Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Yves: Fajn, že to bereš takhle :)

Jinak mamce na autě zamrznul alternátor, takže se netočil - jistě si dovedete představit ten pískot a toho aroma spálený gumy :super. V sobotu jsem šel stříkat kryt mobilu a vnitřnosti mi vyklouzly z ruky na podlahu - přetrhnul se kousek tišťáku, takže displej kaput :super. A už od 5.2. kdy mělo být new auto, pořád čekam a prodejce neví, proč už ho nepřivezly do prodejny :super. Co víc si přát na začátek února ;)

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

2) Absolutně nebylo možný (na 5 benzínkách) koupit dál. známku od 3,5-12t, ani rok, týden, nic.

Na druhou stranu sem měl štěstí, že nikde nehlídali známky, jinak bych se zas musel pohádat.

no koukam žes to začal řešit s \"menšim\" zpožděním...;)

Odesláno
Původně zaslal: Yves

vylezl jsem z 206 bez skrabance a bez modriny.... Mazel na odpis, takze muzu i rict ze to byl dobrej den ;)

[upravil dne 15.2.2009 Yves]

:(:(:( jejda....

měls to pojištěný?

Odesláno

Tak já jsem nafasoval dopis s červeným pruhem z Městského úřadu Mělník. V červenci jsem se tudy vracel z dovči na Mácháči a na přejezdu mě tam parádně blejskl stálej radar, jak jsem místo 30 km/h jel 55, po odečtení tolerance 52, takže 22 přesah... Vyfocenej krásně i s kámošem jak na občanku. :super Takže jsem vyplnil vysvětlení a budu čekat na pokutu. Podle zákona to vypadá na 3 bodíky + 2.500 - 5.000 Kč pokuty. :( Splátkovej kalendář by se celkem hodil. Už jsem myslel, že po tý době z toho nic nebude a přesně pátek 13. je to tady, hezký...

Odesláno
Původně zaslal: enikybeniky

Tak já jsem nafasoval dopis s červeným pruhem z Městského úřadu Mělník. V červenci jsem se tudy vracel z dovči na Mácháči a na přejezdu mě tam parádně blejskl stálej radar, jak jsem místo 30 km/h jel 55, po odečtení tolerance 52, takže 22 přesah... Vyfocenej krásně i s kámošem jak na občanku. :super Takže jsem vyplnil vysvětlení a budu čekat na pokutu. Podle zákona to vypadá na 3 bodíky + 2.500 - 5.000 Kč pokuty. :( Splátkovej kalendář by se celkem hodil. Už jsem myslel, že po tý době z toho nic nebude a přesně pátek 13. je to tady, hezký...

nooo, taky dobry

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...