Driver Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 Myslíte že by šla 205 cabrio přepsat na papíry z normální 3-dvéřový? Asi to nepůjde co. Citovat
Jarda Muller Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 No to asi nepůjde.......chtěl jsem před nedávnem udělat z benzína diesla (205) a legálně to nešlo...na inspektorátu mi řekli : přestavba jde to pouze podle typu karosérie a podle typu motoru (obsahy musí být stejné - štítky na motoru )....pokud budeš šteští tak ano..ale moc tomu nevěřím....žádný známý toto neudělá Citovat
Driver Odesláno 20. květen 2004 Autor Odesláno 20. květen 2004 já si to tedy myslím taky, velký problém je ten typ karoserie, papiry na motor se stejným obsahem se sehnat dají Citovat
Jarda Muller Odesláno 20. květen 2004 Odesláno 20. květen 2004 Na výměnu motoru stačí sehnat jenom štítek (třeba udělat z 1,9 - 1,8 - pojistka ). .... karoserie...to nejde obejít Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.