Burisek Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: pták Borec se snaží,prý už docela reaguje ale je divný,že kdyby to neroschodil,tak musím kupit řj motoru,imobilizéru a klíče.a to sehnat na vrakáči z jednoho auto je umění,tak uvidíme.jezdim po celé čr.tak nějaký vrakáče znám ale kdyby jste měli nějakej typ tak určitě pište budu jedině rád.Jsem 5 dní bez mazla a už mě to začíná pěkně srát:( tak se zeptej Ferryho ten má auto s tvou motorizací na prodej a má i nějaké díly,třeba z toho něco mít bude,a nebo se koukni tady na foru do inzerce,třeba něco seženeš.... jo a dej si typ auta a motorizace do podpisu,bude to pro ostatní snadnější když to hned uvidí... Citovat
Ferry Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 ja uz psal, ze jsem bohuzel funkcni ridici jednotku prodal, dotycny kupujici s ni taky mel problemy, taky resil klavesnici a immobilizer a RJ nechtela komunikovat s diagnostikou ani se jinak odblokovat Citovat
pták Odesláno 20. únor 2009 Autor Odesláno 20. únor 2009 tak je to tak,že imobilizer přestal komunikovat s řj motoru,takže jsem sehnal borca tady v brně který mi tu řj odblokuje i když je to sagem,za pár chechtáků.v peugeotu mi dali přímo číslo transpondéru tak mi ho tam nahraje a bude vše ok.každopádně uvidim až v uterý,mám mu to dovalit.obvolával jsem plno borců a ty s řj sagem nechcou mít nic společného je to prý moc práce,ale tenhle borec říkal,že to není problém ještě lepší když mám to číslo,jinak bych musel obejít imobilizér.je dobrý mít známé Citovat
Burisek Odesláno 20. únor 2009 Odesláno 20. únor 2009 Původně zaslal: Ferry ja uz psal, ze jsem bohuzel funkcni ridici jednotku prodal, dotycny kupujici s ni taky mel problemy, taky resil klavesnici a immobilizer a RJ nechtela komunikovat s diagnostikou ani se jinak odblokovat aha,to jsem asi přehlídnul,tak se omlouvám..... budu se červenat.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.