Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 rok později...
Odesláno

Dovolím si oživit tohle vlákno:)

Pořídil jsem si 407 8/2005 a nemám tlačítko tel. na rd4 a můj nevlastní otec si 407 dovezl dnes a má tam tu BT sadu na rd4 a mě se to moc líbí, takže dotaz, předělával už někdo rd4 obyč na rd4 s BT HF? Dík

Odesláno

Speedy306 Musí sa dokúpiť BT modul HF, ale záleží či máš v aute aj kabeláž s konektorom na pripojenie a potom aktivovať cez PP2000.

• O 4 roky později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Mám 407SW z roku 2013. RD4 s HDD a navigací, je tam origo Handsfree, tlačítko telefon funguje, propojení s telefonem OK, příjem hovoru páčkama u volantu, zvuk z reproduktorů, radio se ztlumí, mikrofon asi nahoře u uprostřed v místě stropu. Zvuk je velmi nekvalitní echo a velký šum naprosto znehodnocená komunikace. Může být vadný mikrofon, ale na to bych moc nesázel. Podle service boxu to jde nastavovat, ale nikoliv běžnou diagnostikou, ale nějakým dálkovým kódováním přes internet. Moc se do té origo HF nežeňte, neboť to tu neumí nikdo nastavit ani u Domanského a ani v AV caru. Doporučuji Parrota.

Odesláno

Origo HF pro RD4 funguje bez problémů. Ty asi nemáš RD4 pokud máš HDD a navi. Jinak origo HF pro RD4 je Parrot akorát že má nálepky Siemens nebo Continental.

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj všem,

chci si do 407 pořídit OEM bluetooth modul (kabel tam je předpřipraven a rádio RD4 s displayem to podporují (zkusil jsem BT diagnostikou povolit a na display se mi přidala ikona telefonu)).

Podle Service Boxu a i při hledání (i v tomto vlákně se to zmiňuje) existují asi na výběr dvě varianty modulů (Siemens (30) a Continental (15)), je jedno který vyberu nebo jsou tam rozdíly? (ten Siemens má konektor na kratší straně a Continental má konektor na delší straně (viz. obrázky))

Kromě toho jsem si všiml, že Continetal má ještě jeden konektor, který mi připomíná konektor na kabel USB (zase v příloze). Víte někdo jak to je, případně jak to funguje? 

SB.jpg

siemens.jpg

Continental.JPG

USB.jpg

Upraveno uživatelem vita12

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...