Maros735 Odesláno 23. únor 2009 Odesláno 23. únor 2009 Prosim poradte. Mam P406 break HDI 80kw rv 2000 uz menim asi 3 remenicu menil som aj vodiacu kladku zas to tam klepe a vybruje chcem vymenit volnobezku no neviem pod akym peugeot kodom ju mam ziadat u nas v autosuciastkach pozerali na mna ako na \"ufo\" ked som ju chcel objednat . Musi sa objednat origo z peugeotu ale sa da zohnat aj inde? Kolko asi stoji? Ako diagnostikujem co vsetko z rozvodu drazkoveho remena treba vymenit? Uz ma to nebavi stale tam nieco menit a chyba sa po 20tis km prjavi znovu. Dakujem za kazdu radu . Citovat
bure Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 Původně zaslal: zzipCZ alternátor má volnoběžku?na co???to slyším prvně dle modelu vozu, nektere remenici na altiku s volnobezkou maji jine ne, kdyz jsem ji menil tak jsem na serviceboxu zjistil dle vin, ze muj piskot ma tu s volnobezkou ... mozna to souvisi s klimatizaci ? Citovat
MatrixChose Odesláno 29. duben 2009 Odesláno 29. duben 2009 To FunScreen: a co třeba řemenice na klice? Mě se servem a altíkem dělala pěkneh bordel, to samý při sešlápnutí plynu na podlahu Citovat
BV406 Odesláno 30. duben 2009 Odesláno 30. duben 2009 podle jeho motoru by na klikovce nemel mit dvouhmotovou remenici, jestli myslis toto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.