reset_all Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Poradte mi, prosim, kde najdem zhavice. Chcel by som ich preskusat, len sa mi ich nepodarilo najst a nechcem zbytocne saskovat. Citovat
pastorek Odesláno 17. únor 2009 Odesláno 17. únor 2009 Tu je nakreslené kde sú. [upravil dne 17/2/09 pastorek] Citovat
reset_all Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Tak som ich vdaka vam nasiel. Este by ma zaujimalo, ci mi viete poradit aj nejake spolahlive znacky, ktore mate odskusane a ste spokojny s nimi. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 BOSCH ... Myslim ze velmi super v pomere cena vykon, este su aj ine znacky, ale myslim ze toto odporuacia vsetci ... Citovat
reset_all Odesláno 18. únor 2009 Autor Odesláno 18. únor 2009 Tak som bol v obchode a zobral som BOSCH...diki Citovat
pastorek Odesláno 18. únor 2009 Odesláno 18. únor 2009 Původně zaslal: reset_all Tak som bol v obchode a zobral som BOSCH...diki Dobrá voľba. Citovat
reset_all Odesláno 21. únor 2009 Autor Odesláno 21. únor 2009 Tak som ich dnes vymenil. 3 zhavice boli opalene a 1 uplne rozpadnuty. A ja ze co mi to nechcelo pri mrazoch startovat Citovat
gedu Odesláno 21. únor 2009 Odesláno 21. únor 2009 a teraz si môžeš zaspievať \"žhavil béďa žhavil drát...\":D:D:D Citovat
demi Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 JESTLI JSI MĚL ŽHAVÍCÍ SVÍČKY OPÁLENÉ A 1 ROZPADLÝ TAK TE BRZY ČEKAJÍ VSTŘIKY DAVEJ SI NA TO POZOR ABY JSI NEPROPALIL PÍSTY(NECHCI TE NIJAK STRASIT) ALE KDYBY TI TO UDELALO ZNOVA NEJAK BRZY A SVICKA BYLA ZNOVA UPALENA NECH UDELAT VSTŘIKY. Citovat
reset_all Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 Původně zaslal: demi JESTLI JSI MĚL ŽHAVÍCÍ SVÍČKY OPÁLENÉ A 1 ROZPADLÝ TAK TE BRZY ČEKAJÍ VSTŘIKY DAVEJ SI NA TO POZOR ABY JSI NEPROPALIL PÍSTY(NECHCI TE NIJAK STRASIT) ALE KDYBY TI TO UDELALO ZNOVA NEJAK BRZY A SVICKA BYLA ZNOVA UPALENA NECH UDELAT VSTŘIKY. dufam, ze to bude uz v poriadku...neviem ako predosly majitel sa o to staral, ale vypadalo to, ze zhavice boli este povodne...a to uz je nejakych 9 rokov. Dnes som tie stare odskusal a len jeden ako tak sa nazhavil...ostane boli uplne mrtve...normalne sa divim, ako to mohlo pri -25stupnov vobec nastartovat... Citovat
reset_all Odesláno 23. únor 2009 Autor Odesláno 23. únor 2009 Len ma trapi este jedna vec...ten rozpadnuty zhavic...len dufam, ze ten upaleny koniec vyletel niekam do vyfuku... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.