Gitarista001 Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Tak kaslem na ne. Externy otackomer to isti. A je ovela lacnejsi len neviem ako to bude so zapojenim a na co ho vlastne zapojit. Citovat
Romanky Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Zdravim ,,kolik stoji prosim starsi pristrojovka na 206 ze dvema konektory s otackomerem nebo jen moturek na otackomer ? Mam na pristrojovce modry a zluty konektor,, jedna se o to ze je spatny moturek na otackomeru. jednou sel jednou se zasekne jak se mu chce.. Po rozdelani pristrojojovky jsem zjistil ze v moturku je upadla hridelka pro pomocne kolecko, ktery je ozubenim primo na moturek, kolecko jsem tedy vyndal a zitra zkusim v aute jeho chovani,,asi bude litat rucicka jako blazen , slouzi to tam, asi jako omezovac. Neverim ze se mi tam povede dat jinou hridelku a tak presne. Citovat
Gitarista001 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 No odo mna chcely 100 Eur. Pozri niekde po vrakoviskach u vas. Podla mna zohnas ovela lacnejsie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.