JardaTesar Odesláno 22. květen 2004 Odesláno 22. květen 2004 Ahojky, mám P 405 . mohl by mi prosím někdo poradit co udělat s brzdama když mi blokuje pravé zadní kolo? Zabrzdím, pak dám nohu z brzdy, ono to sice jede ale když po nějaké chvíly zastavím ta je to kolo úplně horké.Asi to nevrací brzdovou kapalinu nebo co. Poraďte. Předem díky Citovat
RALLYMAN Odesláno 22. květen 2004 Odesláno 22. květen 2004 zdarec. nevrací se ti brzdové prasátko,nejlepší bude když ho rovnou vyměníš.čau Citovat
olda Odesláno 23. květen 2004 Odesláno 23. květen 2004 Zkus sundat buben,pořádně očistit pohyblivé části,hlavně ten díl,kde je lano na ruční brzdu a namazat,nejlíp grafitkou.Mě dělalo to samý,když jsem to namazal,tak to bylo dobrý. Citovat
RALLYMAN Odesláno 24. květen 2004 Odesláno 24. květen 2004 já mám na svojí peggy taky kotouče,a měl sem stím také problém,měl sem to i v servisu,tam mě prý promazaly lanka,rozchodily prasátko atd.,na druhý den to ale dělalo to samé tak sem to celé rozdělal,lanka samozřejmě namazaly jen na začátku a na konci,celé sem to promastil vazelínu ale stejně to zas nechodilo,tak sem dal mezi konec lanka a prasátko pružinu a od té doby je to v pohodě Citovat
graver Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 No, asi ty holky v tom servisu neměly ten správnej grif :-)) Oni se vůbec v servisech s tím mazáním moc nemažou. Kdysi mi v servisu museli sundat palubku u staré Lancie, tak jsem si řekl o promazání lanka k tachometru - kápli tak 3 kapky na začátek. Vono to tam proteče, že... Citovat
PESEK79 Odesláno 25. květen 2004 Odesláno 25. květen 2004 Chyba bude nejspise v brzdovem bubnu.Sundat,vycistit,lehce namazat a slozit.NEMAZAT BUBEN,to je jasne,ze? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.