Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Bud otvor v Skicari (malovani, paint, podla windowsu) a uloz ako .jpg (nic s obrazkom nerob, len ho znova uloz), alebo ak mas Adobe photoshop, tak otvor obrazok, uprav velkost a nastav si kb presne kolko potrebujes:super

...a inak co je na tych prozinach take drahe:myslim...dat 200 eur za 2 male pruziny, to sa mi zda trochu dost, aj ked by sa mi fakt hodili:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Bud otvor v Skicari (malovani, paint, podla windowsu) a uloz ako .jpg (nic s obrazkom nerob, len ho znova uloz), alebo ak mas Adobe photoshop, tak otvor obrazok, uprav velkost a nastav si kb presne kolko potrebujes:super

...a inak co je na tych prozinach take drahe:myslim...dat 200 eur za 2 male pruziny, to sa mi zda trochu dost, aj ked by sa mi fakt hodili:mrk

hold ja ich nevyrabam ale holandania

Odesláno

robil si to niekedy ?? ked hej asi vieš ze tam možeš niečo dosrat a nemam na to naradie ani zvihak a čas aby som sa stym vobec zapodieval a aj tak by to bolo meke ako hnoj u torky meniš len prepetie nie sylu perovania ja som to potreboval koli voziku

Odesláno

poviem ti je to dost naročne a ked mas staršie auto može to skončit repasovanim napravy alebo možeš niečo urvat alebo to nedas nikdy dohromady naružit tu tosku chce vela sili auto zdvihak ktori je v servise a vediet čo robiš je to jednoducha naprava ale zližit ju je koledacia oto že ti da poriadne cez hubu na to aby si ju zdvihol očo len jediny zub musiš to všetko rozobrat ja som uvažoval ties o tom ale ked som sa dozvedel čo všetko je potrbne urobit tak som zvolil radšej jednoduchšiu variantu a mechanika som na to nemohol zohnak ked som povedal čo chcem urobit hned stratili zaujem je to robota čo važaduje kopu času patrične naradie dielnu a trpezlivost ked su ti sroby zatuhnute možeš ich utrhnut a toto mi trvalo ani nie dve hodiny

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...