Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A nebo v Hadexu u Odry v přívozu jak je čsad radiálka, nebo mají prodejnu i v Porubě, ale teď si nevzpomínám kde. V GM elektronik maj snad všechno, ale s parkováním to je horší.:roker

Odesláno
Původně zaslal: KUBBACHER

A nebo v Hadexu u Odry v přívozu jak je čsad radiálka, nebo mají prodejnu i v Porubě, ale teď si nevzpomínám kde. V GM elektronik maj snad všechno, ale s parkováním to je horší.:roker

Hadex v porubě je baraku byvaleho Tuzexu , ted by te mohlo navest že za McDonaldem směr k Lenince (Hlavní třídě :D)

jinak GM je v Marijánkách už minimalně 15 let a krom hadexu nic lepšiho neznam .

Odesláno

tak jsem byl v GM i Hadexu a nikde nic.Maji jen 5mm a to je 3mm a pak maji zlute,modre,zelene ruzne velikosti,ale oranzovou ani boha.Tak jsem vzal hranatou a zkusim ji zpilovat a uvidi se.

Odesláno

prijde mi,ze se to tu chvilema resi jak start raketoplanu :D;) ....vymena je desive primitivni pokud uz jsi nekdy pajel...mel jsem ridice i spolujezdce asi za deset minut i se slozenim...

a i diody nebyl problem sehnat,teda, aspon na Kladne... nabid bych Ti ty moje, jeste je mam snad nekde na hasicarne...ale postovny by vyslo mnohonasobne draz nez cely diody ;)

Odesláno
Původně zaslal: vojti26

prijde mi,ze se to tu chvilema resi jak start raketoplanu :D;) ....vymena je desive primitivni pokud uz jsi nekdy pajel...mel jsem ridice i spolujezdce asi za deset minut i se slozenim...

a i diody nebyl problem sehnat,teda, aspon na Kladne... nabid bych Ti ty moje, jeste je mam snad nekde na hasicarne...ale postovny by vyslo mnohonasobne draz nez cely diody ;)

Mozna bych to zvladnul,ale nemam pajku tak to dela kolega.Asi se prestehuji do Kladna abych si mohl koupit diody:D:D

Odesláno

ja vim,je to lakadlo...hele, jestli by jsi se mel kvuli necemu stehovat tak zrovna tohle je ten pravej duvod....do prace muzes dojizdet....tech asi 400km Ti utece jak voda v peugeotovi, kterymu budou svitit tlacitka jak maj :D;)

Odesláno

Zdar, tiez som ich menil na presne tomto ovladany, a tiez som nemohol zohnat 3 mm tak som v Brne v GM kupil cire oranzove 5mm a vymenil som vsetky aby kazde tlacitko nesvietilo inak. Do ovladacov okna vojdu aj 5 mm, ale do ovladania spetakov nie. Tam som nechal staru. Inak ten ovladac je trochu nestastne spraveny, lebo su to dva plosaky prepojene len na jednej strane vodivymi cestami. Takze to musis opatrne rostiahnut vyletovat a zas naspat stlacit dohromady. Ak nemas pajku tak to nespravit to je jasne. A ked budes mat len pajku tak sa ti to bude tobit blbo, potrebujes aj odsavacku na cin :) Skus to ale zverit aspon nejakemu slabemu opravarovy televizorov a myslim, ze za par minut a par korun to vymeni. A tie diody tam svyhnni nove 5 mm ale len na okna.....

[upravil dne 27.2.2009 El-Chio]

[upravil dne 27.2.2009 El-Chio]

Odesláno

tak uz sviti hura :) ale aby toho nebylo malo tak nesviti ani jedna vzadu coz je divne.Ze by odesly obe diody najednou?Az se mi bude chtit tak je zkusim napojit dopredu a uvidi se.Nebo mi to muzete usnadnit a rict cim to je :)

Odesláno
Původně zaslal: brslen

tak uz sviti hura :) ale aby toho nebylo malo tak nesviti ani jedna vzadu coz je divne.Ze by odesly obe diody najednou?Az se mi bude chtit tak je zkusim napojit dopredu a uvidi se.Nebo mi to muzete usnadnit a rict cim to je :)

Asi máš vypnutý ovládání zadních oken na tom vypínači ve dveřích u řidiče....

Odesláno

hele rekneme si narovinu, ze co se tyka tech vodivych cest jak je zmineno vyse tak s tema jsem si uzil....vymenil jsem diody, snoubenka stahla okno u spolujezdce...ja chtel u sebe a nic...rikam neva,pak to vyzkoumam,ale to uz nemohla ani laska vytahnout....tak jsem rozebral komplet dvere spolujezdce....i motor okna jsem schodil ze sorubu nez jsem se bavil s tchanem co ma taky 406 a driv 405 kterej mi rekl svoji domnenku, ze spolujezdec funguje jen kdyz maka ridic....no tak jsem rozebral svoje ovladani a ejhle,prelamana cesta....laska stahla okno ale jak to u me bylo nalomeny z otvirani a ja zmacknul tak to bud prdlo,nebo sly v tu chvili uz prelomeny dal od sebe a ani tuk...sletoval jsem to a vyjelo pekne....takze jsem odstrojil komplet dvere spolujezdce abych zjistil, ze jsem pos*al dvere ridice :D:D:D .....no ale jeste druhej duvod proc to pisu, to ze nesviti muze byt taky prelomena cesta....protoze v mem pripade i kdyz byla prelomena vodiva cesta na stahovani okna tak diody normalne sitily tzn.- diody nejsou napajeny soubezne s ovladacim napajenim pro motorky a tak i kdyz Ti stahujou tak nemusi svitit.... bohuzel nevim, jestli je to vedeny soucasne svetelny napajeni pro predni i zadni pac ja mam elektriku jen vpredu, ale to tu urco vi nekdo jinej...;)

Guest Scratch
Odesláno

me to delal svara, ale potreboval mikro pajku a i pro modelare to nebyla uplna prdelka, tak bacha :-)

Odesláno
Původně zaslal: Gapino

Původně zaslal: brslen

Asi máš vypnutý ovládání zadních oken na tom vypínači ve dveřích u řidiče....

hele mel si pravdu :mad: takova kravina :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...