virnik Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 v sobotu som si nahodil na 306 break pridavne pružiny mad a konečne to nesedi ako kačica .mam jednu otasku mam taže na dva šroby a neprekriva mi značku musim ho davat dole alebo nie u nas jeden za to dostal pokutu ale podla mna by sa nemalo .?? [upravil dne 22/2/09 virnik] Citovat
Guest servisman Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 nevím jak u vás ale u nás pokud sundáš tažné bez použití nářadí tak jej musíš demontovat.Mám taky na 2 šrouby a nesundávám. Citovat
virnik Odesláno 22. únor 2009 Autor Odesláno 22. únor 2009 neviete na aku velkost treba zmenšit fotky ja som zmenšil na 640 x800 pixelov a nechce mi to sem dat Citovat
AnotherOne Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Rozmery máš ok, dôležitá je aj veľkosť súboru. Citovat
virnik Odesláno 22. únor 2009 Autor Odesláno 22. únor 2009 to viem v čechach sa nemusi ale u nas si to vysvetluju po svojom len aby dali pokutu ako jednemu zaparkoval na palackeho a mal oktaviu s mriežkov tušim je to N1 lebo tam bola značka zakas vjadu nakladnych vozidiel a tan blbec mesky asi poriadne neprečital vyhlašku kde je že nad 3,5 tony proste len aby kešovali nič ine ich nezaujima a nepoznaju vobec predpisi Citovat
Guest servisman Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: virnik to viem v čechach sa nemusi ale u nas si to vysvetluju po svojom len aby dali pokutu ako jednemu zaparkoval na palackeho a mal oktaviu s mriežkov tušim je to N1 lebo tam bola značka zakas vjadu nakladnych vozidiel a tan blbec mesky asi poriadne neprečital vyhlašku kde je že nad 3,5 tony proste len aby kešovali nič ine ich nezaujima a nepoznaju vobec predpisi Je to na neznalosti zákonů a to ne jen u řidičů ale i u policie.Pokud to víš jak to je tak je to jen pro tebe + a pokud si pamatuješ i paragraf tak ať se podívají .Ono je kolikrát tolik doplňku že je v tom zmatek Citovat
virnik Odesláno 22. únor 2009 Autor Odesláno 22. únor 2009 2 [upravil dne 22/2/09 virnik] pridavne pružiny mad 001ll.bmp Citovat
virnik Odesláno 22. únor 2009 Autor Odesláno 22. únor 2009 3 [upravil dne 22/2/09 virnik] pridavne pružiny mad 005mm.bmp Citovat
pastorek Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: virnik ... mam taže na dva šroby a neprekriva mi značku musim ho davat dole alebo nie u nas jeden za to dostal pokutu ale podla mna by sa nemalo .?? Už pár rokov sú schválené ťažné iba s odnímateľnou guľou. V novej vyhláške je že NIČ nesmie zakrývať tabuľku s EČ. Navyče už v predchádzajúcej bolo že ak sa nepoužíva tak má byť guľa demontovaná. Citovat
virnik Odesláno 22. únor 2009 Autor Odesláno 22. únor 2009 to je vyhlaška z roku 97 ale podla eropskej smernice ktoru sme prevzali v roku 2006sa píše že sa ma demontovat pokial sa nepoužíva tažne zariadenie len v pripade ak su neni zapoteby špecialne nastroje a tim maticoví klúč je teda by sa mali demotovat len bajonetove sistemy,teras som čítal a u jedneho predajcu že na dva šroby sa nemusí demontovat.a mne značku neprekríva a to tažne je tam original od začiatku ako bolo kupene .ja som ho doviezol z holanska tak pred rokom a pol Citovat
pastorek Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: virnik to je vyhlaška z roku 97 ale podla eropskej smernice ktoru sme prevzali v roku 2006sa píše že sa ma demontovat pokial sa nepoužíva tažne zariadenie len v pripade ak su neni zapoteby špecialne nastroje a tim maticoví klúč je teda by sa mali demotovat len bajonetove sistemy,teras som čítal a u jedneho predajcu že na dva šroby sa nemusí demontovat.a mne značku neprekríva a to tažne je tam original od začiatku ako bolo kupene .ja som ho doviezol z holanska tak pred rokom a pol Ak má skrutky tak je \"skrutkové - odnímateľné\". Ak sa nepoužíva tak tam nemá čo robiť. Neplatí to iba v prípade ak ťažné má homologizáciu (v dokladoch a na štítku) podľa EU94/20/ES. [upravil dne 22/2/09 pastorek] Citovat
miukoslav306 Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 a to si kupoval nejaké origo struny na to? alebo si to tam len tak dal ano a ako je to prichytené zdá sa mi to ako dobrý nápad pri dlhšej ceste naloženého auta Citovat
virnik Odesláno 22. únor 2009 Autor Odesláno 22. únor 2009 zatažove pružiny mad vyrabaju to tušim v holansku a zdvihlo to trochu zadok aspon ked ideme 4 až piati my nebudu šuchat kolesa o podblatniky ,daju sa zohnat v tz servis-j.červeny a čaka sa na ne zhruba mesiac maju skoro na všetky auta a sú ešte aj pneumaticke ale tie su omnoho drachšie pre peugeoty je to idealne pretože maju meky zadok Citovat
miukoslav306 Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 kolko ťa to vyšlo a nedá sa to zohnať niekde na nete?? Citovat
virnik Odesláno 22. únor 2009 Autor Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: virnik to je vyhlaška z roku 97 ale podla eropskej smernice ktoru sme prevzali v roku 2006sa píše že sa ma demontovat pokial sa nepoužíva tažne zariadenie len v pripade ak su neni zapoteby špecialne nastroje a tim maticoví klúč je teda by sa mali demotovat len bajonetove sistemy,teras som čítal a u jedneho predajcu že na dva šroby sa nemusí demontovat.a mne značku neprekríva a to tažne je tam original od začiatku ako bolo kupene .ja som ho doviezol z holanska tak pred rokom a pol Ak má skrutky tak je \"skrutkové - odnímateľné\". Ak sa nepoužíva tak tam nemá čo robiť. Neplatí to iba v prípade ak ťažné má homologizáciu (v dokladoch a na štítku) podľa EU94/20/ES. [upravil dne 22/2/09 pastorek] asi si to dobre nečital -iba ak tomu nie su zapotreby špecialne nastroje a tym klúč na matice je Citovat
virnik Odesláno 22. únor 2009 Autor Odesláno 22. únor 2009 Původně zaslal: miukoslav306 kolko ťa to vyšlo a nedá sa to zohnať niekde na nete?? na google si matukaj TZ servis ,oni to predavaju a na kombi to stalo 4773,99korun českych Citovat
miukoslav306 Odesláno 22. únor 2009 Odesláno 22. únor 2009 newiem či sme sa pochopili ja som myslel tie struny Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.