Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pri zapadnuti mi vpredu tahalo iba jedno kolo, je to normalne ?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

Původně zaslal: Ferry

normalni funkce diferencialu na prevodovce, kdyz zvednes auto na hever, tak se taky bude tocit to kolo co bude ve vzduchu a to kolo co bude na zemi ne

... a když zvedneš obě, s jedním budeš točit, tak to druhý se bude točit na druhou stranu :D

ty woe, tak to mam asi rozbite auto :bojim protoze kdyz to vyheveruju tak tocim s jednim kolem a to jde tezce a druhy se toci stejnym smerem. A nedej boze kdyz zapadnu tak se protaci obe dve kola a ne jedno jak lubkovi :D:D

Jo, zlaty LSD, jak rika fusion :D

Odesláno

Me se podarilo posadit na ledovy krunyr 405 SR 4x4 tak ze sedela na kardanu a taky se protacelo jen jedno kolo a nepomohla ani uzaverka , vysetli me to nekdo ?

Pocholi jsme tedy ze se mezinapravaovy dif neuzavrel nebo je to normalni ? U stareho modelo se me to nikdy nestalo .

Odesláno

Ale oni si fakt nevystrelili :) Mysleli to smrtelne vazne, a ked som fajcil za robotou, tak jeden s nich isiel okolo, sa pristavil, a som mu to vysvetlil ... Fakt to nevedeli ...

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Za robotu kde pracuji, je taky nevyuzity pozemek, kde parkuji, dnes tam bilo narvane, a ked sem tam parkoval, tak me zvezlo dolu s takeho kopecka.

Samozrejme, som zapadol.

Tak sme se cez obed sebrali, a isli to vyhrabat. Vyhrabavali sme ho do zladovateleho zasnezeneho kopecku asi 45 minut ...

Co mne sokovalo, tak v urcitem momente sem si vsiml, ze kdyz sem normalne na 1ke 2ke 3ke ci spatecke rozbihal, nebo drzel plyn, tak se mi tocilo (hrabalo) iba leve kolo, prave ani nehlo. Vtedy sem byl v pozici, jakou prikladam na obrazku, a netocilo se kolo polozene nizsie.

Ked uz sme sa konecne dohrabali na cestu, a na vrch kopce, uz jeli obe kola uplne normalne, na asfaltke duplom. Je to normalne ? Alebo mam neco posahane s autom ?

Na obrazku je pokus :D o auto ze zadu, sipka ukazuje na ktere strane se kolo vubec nehlo...

A ted upřímně Lubk0: Na to jak jsi chytrý a vše znáš např: v sekci bazar(poznáš podle stavu sedačky počet km) bys mohl vědět jak se chová diferenciál....nebo ne??????:bojim:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...