Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Martin79
Odesláno

Čágo nezkoušel jste někdo nějak oblbnout ESp a ASR, když je na autě jinej než originální volant ?

Odesláno

Tohle zkoušel můj tatík a i když předěláš jednotku tak to bude pořád stále fungovat ale říká tak okolo 40-60%...Takže si moc nepoblbněš...zkus jednotku s ostre verze GTi...tam se to dalo vypínat...

Guest Martin79
Odesláno

Čau, no já mám V 206 RC taky vypínač,jen ted jedeme závod na sněhu a ledu bez hřebů a hodilo by se mi aspon ASR.

Jde o to že s origo volantem to funguje..ted mi jde o to to nějak překlenovat nebo diagnostikou odpíchnout..tak zjištuju co a jak. Naletní rallyesprinty to nepotřebuju, ale ted by to bodlo. :o))

Odesláno

a neni náhodou čidlo na esp na tyči od volantu? Podle mě výměna volantu na to nebude mít vliv.

Nevim, jestli máš MUX nebo ne, já na 406 mám MUX a tam je čidlo polohy volantu na COM2000 (páčky světel a blinkrů) a tam by se volant vyměnit mohl bez problémů.

Na neMUXový verzi nevim jak je to dělaný, tam neporadim

Odesláno
Původně zaslal: Martin79

Čau, no já mám V 206 RC taky vypínač,jen ted jedeme závod na sněhu a ledu bez hřebů a hodilo by se mi aspon ASR.

Jde o to že s origo volantem to funguje..ted mi jde o to to nějak překlenovat nebo diagnostikou odpíchnout..tak zjištuju co a jak. Naletní rallyesprinty to nepotřebuju, ale ted by to bodlo. :o))

Jestli myslíš Ledovou stopu 2009 z AD cupu, tak to se tam v pátek a sobotu potkáme. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...