Kekros Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Yves: Fajn, že to bereš takhle Jinak mamce na autě zamrznul alternátor, takže se netočil - jistě si dovedete představit ten pískot a toho aroma spálený gumy . V sobotu jsem šel stříkat kryt mobilu a vnitřnosti mi vyklouzly z ruky na podlahu - přetrhnul se kousek tišťáku, takže displej kaput . A už od 5.2. kdy mělo být new auto, pořád čekam a prodejce neví, proč už ho nepřivezly do prodejny . Co víc si přát na začátek února Citovat
elton Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Pátek 13. večer pořádná pařba, opice jak byk a doteď se z toho léčím. Citovat
P.avel Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: Fusion 2) Absolutně nebylo možný (na 5 benzínkách) koupit dál. známku od 3,5-12t, ani rok, týden, nic. Na druhou stranu sem měl štěstí, že nikde nehlídali známky, jinak bych se zas musel pohádat. no koukam žes to začal řešit s \"menšim\" zpožděním... Citovat
P.avel Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 Původně zaslal: Yves vylezl jsem z 206 bez skrabance a bez modriny.... Mazel na odpis, takze muzu i rict ze to byl dobrej den [upravil dne 15.2.2009 Yves] :( jejda.... měls to pojištěný? Citovat
volvik Odesláno 15. únor 2009 Odesláno 15. únor 2009 te 206 je mi strasne lito jinak ja a patek 13.??? no v praci se mi sr..o vsechno pod rukama a potom jsem byl na tetovani kteremi nastesti vyslo dobre a potom no prectete si to tady http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=52131 Citovat
enikybeniky Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Tak já jsem nafasoval dopis s červeným pruhem z Městského úřadu Mělník. V červenci jsem se tudy vracel z dovči na Mácháči a na přejezdu mě tam parádně blejskl stálej radar, jak jsem místo 30 km/h jel 55, po odečtení tolerance 52, takže 22 přesah... Vyfocenej krásně i s kámošem jak na občanku. Takže jsem vyplnil vysvětlení a budu čekat na pokutu. Podle zákona to vypadá na 3 bodíky + 2.500 - 5.000 Kč pokuty. Splátkovej kalendář by se celkem hodil. Už jsem myslel, že po tý době z toho nic nebude a přesně pátek 13. je to tady, hezký... Citovat
BV406 Odesláno 16. únor 2009 Autor Odesláno 16. únor 2009 Původně zaslal: enikybeniky Tak já jsem nafasoval dopis s červeným pruhem z Městského úřadu Mělník. V červenci jsem se tudy vracel z dovči na Mácháči a na přejezdu mě tam parádně blejskl stálej radar, jak jsem místo 30 km/h jel 55, po odečtení tolerance 52, takže 22 přesah... Vyfocenej krásně i s kámošem jak na občanku. Takže jsem vyplnil vysvětlení a budu čekat na pokutu. Podle zákona to vypadá na 3 bodíky + 2.500 - 5.000 Kč pokuty. Splátkovej kalendář by se celkem hodil. Už jsem myslel, že po tý době z toho nic nebude a přesně pátek 13. je to tady, hezký... nooo, taky dobry Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.