Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem se včera naštval a odvezl jsem 405tku za autoelektrikařem,první slova když to viděl bylo : to sis nemohl vybrat něco lepšího?

No a zjistil to že tam byla škodovacka indukčka,ta když se zahřeje tak přestane házet jiskru,takže to byl ten hlavní problem,vyměnil mě indučku,dal tam z favorita,a zmačkla trošku konektory aby líp držely a auto frčí. Myslel jsem si že jsem tam měl věci z DKZ ale bylo to až DFZ a to ma jiny zapojení a nemá to diagnosticky kabel,takže se nedostal na řidici jednotku,ale tak hlavně že to valí,tedka duvod proč tady zase píšu,potřeboval bych jestli nemá někdo obrazky zapojení hadic okolo motoru,Protože jsem měl blbě jednu hadicu a šla mě voda do sani a zarověn do oleja,takže jsem si přidělal pracu. Tak pravě potřebuju zapojení hadic,kdyby to někdo měl,tak to sem prosím vložte,díky moc:potlesk:potlesk

Odesláno

NEvím kam zapojit hadicu z toho bazmeku,jak je pod ním šoupatko přidavnyho vzduchu,,, jde to z termostatu do toho bazmeku a do topení,,a pod tou hadicou do topení je ještě jedna a to nevím kam má jít. Jinak ostatní mám snad dobře

Odesláno
Původně zaslal: e.n.n.d.y

NEvím kam zapojit hadicu z toho bazmeku,jak je pod ním šoupatko přidavnyho vzduchu,,, jde to z termostatu do toho bazmeku a do topení,,a pod tou hadicou do topení je ještě jedna a to nevím kam má jít. Jinak ostatní mám snad dobře

Zrejme myslíš ventil prídavného vzduchu pod vodnou skrinkou. Tak tie hadice idú obe na sacie potrubie. Odfotiť to nepôjde (musel by som rozobrať všetko vedľa motora) ale pokúsim sa nájsť obrázok.

Odesláno

Tu je to. Tá jedna je zapojená na hadicu medzi filtrom a škrtiacou klapkou, druhá na sacie. Tá hadica z filtra vyzerá trochu inak ale je to ono.

[upravil dne 23/2/09 pastorek]

post-0-14109604913592_thumb.jpg

Odesláno

Já jsem nevěděl kam to má jít a podle zatočení hadice mě to vycházelo na víčko na dolevaní oleje,tak jsem to tam dal,,a pak mě šla voda do sání a oleje,takže měním celej olej,,,,tam z ty hadice tekla voda,a že by to šlo na hadicu do sání??Tam povalí voda nebo ne??? když jsem tu hadici odpojil tak v ní bylo trochu vody, a motor při nastartování a ještě připojení hadice blbě mazal a kouřil bíle, po odpojení jsem to nezkoušel(vypustil jsem ole) a až to bude vše 100% zapojeny tak ho tam naleju,,,ten obrázek doma mám,a je mě divny že ta hadica ma jit do hadice mezi filtrem a klapkou

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

No sice ti moc nerozumim,,ale žadna hadice s vodou nemuže jít do sacího potrubí motoru:D:D....jinak máš tam zapojen ohřev tělesa škrtící klapky???

Tie majú iný priemer.

Odesláno

Já jsem nevěděl kam to má jít a podle zatočení hadice mě to vycházelo na víčko na dolevaní oleje,tak jsem to tam dal,,a pak mě šla voda do sání a oleje,takže měním celej olej,,,,tam z ty hadice tekla voda,a že by to šlo na hadicu do sání??Tam povalí voda nebo ne??? když jsem tu hadici odpojil tak v ní bylo trochu vody, a motor při nastartování a ještě připojení hadice blbě mazal a kouřil bíle, po odpojení jsem to nezkoušel(vypustil jsem ole) a až to bude vše 100% zapojeny tak ho tam naleju,,,ten obrázek doma mám,a je mě divny že ta hadica ma jit do hadice mezi filtrem a klapkou

Nemáš to prehodené s vodnými hadicami do kúrenia? Vtedy by tam mohla byť voda. Na tom obrázku je ventil prídavného vzduchu. Ma motore je nad ním vodná skrinka a z tej ide hadica do kúrenia. Majú rovnaký priemer a sú tesne pri sebe.

Odesláno

tedka jsem to zokušel a už je to asi dobry,ale zase mě motor po nastartovani zdechava,musí se turovat,,,,když mě tam jeden chlapek kolem toho dělal tak to šlo vpohodě,dovezl jsem to dom,a přepojil jsem nějaky hadice,jen že jsem tam dal lepší,a už to zase blbne!! ja už se z toho auta po...

Odesláno

už jsem na tu hadicu přišel,od škrtící klapky jde takova hadička,a ja ji měl napojenou na termostat,,takže tam šla voda,,,,,ale pořad to nechce udržet volnoběh,,hejbal jsem s krokovym motorkem i volnoběžnym šroubem a nic,,

Odesláno

už jsem na tu hadicu přišel,od škrtící klapky jde takova hadička,a ja ji měl napojenou na termostat,,takže tam šla voda,,,,,ale pořad to nechce udržet volnoběh,,hejbal jsem s krokovym motorkem i volnoběžnym šroubem a nic,,

Si si istý že si tam dal motor DFZ? Ten nemá krokový motorček.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Si si istý že si tam dal motor DFZ? Ten nemá krokový motorček.

Toť máš recht!!;)DFZ ma obtokový ventil a doraz na klapce pokud jsi vzpominam na bratrovo SRíčko:myslim:myslim

Odesláno

elektrikař říkal že elektrika je z DFZ, jinak motor mam stalej DDZ....tady je krokovej motorek i ten šroub..jinak auto mam 1.9 SRI

V tom prípade by si nemal káble na krokový motorček. DFZ má na klapke iba potenciometer škrtiacej klapky.

Odesláno

elektrikař říkal že elektrika je z DFZ, jinak motor mam stalej DDZ....tady je krokovej motorek i ten šroub..jinak auto mam 1.9 SRI

Už se v tom asi trocha zamotavame...jestli to teda chapu,elektroinstalace+přislušenství k připravě směsi a zapalování je z MPI DFZ a motor je DDZ(puvodne SPI 80kw)....

Trocha ztracím trocha víru o smysluplnosti celé této akce.:D..pač DDZ měl 80kw a DFZ ma 77kw.(sile o trocha lepši průběh krouťáku) ale i presto se mi zdalo že ten jednobod byl takovej živější(šel víc za plynem)

Ještě jako bezpapírák jsem se dost s naším GRičkem najezdil:D:D a v porovnání se shnilím bráchovým SEreíčkem,kde byl DFZ mě přišlo DDZ lepší...:mrk;)

Odesláno

To jo,ale mě jednobod docela slušně žral, bral mě takovych 13l/100 a když jsem ho honil,nebo sme jednou jeli z dovči, uplně nacpany auto, a šlapal jsem tomu tak jsem jel za 9, měl jsem to rozdělany a teklo mě tam pořad stejně benzinu,v servisu nevěděli co stim,a ten motor nešel dobře,blbě startoval a postupně stracel vykon, tedka tenhle nastartuje na brnk,akorad že mě tedka nastartuje a zdechne(zase)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...