Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

pro majitele modelu s motorem 2,1TD  

1. 1. pro majitele modelu s motorem 2,1TD

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

taky mi to přijde nějaký divný, mám bosche a jede to do 180 pružně a na 195 se to zastaví a 200 to jede jen z kopečka

ale to normálka nejezdím, nemám proč a je mi líto auta

Na delších trasách třeba z ČB přes Vodňany a Písek do Prahy jedu průměrně 110 (nemá se to, ale je to hezká cesta) od Příbrami 130 na tempomat, ty auta co mě předjedou, jedou většinou 150 a víc :) a na prvních světlech v Praze je dojedu :cool:

Odesláno
Původně zaslal: gen.Migen

Panove neblazněte:) s tim prohaněnim. Ja již pul roku špekuluju, že si koupim ford mondeo 2.2 tdci r.v. 2006 Ten má 114 kw a to je fakt o něčem jiným Jel sem v tom a ma to pružný zrychlení na 4-ku za 60 na 120 za nějakejch 6 sekund (sice jsou ty stupně trošku jinak odstupnovaný, ale i tak). Natož oktavku 2.0 tsfi, to je nadupanej motor jako prase. Kdyby chtěl, tak tě nechá hned od startu v zapomění :)

Tam fordem zpátky vlakem :D pamatuj na moje slova Tramdály máme v práci a je to zatrest jak se všechnx 4 serů motoricky:bacha

Odesláno

bosslibor: Však sem ho ještě nekoupil:D A ani asi nekoupim, ikdyž ty nový už sou docela dobrý. Chtěl bych Toyotu Avensis 2.2, ale ta je docela drahá :( Uvidime jak to nakonec dopadne, protože musím koupit byt a na auto asi hezky dlouho nebude :(

Odesláno

já vím že je to neuvěřítelný ale jestli nikdo z vás zná rovinku z klatov do domažlic, tak tam se jeden cca 25letej blázínek rozhodl s tfsi že mě předjede, jak jsem viděl blink tak tam byla 4ka a plnej, vjel vedle mě, tak s blatníkem na uroveň mejch dveří, pak už začalo brát turbo a srovnal jsem ho tak že jsme jeli vedle sebe\"jako teplouši\" a prostě mě předjel až když jsem byl v konci s otáčkama.

Nikomu to necpu nenutím nikoho aby mi to věřil. já osobně vím že když nikoho předjíždim tak dam co mam a určitě to dělal i ten chlapec v koktě.

Nechci tady říkat že je to ten nej motor, známej má koktu 4x4 TDI který mělo původně 74Kw 245nm dal si tam trysky od POWER DIESEL, nechal dát jinou upravenou řídící jednotku a turbo to je snad s tanku a to auto je prostě magor, ten muže ject kopec co mě neveme 4ka, jemu vklidu jede na 5ku 60km/h dá to napodlahu auto zarve jako by nadskočilo a letí nehorázně nahoru, tam kde já roztáhnu přimdskej kopec na 130 tak on tam má 170 a musí nahoře brzdit aby se tam nerozlít v tý zatáčce.

Jsou lepší motory než 2,1Td ale za tu cenu se nic lepšího sehnat nedá.

Já mam teď v plánu prodat svojí oktávičku, kterou už tunim cca 4 roky a koupit místo toho 406 cupé 2,2HDI, abych si měl s čím zase hrát, ale na druhou stránku jí asi nedokážu prodat, mam jí jako vlastní dítě. A tu 406 2,1 co mam teď jsem koupil jenom abych si neopotřeboval mojí koktu a zároveň aby mi jí mladá někde nepoškrábala. tak si jí možná necham i když vím že ta 406cupé 2,2hdi by v tuningu byla úpně echt. Úplně jí vidím světlonce žlutou 20ky kola nějakej ten nárazníček, nějakej ten chip a atd. atd. prostě by se mělo zase co ukazovat budu muset ještě hodně přemejšlet.

Odesláno

pani ja mam tiez epica 97rv a nalietane cca 210000km a mozem zatial povedat ze vsetko v pohode lenbzhavice by som mal menit uz a inak co sa tyka vykonu ja som sa nahanal s audinou 2,5TDi a fakt je ten ze som mu stihal v pohode ale za prahou mi zablikal blinkrami tym mi povedal ze to nieje jeho rychlost a zmyzol a to som mal nalozenich asi 215 -10. Inac skusal som na 405 Mi16 a ta sla 250 trochu upravena RJ a dal som jedneho chalana co mal jaguara a nejak to nevedel prezit steho mali vidiet ako sa certil :DDD a to niekedy za tu radsot sa oplati.

Inak som tak pozeral a ten otackomer sa da spravit len treba sa dobre pomotat medzi kablami bo 605 ba mech cerpadlo bosch a tam je krasna schema na otackomer snimac je tak hups do taho len tie kable to je prudarna.

[upravil dne 28.12.09 comm]

Odesláno

Pokud vyndáte Lucase a dáte tam Bosche, tak se dá otáčkoměr hodně snadno a levně dodělat z LM 2917 nebo z něčeho podobnýho. Připojí se to na indukční snímač na setrváku. Měl jsem to ve 405, dodělal jsem ho místo hodin.

• O 3 týdny později...
Odesláno

cawte vsetci s motorom 2.1 TD hladal som to tu ale nenasiel :(vedeli by ste mi prosim vas povedat co je toto?? a naco to sluzi:myslim ??dakujem

[upravil dne 15/1/10 alchymist]

[upravil dne 15/1/10 alchymist]

post-0-14109612413134_thumb.jpg

Guest servisman
Odesláno

pokud máš automatickou klimu je tam ventilátorek a čidlo klimy

Odesláno

ano mam automaticku a ked som to mal rozobrate je tam aj vrtulka aj to cidielko ale aky to ma vyznam??? k comu to sluzi?? lebo som to mal cele zapchate bordelom,prachom a ta vrtulka sa ani nomohla hybat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...