peres Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 motor 1,9td nasal cez turbo olej vytocilo motor momentalne som bol prepusteny z prace a nemam penieze na druhe turbo,oprava je draha co sa stane ked odpojim mazanie turba aby nenasalo olej kaslem na vykon motora ale syn sa potrebuje vozit do roboty chcem aby toto turbo zadrelo nestane sa nieco s motorom Citovat
třídvířko Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Já osobně bych mazání zaslepil a vykuchal bych ho,to turbo.Ale i když to necháš tak by se s motorem stát nic nemělo,akotát se přestane točit... Citovat
simas Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 No ja nevim, pokud bych to zaslepil tak bych ho vykuchal, protoze tim olejem se nejenom maze ale i chladi. Otcovi to na sluzebnim prestalo mazat a pak se to pehratim rozletelo a prvni valec nasal nejake ulomky a ohlo to ojnicu. Citovat
peres Odesláno 22. únor 2009 Autor Odesláno 22. únor 2009 dakujem za odpoved budem kludnejsie spat, odpojil som to,chcel som to aj zdemontovat len potrebujem radu ako na to ci ho vyberiem zhora a musim najskor dat dolu sacie a vyfukove potrubie alebo ho vytiahnem aj zospodu Citovat
třídvířko Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 To je fakt,motor by mohl nasát třeba lopatku a bylo by po srandě.Vykuchat... Citovat
21Grams Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: peres motor 1,9td nasal cez turbo olej vytocilo motor momentalne som bol prepusteny z prace a nemam penieze na druhe turbo,oprava je draha co sa stane ked odpojim mazanie turba aby nenasalo olej kaslem na vykon motora ale syn sa potrebuje vozit do roboty chcem aby toto turbo zadrelo nestane sa nieco s motorom Co myslis tym \"vytocilo motor\"? Stava sa ze nasaje olej az do valca a motor vyleti do otacok a nieco sa tam rozleti.. pokial je motor este OK, neriskoval by som experimenty typu vykuchat turbo alebo zaslepit mazanie. Pouzite dobre turbo dostanes okolo 100 eur, ja som dal moje na repas za 230, ale ide to teraz pekne(musim si zaklopat:)) Citovat
21Grams Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: peres dakujem za odpoved budem kludnejsie spat, odpojil som to,chcel som to aj zdemontovat len potrebujem radu ako na to ci ho vyberiem zhora a musim najskor dat dolu sacie a vyfukove potrubie alebo ho vytiahnem aj zospodu A ake je to auto? si nenapisal;) pokial 306 tak sa tes, strasne malo priestoru...na 405, 406 by to mohlo byt lepsie... Citovat
janou Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 K14 darujem za flašu (treba vyčistiť stojí mi v šope cca 6 rokov) . Vymienal som na 406 hdi od spodu cca 2 hod roboty.306,405 neviem Citovat
peres Odesláno 24. únor 2009 Autor Odesláno 24. únor 2009 mas pravdu ide to slabsie ale ide mam 306 a ten pristup je nieco strasne urcite to pojde len zhora a treba rozobrat polovicu auta to oznacenie k14 je oznacenie turba?? Citovat
janou Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Na tom mojom ano.Ked vyjde čas napišem aj to ostatne čo na ňom je, musim pozrieť kde je. Citovat
21Grams Odesláno 24. únor 2009 Odesláno 24. únor 2009 Původně zaslal: peres mas pravdu ide to slabsie ale ide mam 306 a ten pristup je nieco strasne urcite to pojde len zhora a treba rozobrat polovicu auta to oznacenie k14 je oznacenie turba?? Na 306 je najjednoduchsie zvesit motor z praveho silentbloku, naklonit dopredu, dole IC, sanie, a tak zvrchu vybrat turbo cele aj s vyfukovymi zvodmi. Odsrobovat tie 3 sroby ktorymi drzi turbo na zvodoch je na aute vzhladom na priestor priam nemozne, je to silno utahnute plus samozrejme uz celkom slusne hrdzave. K14 je typ turba(KKK K14) alebo K03, pripadne nejaky garret. Najlepsie je menit za presne rovnake, inak ti nemusi vsetko sadnut. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.