Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj! Chcel by som sa dozvediet kolko kw ma moj motor, ci je spravny udaj v TP. Mam 1,9 stvorbodove vstrekovanie, starsi model. Vzadu na kufrovych dverach je napisane 309XS Injection a v TP Gti. Niekde som to cital, ze GTI ma na zadnej naprave torzky hrube 18mm. Moje to ma tiez, aj na volante je to napisane, ale sedacky nema take. V technickom je 72kW, ale mne sa to zda malo. Niektore s jednobodovym vstrekom pisu 80 a viac. Ako je to mozne, ze ja mam menej? Ma stym niekto skusenosti? Aky mate nazor?

Odesláno

gti to je 100%, chtělo by zjistit kód motoru...pokud tam máš jen XU9J1 tak by to mělo mít těch 72kw a katalizátor, ale radši bych se podíval přímo na číslo motoru na motoru

a co zadní náprava, máš tam kotouče?

[upravil dne 25/2/09 maijkl]

[upravil dne 25/2/09 maijkl]

Odesláno

tento isty ma moj kamoš je to GTI a ma to okolo 95 kw je to riadna raketa bolo ich vyrobenych len par kusov tuším asi len 1000 a ked sa ti niečo poserie na motori neviem či to zoženieš kamošovi odišla prevodovka a už ju zhana 3 mesiace a pochibujem že ju zoženie

Odesláno

nejsem si jistý, ale řekl bych, jestli nemáš vzadu kotouče a auto není dost tvrdý tak to bude jen motor z gti. Můje první 309 tzv. gti na tom bylo úplně stejně, z gti to nemělo nic než ten motor. teď mám poctivé gti:D to první stojí na dvoře se zadřenou klikovkou

Odesláno

motory z gti-čka jsou všechny na pohled stejné, liší se jen parametry a bez toho kódu ti bohužel neporadím. Jinak je asi šest verzí XU9J1, XU9M (DDZ), XU9JAZ (DKZ), XU9JA (D6B), XU92C (D2H), XU92C (D2A)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...