virnik Odesláno 28. únor 2009 Autor Odesláno 28. únor 2009 teras možem nosit aj toto sem tam by sa to na ceste zišlo:aut [upravil dne 28/2/09 virnik] Citovat
dzavel Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Můžeš prosimtě nahodit fotky před a po upravě? Zadek mám tak níž, ale uvažuji o přesazení torzky. Citovat
virnik Odesláno 28. únor 2009 Autor Odesláno 28. únor 2009 a tu [upravil dne 28/2/09 virnik] [upravil dne 28/2/09 virnik] bok pred zdvihom.bmp Citovat
virnik Odesláno 28. únor 2009 Autor Odesláno 28. únor 2009 neviete ako zmenšit fotografiu aby mala rozmr 800x600 a a neprekročila vekost 250 kb Citovat
Qcko Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Bud otvor v Skicari (malovani, paint, podla windowsu) a uloz ako .jpg (nic s obrazkom nerob, len ho znova uloz), alebo ak mas Adobe photoshop, tak otvor obrazok, uprav velkost a nastav si kb presne kolko potrebujes:super ...a inak co je na tych prozinach take drahe:myslim...dat 200 eur za 2 male pruziny, to sa mi zda trochu dost, aj ked by sa mi fakt hodili:mrk Citovat
virnik Odesláno 28. únor 2009 Autor Odesláno 28. únor 2009 Původně zaslal: Qcko Bud otvor v Skicari (malovani, paint, podla windowsu) a uloz ako .jpg (nic s obrazkom nerob, len ho znova uloz), alebo ak mas Adobe photoshop, tak otvor obrazok, uprav velkost a nastav si kb presne kolko potrebujes:super ...a inak co je na tych prozinach take drahe:myslim...dat 200 eur za 2 male pruziny, to sa mi zda trochu dost, aj ked by sa mi fakt hodili:mrk hold ja ich nevyrabam ale holandania Citovat
virnik Odesláno 28. únor 2009 Autor Odesláno 28. únor 2009 [upravil dne 28/2/09 virnik] [upravil dne 28/2/09 virnik] Citovat
dzavel Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 Děkuji:super. Proč si nezkusil přehodit torzku? Moc pěkná barva;). Citovat
virnik Odesláno 28. únor 2009 Autor Odesláno 28. únor 2009 robil si to niekedy ?? ked hej asi vieš ze tam možeš niečo dosrat a nemam na to naradie ani zvihak a čas aby som sa stym vobec zapodieval a aj tak by to bolo meke ako hnoj u torky meniš len prepetie nie sylu perovania ja som to potreboval koli voziku Citovat
virnik Odesláno 28. únor 2009 Autor Odesláno 28. únor 2009 prepačte že je take zasrane ale pri stave našich ciest to nema ani zmysel cez zimu umyvat Citovat
dzavel Odesláno 28. únor 2009 Odesláno 28. únor 2009 No právě, že jsem to nikdy nedělal:myslim. Vzadu vozím jen psa, takže mi by to snad stačilo. Citovat
virnik Odesláno 28. únor 2009 Autor Odesláno 28. únor 2009 poviem ti je to dost naročne a ked mas staršie auto može to skončit repasovanim napravy alebo možeš niečo urvat alebo to nedas nikdy dohromady naružit tu tosku chce vela sili auto zdvihak ktori je v servise a vediet čo robiš je to jednoducha naprava ale zližit ju je koledacia oto že ti da poriadne cez hubu na to aby si ju zdvihol očo len jediny zub musiš to všetko rozobrat ja som uvažoval ties o tom ale ked som sa dozvedel čo všetko je potrbne urobit tak som zvolil radšej jednoduchšiu variantu a mechanika som na to nemohol zohnak ked som povedal čo chcem urobit hned stratili zaujem je to robota čo važaduje kopu času patrične naradie dielnu a trpezlivost ked su ti sroby zatuhnute možeš ich utrhnut a toto mi trvalo ani nie dve hodiny Citovat
virnik Odesláno 1. březen 2009 Autor Odesláno 1. březen 2009 maju už aj cenik pre teto rok:papahttp://www.tzservis.com/zatezove.php Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.