Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: RICCI HOLUB

Mam dotaz,kolik kilometru se muze najet na rozvodak druhovyroby u peugeotu 306 benzinaku dik za radu

Nejak nechápem pojem druhovýroba ale interval na výmenu remeňa je 120 000 km alebo 5 rokov.

Odesláno
Původně zaslal: RICCI HOLUB

Original od peugeotu pisou po 120 000km, a kdyz mam koupene rozvody v auto kelly coz neni original tak jsem chtel vedet jestly to plati take na 120 000km jinak dekuji za odpoved.

Ak si nekúpil úpný šmejd od vietnamca tak 120 000 km vydržia.

Akú značku remeňa a kladiek si kúpil?

Sady tam majú:

Gates - Podľa mňa najlepšie remene

SKF - Nepoznám lepšie ložiská

Febi - Nepoznám vôbec

[upravil dne 14/2/09 pastorek]

Odesláno

Taky mě čekaj rozvody, jen co prodám botky z motorky... Je těžké rozvody vyměnit když je trocha šikovnosti a slušný nářadí? Pokud vím s nastavením by neměl být problém vše by mělo být označeno jediný co mi vrtá hlavou je dotažení ale tak to bych nechal zkontrolovat v servisu.

To víte mám o svojí žabičku strach :)

Odesláno
Původně zaslal: kmotrik

Taky mě čekaj rozvody, jen co prodám botky z motorky... Je těžké rozvody vyměnit když je trocha šikovnosti a slušný nářadí? Pokud vím s nastavením by neměl být problém vše by mělo být označeno jediný co mi vrtá hlavou je dotažení ale tak to bych nechal zkontrolovat v servisu.

To víte mám o svojí žabičku strach :)

Nieje to nič extra zložité, skôr chúlostivé na presnosť. Každá väčšia chyba sa môže prejaviť zničením hlavy.

Odesláno

Jo jednou sem byl u toho když rozvodovej řemen nechali volnej a on přeskočil ... no nebyl to pěknej pohled na chudáka auto ... právě to bych nechal zkontrolovat v servisu.

Odesláno

Pro Ricciho, taky by mě to zajímalo. Souhlasím s tebou, že řemen z druhovýroby nemusí vydržet to co origo. Asi by stálo za to zjistit jakou značku používá Peugeot.

Odesláno

120tis je maximalny interval vymeny!

Pre auta co jazdia casto kratke jezdy zima leto, mesto a este sa im aj naklada sa odporuca interval vymeny skratit aspon na polovicu. Rozvod je par korun aj s pracou vzhladom na mozne skody co moze napachat jeho rotrhnutie/preskocenie. To iste plati aj pre olej a hovoria tomu skrateny interval pre stazene podmienky prevadzky

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím,nechal jsem měnit rozvody,vodní pumpu,klínové řemeny+kladku.Na volnoběh a cca do 2000ot./min se ozývá hučení jakoby z krytu rozvodů.Neměl někdo podobný problém?:bojim.

Odesláno
Původně zaslal: kokylaka

Zdravím,nechal jsem měnit rozvody,vodní pumpu,klínové řemeny+kladku.Na volnoběh a cca do 2000ot./min se ozývá hučení jakoby z krytu rozvodů.Neměl někdo podobný problém?:bojim.

Nieje príliš našponovaný remeň?

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Původně zaslal: kokylaka

Nieje príliš našponovaný remeň?

Řemen je ok,vše bylo zkouknuto ještě jednou,ale problém nezmizel.

Odesláno

Sakra,vždyt se určitě v knížce nebo jinde udává jaký má být pruhyb řemenu v určitém místě,nebo o kolik stupnu má jít otočit zase v určitém místě.rozvody vždy dělalo víc lidí doma jak v servise,snad u každýho motoru je nějaký fígl,jak zjistit napnutí řemenu.v každém servise na měření řemenu taky nemají měřák.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...