocilo (hrabalo) iba leve kolo, prave ani nehlo. Vtedy sem byl v pozici, jakou prikladam na obrazku, a netocilo se kolo polozene nizsie. Ked uz sme sa konecne dohrabali na cestu, a na vrch kopce, uz jeli obe kola uplne normalne, na asfaltke duplom. Je to normalne ? Alebo mam neco posahane s autom ? Na obrazku je pokus o auto ze zadu, sipka ukazuje na ktere strane se kolo vubec nehlo... A ted upřímně Lubk0: Na to jak jsi chytrý a vše znáš např: v sekci bazar(poznáš podle stavu sedačky počet km) bys mohl vědět jak se chová diferenciál....nebo ne??????:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.