RICCI HOLUB Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Mam dotaz,kolik kilometru se muze najet na rozvodak druhovyroby u peugeotu 306 benzinaku dik za radu Citovat
pastorek Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Původně zaslal: RICCI HOLUB Mam dotaz,kolik kilometru se muze najet na rozvodak druhovyroby u peugeotu 306 benzinaku dik za radu Nejak nechápem pojem druhovýroba ale interval na výmenu remeňa je 120 000 km alebo 5 rokov. Citovat
RICCI HOLUB Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 Original od peugeotu pisou po 120 000km, a kdyz mam koupene rozvody v auto kelly coz neni original tak jsem chtel vedet jestly to plati take na 120 000km jinak dekuji za odpoved. Citovat
pastorek Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Původně zaslal: RICCI HOLUB Original od peugeotu pisou po 120 000km, a kdyz mam koupene rozvody v auto kelly coz neni original tak jsem chtel vedet jestly to plati take na 120 000km jinak dekuji za odpoved. Ak si nekúpil úpný šmejd od vietnamca tak 120 000 km vydržia. Akú značku remeňa a kladiek si kúpil? Sady tam majú: Gates - Podľa mňa najlepšie remene SKF - Nepoznám lepšie ložiská Febi - Nepoznám vôbec [upravil dne 14/2/09 pastorek] Citovat
kmotrik Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Taky mě čekaj rozvody, jen co prodám botky z motorky... Je těžké rozvody vyměnit když je trocha šikovnosti a slušný nářadí? Pokud vím s nastavením by neměl být problém vše by mělo být označeno jediný co mi vrtá hlavou je dotažení ale tak to bych nechal zkontrolovat v servisu. To víte mám o svojí žabičku strach Citovat
pastorek Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: kmotrik Taky mě čekaj rozvody, jen co prodám botky z motorky... Je těžké rozvody vyměnit když je trocha šikovnosti a slušný nářadí? Pokud vím s nastavením by neměl být problém vše by mělo být označeno jediný co mi vrtá hlavou je dotažení ale tak to bych nechal zkontrolovat v servisu. To víte mám o svojí žabičku strach Nieje to nič extra zložité, skôr chúlostivé na presnosť. Každá väčšia chyba sa môže prejaviť zničením hlavy. Citovat
kmotrik Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Jo jednou sem byl u toho když rozvodovej řemen nechali volnej a on přeskočil ... no nebyl to pěknej pohled na chudáka auto ... právě to bych nechal zkontrolovat v servisu. Citovat
standa Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Pro Ricciho, taky by mě to zajímalo. Souhlasím s tebou, že řemen z druhovýroby nemusí vydržet to co origo. Asi by stálo za to zjistit jakou značku používá Peugeot. Citovat
pug Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 120tis je maximalny interval vymeny! Pre auta co jazdia casto kratke jezdy zima leto, mesto a este sa im aj naklada sa odporuca interval vymeny skratit aspon na polovicu. Rozvod je par korun aj s pracou vzhladom na mozne skody co moze napachat jeho rotrhnutie/preskocenie. To iste plati aj pre olej a hovoria tomu skrateny interval pre stazene podmienky prevadzky Citovat
kokylaka Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Zdravím,nechal jsem měnit rozvody,vodní pumpu,klínové řemeny+kladku.Na volnoběh a cca do 2000ot./min se ozývá hučení jakoby z krytu rozvodů.Neměl někdo podobný problém?. Citovat
pastorek Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: kokylaka Zdravím,nechal jsem měnit rozvody,vodní pumpu,klínové řemeny+kladku.Na volnoběh a cca do 2000ot./min se ozývá hučení jakoby z krytu rozvodů.Neměl někdo podobný problém?. Nieje príliš našponovaný remeň? Citovat
kokylaka Odesláno 8. březen 2009 Odesláno 8. březen 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: kokylaka Zdravím,nechal jsem měnit rozvody,vodní pumpu,klínové řemeny+kladku.Na volnoběh a cca do 2000ot./min se ozývá hučení jakoby z krytu rozvodů.Neměl někdo podobný problém?. Nieje príliš našponovaný remeň? Řemen je ok,vše bylo zkouknuto ještě jednou,ale problém nezmizel. Citovat
EXI.60 Odesláno 9. březen 2009 Odesláno 9. březen 2009 Sakra,vždyt se určitě v knížce nebo jinde udává jaký má být pruhyb řemenu v určitém místě,nebo o kolik stupnu má jít otočit zase v určitém místě.rozvody vždy dělalo víc lidí doma jak v servise,snad u každýho motoru je nějaký fígl,jak zjistit napnutí řemenu.v každém servise na měření řemenu taky nemají měřák. Citovat
blacksnakee Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 neporadil by nekdo jak maji byt spravne nastavene rozvody na 1.6motoru? nejsem si jist mam dojem jestli neni preskoceny o zub dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.