Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pták

Borec se snaží,prý už docela reaguje ale je divný,že kdyby to neroschodil,tak musím kupit řj motoru,imobilizéru a klíče.a to sehnat na vrakáči z jednoho auto je umění,tak uvidíme.jezdim po celé čr.tak nějaký vrakáče znám ale kdyby jste měli nějakej typ tak určitě pište budu jedině rád.Jsem 5 dní bez mazla a už mě to začíná pěkně srát:(:roll

tak se zeptej Ferryho ten má auto s tvou motorizací na prodej a má i nějaké díly,třeba z toho něco mít bude,a nebo se koukni tady na foru do inzerce,třeba něco seženeš....

jo a dej si typ auta a motorizace do podpisu,bude to pro ostatní snadnější když to hned uvidí...

Odesláno

ja uz psal, ze jsem bohuzel funkcni ridici jednotku prodal, dotycny kupujici s ni taky mel problemy, taky resil klavesnici a immobilizer a RJ nechtela komunikovat s diagnostikou ani se jinak odblokovat

Odesláno

tak je to tak,že imobilizer přestal komunikovat s řj motoru,takže jsem sehnal borca tady v brně který mi tu řj odblokuje i když je to sagem,za pár chechtáků.v peugeotu mi dali přímo číslo transpondéru tak mi ho tam nahraje a bude vše ok.každopádně uvidim až v uterý,mám mu to dovalit.obvolával jsem plno borců a ty s řj sagem nechcou mít nic společného je to prý moc práce,ale tenhle borec říkal,že to není problém ještě lepší když mám to číslo,jinak bych musel obejít imobilizér.je dobrý mít známé;)

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

ja uz psal, ze jsem bohuzel funkcni ridici jednotku prodal, dotycny kupujici s ni taky mel problemy, taky resil klavesnici a immobilizer a RJ nechtela komunikovat s diagnostikou ani se jinak odblokovat

aha,to jsem asi přehlídnul,tak se omlouvám..... :mad: budu se červenat....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...