Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 GTI6 super rychla jazda :) Go Peugeot Go

Recommended Posts

Odesláno

pug: to nejak nechapu, vetsi prumer by mel byt pro vetsi \"kroutak\" coz ted ma, serie je 55mm a on ma cca 60mm. Coz je narust temer 5mm na prumeru za predpokladu stejne tloustky steny. Mel jsem za to ze vyfuk s lepsim odtahem plynu = vetsi prumer ma v nizsich otackach vetsi vykon (kroutak) a ve vysokych neco malo naopak ztrati. Urcite mas v tehle tematice vetsi zkusenosti, takze se rad necham poucit. :)

306gti6: muzes sem hodit vic fotek z montaze, pripadne foto komplet vyfukoveho potrubi? Rad bych se podival na jejich praci. ;)

Odesláno

nespominali ze to moze robit problemy ked je lambda blizko katu a kat je vybraty? inak meral som to akurat nedavno, seria az po kat ma 2,5\" teda 63mm, od katu je potom 55mm.

beda: vacsi priemer by mal byt vyssi vykon vo vyssich otackach a naopak krutak dole a vykon sa o nieco malo (ak je to dobre navrhnute) zhorsi.

306gti6: tak ako, som plny ocakavani? kedy pojdes na brzdu, pridal by som sa aby som konecne zmeral seriu

Odesláno

nemas zajtra cas niekedy ze by som to omrkol a vypocul zvuk? silencer konecne vylepsili, vyzra teraz celkom gut (inak casom sa zacierni ta to potom vyzera lepsie, alebo by som matnou ciernou zafarbil tu plocu co vidno zo zadu

Odesláno

hej jasne oni ti nahradili aj tu povodnu dovnpipe (ta mala 63mm) - to je ten diel kde je lambda pred katom za zvodmi. som veelmi zvedavy hlavne na brzde (bez silenceru aj s treba odmerat)

Odesláno

Zajtra ho moc nemam ale keby si dobehol oklo 20:00 tak by som mal casu az do vecera:D

Ten naraznik budem este upravovat znizovat podnaraznikom a bude vidiet len koncovka....

Odesláno

mas dost male objemy rezonatora aj tlmica a este bez katu preto ten rachot, a ja ked som to mal na Nissane bez silenceru tak to neslo a nechutne v kabine dunelo (j asom mal velky tlmic aj zadny tlmic - to znizuje hluk a pritom vobec neovplyvnuje vykon) a mal som este sportovy kat

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...