Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Flash disk nebo něco podobného má tu výhodu, že není mechanický a tedy mu nevadí otřesy.

Odesláno
To jo, mám v autě připojený pevný disk 320GB, tam se mi toho vejde!

a jak ho máš uložený? ty otřesy v autě mu opravdu asi moc neprospívají

Odesláno

Mám ho jen položený v kastlíku, zatím bez problému. Ale je pravda že to používám většinou jen při delších cestách po dálnicích.... A po D1 nejezdím :)

Odesláno

Já tam provozoval 40 GB HDD a také v pohodě, tím že to bylo už z výroby mobilní zařízení tak tam je ten disk uchycený v takových pružných silentblocích a méně tím trpí. Na tvrdo ho přidělat na kastli by bylo asi dost zničující pro ten disk.

Odesláno

Určitě je, nějaký tablet ti zajistí podobnou funkci jen nemá ten VIDEO výstup co se dá použít v autě.

Tohle tak akorát na spoustu muziky a pár filmů na cestu a i dětem to většinou stačí na koukání na film.

Odesláno

Takže ja to mám poriešené takto:

Vpredu autoradio Audiovox so 7\"sklopnovýsuvnou obrazovkou prehráva dvd,flash,podporuje prehrávanie audio,video z i-phonu http://www.audiovox-germany.de/index.php?id=3219 prepojený dozadu s monitorom Autosonik 8,5\" namontovaným namiesto stredovej lampy http://www.autosonik.com/sonik?tok=www_articolo&id_articolo=7690198&sid=evr8qcd7yb ktorý má ešte možnosť exter.pripojenia cez audio/video vstupy a výstup zvuku cez infra sluchatka.

post-38201-14109623852192_thumb.jpg

[upravil dne 5/5/12 12:16 od Juve]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...