Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky, mám P 405 . mohl by mi prosím někdo poradit co udělat s brzdama když mi blokuje pravé zadní kolo? Zabrzdím, pak dám nohu z brzdy, ono to sice jede ale když po nějaké chvíly zastavím ta je to kolo úplně horké.Asi to nevrací brzdovou kapalinu nebo co. Poraďte. Předem díky :(

Odesláno

Zkus sundat buben,pořádně očistit pohyblivé části,hlavně ten díl,kde je lano na ruční brzdu a namazat,nejlíp grafitkou.Mě dělalo to samý,když jsem to namazal,tak to bylo dobrý.

Odesláno

já mám na svojí peggy taky kotouče,a měl sem stím také problém,měl sem to i v servisu,tam mě prý promazaly lanka,rozchodily prasátko atd.,na druhý den to ale dělalo to samé tak sem to celé rozdělal,lanka samozřejmě namazaly jen na začátku a na konci,celé sem to promastil vazelínu ale stejně to zas nechodilo,tak sem dal mezi konec lanka a prasátko pružinu a od té doby je to v pohodě

Odesláno

No, asi ty holky v tom servisu neměly ten správnej grif :-))

Oni se vůbec v servisech s tím mazáním moc nemažou. Kdysi mi v servisu museli sundat palubku u staré Lancie, tak jsem si řekl o promazání lanka k tachometru - kápli tak 3 kapky na začátek. Vono to tam proteče, že...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...