Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já sem pro, ale kromě koudaka stě všichni z čech, takže poměrně z ruky... jinak k tomu blatníku a křídlu... není na to čas, není ani namíchanej lak, není vyřešenej novej úchyt křídla (to starý po sobě něchalo rezavý pokroucený a natrhlý díry v kastli)... ale hlavním činitelem je čas našeho mechanika co nám dělá všechny větší opravy na autech... dneska dodělal kámošovu 205 TD, rovnou pak začne dělat na bratrově 205ce a tu musí stihnout do čtvrtka (poloosa, nějaký gufera atd. - prostě ještě nedoladěný věci po bouračce) a teď si vem že bych k němu ve čtvrtek dojel, on by vyřízl blatník, navařil novej, zakitoval a pokud by zvládl, tak začal do večera lakovat... a druhej den už já jedu na sraz :D

Odesláno

Jedu na Tuning-Salon Brno v září www.tuningcup.cz tak třeba tam:D

Jinak s těma dílama to chápu,lepší počkat a mít to pořádně než to uspěchat;)

Odesláno

309GT-pak to flákni někam na fórum až ten tuningcup bude aktuální a můžem se tam sejít...Tak zatím..

Odesláno

N3R3Z: No,jak se to vezme,před halou je tuning-srázek,tak budu tam,jinak je to v areálu....:D

KoudaK: Jasný,bylo by to fajn,poznat pár lidí s 309kama,zatím znám jen 406kaře a 306kaře z našeho klubu;)

• O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

nechci se tvého auta nějak dotknout ale po prvním shlédnutí té druhé fotky mě hned trkla mutace škody 120:D..ale ani nevím jak.....jako ale moc krásná 309ka:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...