Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny pažoutáky. Mám peugeot 206 roky v. 99. 1.1 44Kw. Nevíte někdo kolik tento motůrek můžte točit na první rychlostní stupen a tak dále až do 5 .? Nemáte ještě někdo skušenosti s přidáním otáčkoměru do auta ? Děkuji

Odesláno

no mne to doslo max po obmedzovac co je tak ako pisal julo cca 6400, jednotka sa da vytiahnut na 40 a nejake drobne, dvojka na 90 a nejake drobne, a dalej to uz neviem, trojka sa mi zda ze do 120 ab 130, no to si uz nie som isty, tam som uz nevsimal rychlost iba otacky, a s petkou mi to slo max necelych 170, aspon podla tachometra...

Odesláno

Hledám levnější alternativu ... jelikož na přístrojovce otáčkoměr není .. tak nevím jeslti tam půjde dát ss otáčkoměrem aby to fungovalo.. a jak by šlo udělat externí otáčkoměr ?

Odesláno

Ktory to mas rocnik? Ja myslim ze keby si vymenil pristrojovku, tak by to malo ist. Mohol by si odfotit konektory na pristrojovke. Pozrem ake mam ja a uvidis ci to pojde. Ide hlavne o to aby konektory mali rovnaky tvar.

Odesláno

Jednoducho niekde su dva konektory a niekde jeden. Ja mam aj vyhliadnutu pristojovku s otackomerom len nieviem ci to bude fungovat. Ja mam dva konektory. Rok vyroby 2001

[upravil dne 22.2.2009 Gitarista001]

Odesláno

K rozdělání přístrojovky jsem se ještě nedostal jenom mrknu pod buduíky.. a když bych tam neměl dva dráty na ten otáčkoměr. Jak by šlo udělat extérně máte stím někdo nějakou skušenost ??

Odesláno

Ako chces mrkat pod budiky? Normalne stlac umely kryt nad budikmi a tahaj k sebe. Ak nebudes vediet prilozim foto. Tam mas bud dva zvazky kablov alebo jeden.

A co sa tyka noveho externeho otackomera asi by ta vysiel viac ako pouzite budiky. Takze ja by som siel skor do pristrojovky s otackomerom len problem je taky ze take nieco si treba vyskusat najprv z nejakej inej 206. Ale samozrejme ak by si silou mocou chcel externe, daju sa dat ale sa okolo toho narobis.

Odesláno

Pockaj ty myslis zeby jednokonektorove budiky fungovali aj v dvojkonektorovej 206. Ja si myslim ze tie konektory len zjednotili do jedneho zvazku a napojili ich do prazdnych pinou ak tam samozrejme nejake volne boli. Neviem to isto to len moja zatial este neoverena teoria. Skusim si pozicat budiky z 206 od kamosa a dam vediet.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak sem koukl pod palubku a je tam jeneom jeden kabel do budíků. Tak šlo by tam dát budík s otáčkoměrem .. nebo dát rači nějaký externí . nemáte někdo skušenost ???

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Nazdar lidi. Tak mam ponuku na budiky s otackomerom cca za 100 Eur co sa mi zda dost vela. Len ma zaujima ci po vymene budikov mi ostane pocet najazdenych kilometrov podla starych budikov. Blba otazka ale chcem si byt na istom. Diki

Odesláno
Původně zaslal: Gitarista001

Nazdar lidi. Tak mam ponuku na budiky s otackomerom cca za 100 Eur co sa mi zda dost vela. Len ma zaujima ci po vymene budikov mi ostane pocet najazdenych kilometrov podla starych budikov. Blba otazka ale chcem si byt na istom. Diki

Nezůstane. Budeš mít Km podle nových budíků.

Taky jsem je měnil páč mi padnul otáčkoměr. :papa

Odesláno
Původně zaslal: Gitarista001

Nezůstane. Budeš mít Km podle nových budíků.

Taky jsem je měnil páč mi padnul otáčkoměr. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...