Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ako na ICQ v mobilu Erika je v rakusku 14 dni a nam je doma smutno za sms da 12 sk tab by sme radi ICQ . za odber paketovich dat je to lacnejsie ma niekto nejaku radu co do mobilu a ako nato budeme vam vdačny . Erika ma tento mobil

nokia-2760.jpg

[upravil dne 23/2/09 Zila]

Odesláno

Pokud nema SIMku s rakouskym operatorem, tak na to imho zapomen. Data ze zahranici jsou drahe.

Za sebe muzu doporucit JAVA aplikaci \"jimm\".

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

Pokud nema SIMku s rakouskym operatorem, tak na to imho zapomen. Data ze zahranici jsou drahe.

Za sebe muzu doporucit JAVA aplikaci \"jimm\".

rakouskou kartu nema

:nevim

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: AnotherOne

Čo je to mobyl?:myslim:blicismajlik

Čo to nepoznáš? To je normálny mobil s tvrdými deklami. To je to isté ako \"milujem\" a \"mylujem\". :D

:mad::D

Odesláno

to je jako kdyz jedes po tydnu domu na vykend a po dvou dnech odjizdis z vikendu zase na dlouho pryc :mrk

ad autor: zjisti si cenu kB v roamingu. U nas je to u tarifu cca 0,07kc/kB

Odesláno
Původně zaslal: Zila

1mb -- 1,63 eur na slovensku ------- 100kb -- 0,262 cent rakusko ide o paketove data

moc jsem te nepochopil.

u vas stoji 1MB 1,63€. Tech 100kB za 0,262 centu je pri roamingu s SK SIMkou v Rakousku? Ta cena se mi zda nizka, vychazi to pak na 0,07h Kc za kB a to mi roaming nesedi.

edit: hmm, tak z T-mobilu mam v Evrope stejnou cenu jako u nas - to jsem necekal-naposled jsem mel ceny krapet jine.

V tom pripade zkuste toho JIMMa, ja s tim byl spokojeny.

[upravil dne 23/2/09 ChodeC]

Odesláno

Ahoj mám velmi dobré zkušenosti s prográmkem fring

je to freeware a umí toho podstatně více než jimm (i když ten není také špatný) mrkni zde na tuto adresu vyber jaký máš telefon odškrtni to s tím mejlem ať zbytečně neotravujou, stáhneš archív který rozbalíš v PC přes kabel ho pošleš do telefonu na kartu, v telefonu ho najdeš a dáš nainstalovat, pak si už jen vybereš jakou službu budeš používat ( já mám skype a ICQ) je to fakt bomba :super

Odesláno

ale ale ako som uz pisal jimm bude brat data resp minuty na ktorych je pripojeny.

jedine ze by dany fon podporoval wifi co pravdepodobne nema....

ako sam pisal zila 1MB je 1,63eur co je v skutku dost na druhej strane pri pisani s jednym clovekom je 1 MB stiahnutelne mozno za hodinu mozno za dve . Zalezi od dlzky sprav, od toho ci to bude bezproblemovy prenos alebo to bude vypadavat a podobne.

Dalsia vec na ktoru som zabudol uz predtim ako som pisal so zilom, je ze data stiahnute u slovenskeho operatora v rakusku budu asi podstatne drahsie teda ak to vobec bude mozne.

Ja si myslim ze najlepsie riesenie je ziskat rakusku kartu. Nemusi to byt priamo orange, kludne aj iny operator vzdy to vynde lacnejsie.

Narp. Ak som spravne pochopil pri rakuskej karte moze stat 1MB ovela menej ako 1,63 eur a pri jimmovi to je uplne jedno ci taha kredit zo slovenskej alebo rakuskej karty....

[upravil dne 24/2/09 klm16]

Odesláno

mno je jasné že ti program ať už zmiňovaný jimm nebo fring bude brát data, ale věř že je to tak titěrné množství, že to prostě nemá smysl nad tím uvažovat

má zkušenost je s fringem taková, že byl celý den od rána zaplý, přes oběd jsem stále chatoval, pak nškdy k večeru asi hodinová konverzace a celé to vyšlo asi na 5 korun i kdybych v zahraničí prokecal 5kč za hodinu porovnej to s cenou sms a nebo klasického roamming hovoru a věz žeIM messaging bude vždy výhodnější :papa

Odesláno

punkac s tou cenou si to podstrelil sam pouzivam jimm a kazdy messeger ti berie data sale.

niekto sa pripoji na icq tebe to ukaze ze je online mas nejaky bajty dole, nieto napise bajty dole, ty napises bajty dole.....

proste to taha vzdy a ked mi niekto povie ze za den ho to vyslo 5kč tak ti to bud tristvrte dna nefungovalo alebo mate kua lacne ceny paketovych dat (co je mozne kedze slovensko je megadraha krajina).

schvalne som si vynuloval merac dat a najblizsie sedenie si to presne odkontrolujem.....

//edit:

tu je recenzia na jimm

------------------------------

http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_clanku=209&cislo_kategorie=13

dole je napisane

Spotreba dát je primeraná a ste o nej neustále informovaní. Pripojenie si vyžiada asi 12 kB, hodina aktívneho diskutovania s viacerými účastníkmi 100 - 200 kB.

cize hodina podla tej stranky stoji na slovensku 32 centov co nieje az take zle....

urcite vsak nie 5kc/den

Odesláno
Původně zaslal: punkac

je to freeware a umí toho podstatně více než jimm (i když ten není také špatný) mrkni zde na tuto adresu vyber jaký máš telefon odškrtni to s tím mejlem ať zbytečně neotravujou, stáhneš archív který rozbalíš v PC přes kabel ho pošleš do telefonu na kartu, v telefonu ho najdeš a dáš nainstalovat, pak si už jen vybereš jakou službu budeš používat ( já mám skype a ICQ) je to fakt bomba :super

kabel nemame iba bluetooth pojde to aj cet to :myslim:myslim

Odesláno

nevadi malo by to fungovat kezde tvoja nokia nema synbian a SE tiez nie cize alikacie su konpatibilne.

Ak to fungovat nebude skus iny model....

Odesláno
Původně zaslal: Zila

Původně zaslal: punkac

kabel nemame iba bluetooth pojde to aj cet to :myslim:myslim

na 90% půjde jde o to dostat aplikaci do mobilu a pak v nem spustit instalaci dokonce jde fring nainstalit rovnou přes wap ale to je drahé :papa

Odesláno
Původně zaslal: klm16

punkac s tou cenou si to podstrelil sam pouzivam jimm a kazdy messeger ti berie data sale.

niekto sa pripoji na icq tebe to ukaze ze je online mas nejaky bajty dole, nieto napise bajty dole, ty napises bajty dole.....

proste to taha vzdy a ked mi niekto povie ze za den ho to vyslo 5kč tak ti to bud tristvrte dna nefungovalo alebo mate kua lacne ceny paketovych dat (co je mozne kedze slovensko je megadraha krajina).

schvalne som si vynuloval merac dat a najblizsie sedenie si to presne odkontrolujem.....

//edit:

tu je recenzia na jimm

http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_clanku=209&cislo_kategorie=13

dole je napisane

Spotreba dát je primeraná a ste o nej neustále informovaní. Pripojenie si vyžiada asi 12 kB, hodina aktívneho diskutovania s viacerými účastníkmi 100 - 200 kB.

cize hodina podla tej stranky stoji na slovensku 32 centov co nieje az take zle....

urcite vsak nie 5kc/den

ahoj nechci se přít či hádat, ale vím co píšu, můj měsíční účet za data je maximálně 150 kč za měsíc je pravda že mám fring zaplý stále tudíž se nikam nepřipojuje = činnost která bere nejvíce dat, jinak jen probíhá jen udržování spojení plus samotná komunikace s přáteli a věz že to není v kilobytech ale v bytech zůčtovací jednotku mám 5kB tj 5x0.06 Kč

je jasné že trvá opravdu dlouho než \"prokecám\" jeden kB

je samozřejmé že kdybych IM klienta stále odpojoval, připojoval cena by byla někde jinde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...