Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

marcel00:

koncovku som pod tapacirungom nikde nenasiel, ked pozriem na radio viem urcit ci sa tam bude dat domontovat BT? alebo je nejako dane ze kazda RD4 je BT ready?? ci mam pozriet na radio a najdem tam nieco \"rozumne\" napr. KML alebo nejaky podobny poked o tom ze radio ma zmysel tam nechat alebo ho vymenit???

[upravil dne 16/5/11 09:11 pyrone]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj, mám v autě RD4 bez ikonky v telefonu na něm, i v menu. V autě mám ale mikrofon u stropního světla. Teda předpokládám, že je to mikrofon, takovej černej budlíček na drátku. Měli jsme ho i ve 406. Myslíte, že je šance na bluetooth? Zkoušel jsem telefonem pustit modrej zub, ale nic nenašel. Každopádně jsem nehledal konkrétní název, jako se tu psalo 307 tak jsem konkrétní hledání zařízení nezkoušel.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

hoj mam u horniho podsviceni malou mrizku a myslim si ze je to mikrofon ale nevim to presne a nejde mi propojit telefon s BT pise to NO CONNECTION MOBILE

Odesláno

Že tam je KML znamená že rádio umí spolupracovat s BT HF jednotkou. Ta jednotka se dodávala jako příslušenství na zvláštní přání a nebyla nijak levná. Sám jsem si origo BT dodělával, tak vím o čem mluvím. Musel jsem tam dát ŘJ BT, držák ŘJ, mikrofon. A samozřejmě dodělat kabeláž. Pak aktivovat na dia.

[upravil dne 3/2/12 20:22 od HonzaZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...