Hardsoul Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Chtěl bych si pořídit 307, ale koukal jsem, že má nějaké nažloutlé světlomety. Nevíte, co by to mohlo být? Díky Vám :-) Citovat
Eťa Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Žádný problém. Není to auto dovoz z francie? Tam je totiž povoleno používat žluté žárovky pokud se nemýlím. Stačí je vyměnit za normální. Citovat
Hardsoul Odesláno 14. únor 2009 Autor Odesláno 14. únor 2009 Špatně jsem asi uvedl problém. :-D Lampy jsou takové nažloutlé (sklo)... Citovat
AnotherOne Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Asi zožltol ten akrylát pôsobením UV žiarenia. Svetlá majú UV film a keď pôovodný majiteľ leštil dierky po kamienkoch asi zničil film a tak to dopadlo. Citovat
JarinoRS Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne Asi zožltol ten akrylát pôsobením UV žiarenia. Svetlá majú UV film a keď pôovodný majiteľ leštil dierky po kamienkoch asi zničil film a tak to dopadlo. nikdy som nic nelestil a svetla mi zozltli, resp. ostali tam \"mapy\". staci ist za dobrym lakyrnikom, aby svetla prelestil a budu ako nove. toto je znamy problem 307 pred faceliftom Citovat
AnotherOne Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Původně zaslal: JarinoRS Původně zaslal: AnotherOne Asi zožltol ten akrylát pôsobením UV žiarenia. Svetlá majú UV film a keď pôovodný majiteľ leštil dierky po kamienkoch asi zničil film a tak to dopadlo. nikdy som nic nelestil a svetla mi zozltli, resp. ostali tam \"mapy\". staci ist za dobrym lakyrnikom, aby svetla prelestil a budu ako nove. toto je znamy problem 307 pred faceliftom Tak potom ten ochranný film nedávali vôbec. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.