Ronnie008 Odesláno 27. únor 2009 Autor Odesláno 27. únor 2009 Dik moc. Ale uz som jedneho krasavca kupil. Tak je to nakoniec diesel. Ale je to fakt cukrik a hned jak som ho zbadal som sa zamiloval. Citovat
ozzy56 Odesláno 27. únor 2009 Odesláno 27. únor 2009 Původně zaslal: Ronnie008 Dik moc. Ale uz som jedneho krasavca kupil. Tak je to nakoniec diesel. Ale je to fakt cukrik a hned jak som ho zbadal som sa zamiloval. většina tady radila benzín--koupil sis diesel---můžu vědět,k čemu ti ty názory byly ??? jinak mi je šumafuk čím bude tvá přítelkyně jezdit a přeju hodně kilometrů bez problémů Citovat
Gitarista001 Odesláno 1. březen 2009 Odesláno 1. březen 2009 Původně zaslal: Ronnie008 Dik moc. Ale uz som jedneho krasavca kupil. Tak je to nakoniec diesel. Ale je to fakt cukrik a hned jak som ho zbadal som sa zamiloval. No pekne. Kazdy ti do mesta radi benzin a ty si kupis zadymeny cukrik. Dufam ze ta bude viac posluchat ako ty nas. Citovat
Ronnie008 Odesláno 4. březen 2009 Autor Odesláno 4. březen 2009 Myslim, ze za tie penize mi bolo fakt jedno, ze to je diesel. Ked je prilezitost, tak sa jej chytam. A myslim, ze s nim problemi nebudu. Majitel sa onho naozaj pekne staral. Citovat
El-Chio Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Je jasne, ze ked pride prilezitost, treba sa jej chytit, ale ak prijatelka este nejazdila na ropakovy tak ju budes musiet zaskolit A ak ani ty nemas skusenosti s dieslom tak tiez by si mal nieco o udrzbe a jazdeny na diesli precitat, je to predsa len trosku odlisne od benalu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.