Ferry Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 jak uz tu bylo napsano, pokud nefunguje sahara, STOP kontrolka s tim souvisi a problem bude nekde v systemu chlazeni motoru, cidlo teploty vody ( pro sahary je jine, nez pro budiky na palubce, proto budiky ukazuji spravne, ale muze byt chybne indikovana teplota motoru pro ridici jednotku chlazeni) , relatka na sahare, nebo v samotne, jiz zminene krabicce tzv. Bitronu - ridici jednotce sahar, ktera tu kontrolku rozsveci [upravil dne 2/3/09 Ferry] Citovat
pp205 Odesláno 2. březen 2009 Odesláno 2. březen 2009 Původně zaslal: Ferry jak uz tu bylo napsano, pokud nefunguje sahara, STOP kontrolka s tim souvisi a problem bude nekde v systemu chlazeni motoru, cidlo teploty vody ( pro sahary je jine, nez pro budiky na palubce, proto budiky ukazuji spravne, ale muze byt chybne indikovana teplota motoru pro ridici jednotku chlazeni) , relatka na sahare, nebo v samotne, jiz zminene krabicce tzv. Bitronu - ridici jednotce sahar, ktera tu kontrolku rozsveci [upravil dne 2/3/09 Ferry] presne tak blikajici stop znamena nefunkcni cidlo teploty ci vetraky chladice, rele nic vic nic min Citovat
Honza54 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 zdravím pažouťáky, nevíte jak má spravně fungovat kontrolka STOP? mě se po zapnutí klíčku nesvítí, žárovka je OK. Citovat
EXI.60 Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 To jsme dva,mě taky ne.Ale zkusím se podívat na spoje v palubce a proměřím ty diody Citovat
Ferry Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Honza54 zdravím pažouťáky, nevíte jak má spravně fungovat kontrolka STOP? mě se po zapnutí klíčku nesvítí, žárovka je OK. Původně zaslal: EXI.60 To jsme dva,mě taky ne.Ale zkusím se podívat na spoje v palubce a proměřím ty diody ani jeden nemate uvedeno, jake auto vlastnite, jaky rok vyroby, apod., tezko radit Citovat
Honza54 Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 je to 306, 1.8 16V, r.v. 1997, po facelitu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.