Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

chlapi,jakej je rozdil mezi budiky z benzinu a nafty krom otackomeru! a pak ten otackomer,kdyz dam budiky z nafty do benalu, bude normalne fungovat jen omezene do tech 6 tisic nebo tam je treba uplne jinej prevod,cidlo. diky

Odesláno

oddie: no jo ja mam taky myslim ze to jsou z 1.6 -ky ale nejak mi nejede otackomer uz jsem to tu resil a fakt nevim kde je problem :myslim

Konektory tam byly stejne a zapojoval jsem to asi pres pul dne se vsim z rozebranim atd. a fakt mi to nejelo :myslim:myslim:myslim

[upravil dne 16/2/09 volvik]

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Budíky s otáčkoměrem do 1,4i se mi tu válej na stole, na co tam chceš patlat dieselové?

ale na tom vrakovisti co jsem sehnal prevodovku maj s diesla s tema podsvicenejma rucickama a ukazatelem tlaku oleje na starej model.

Odesláno

no ty podsvicene rucicky by se mi hodily ale jinak bych tam mel rad otackomer a fakt nevim jak se s tim mam jeste poprat doufam ze nekdo poradi jak me tak i oni-mu ;)

Odesláno

jj,prave ze ty budiky bych mohl sehnat,ale nevim jak by na tom byl otackomer,stejne vic jak 6000 netocim,ale myslim si,ze tam je jinej prevodnik. tak proto!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...